Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Agulyte @ 2011 12 12, 11:01)
Na kadangi aš tarp judvieju dvieju gyvenu, viduriukas kaip sakant, tai teks vaikstineti stumdyti mums vezimelius "Sauletame sodziuje"  4u.gif

Čia tai geras, sakyčiau labai jau vaisinga metu pabaiga nestuke.gif thumbup.gif
Sveikiname visą trijulę wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O-ho kaip užderėjo nestuke.gif Sveikinimai ir trečiai Mamytei Augulytei. Gražios šventės ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2011 12 12, 11:01)
Na kadangi aš tarp judvieju dvieju gyvenu, viduriukas kaip sakant, tai teks vaikstineti stumdyti mums vezimelius "Sauletame sodziuje"  4u.gif

Sveikinu! wub.gif nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agulyte @ 2011 12 12, 12:01)

bigsmile.gif Agulyte, nuosirdziausi sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 12, 00:43)
Va va, naujuose namuose dekoracijos turi atrasti savo vietas biggrin.gif . Man tas pats.
Nieko gero man tam sandely. Koks gali buti paakiu kremas uz lita ar veido kremas uz 4lt., tipo naturalus, gal ten nieko blogo ir nera, bet tikrai ir nieko gero. Vasara pirkau sampuna, tai MB dabar pleiskanu turi, ko niekad neturejo. Gal kazka ir galima nusipirkti, bet tikrai jokio stebuklo ten nera schmoll.gif

- dabar paprasciausiai vietos daugiau biggrin.gif
--man kosmetikos nereikia- siaip kokiu sudeliaku gal ten yra? nu tipo TP, bet pigiau ax.gif labai grazias zvakides stiklines TP maciau- tik vat kur man jas pasistatyti bigsmile.gif g.gif

sveikinimai nestuke.gif 4u.gif trumpeja dienos, ilgeja naktys ir nestukiu daugeja thumbup.gif

vel skelbiamas konkursas lotuliukas.gif graziausia uzuolaida biggrin.gif imetu i albumuka variantus "uzkabintus" pas mane- balsuokite biggrin.gif Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 12 gruodžio 2011 - 11:55
QUOTE(vilmameilute @ 2011 12 12, 11:01)
Sveikutes,
Dar der to stoglangio neapsisprendem ir pasirodo yra siokiu tikiu nuansu, nes  kiek pamenu ten pas mus gegnes sudetos ne pagal projekta, o zymiai arciau viena kitos. Tai MB tvirtina, kad bus daug knysalynes. Vienu zodziu dar diskusiju stadija del tu stoglangiu  g.gif  4u.gif

Geros visoms prasidejusios savaites!  4u.gif

Nieko ten baisaus, mes va ka tik vonioje isidejome stoglangi, nupjove tas gegnes sutvirtino kitur ir nieko cia baisasu - keliu valandu darbas. Labai dziaugiuos kad isidejom, nes buvo tamsu ir nejauku. Gal kada nufotkinsiu ir imesiu. Bet negreit nes prasideda grindinio vedziojimas tai..

Va cia tai naujienos 4u.gif Sveikinimai didziausi 4u.gif
Pamenu as apie savo maziausia suzinojau Kuciu ryta wub.gif
Atsakyti
RITARAM, mes tiesiog is krano geriam vandeni.

QUOTE(vilmameilute @ 2011 12 12, 11:01)
Sveikutes,
Dar der to stoglangio neapsisprendem ir pasirodo yra siokiu tikiu nuansu, nes  kiek pamenu ten pas mus gegnes sudetos ne pagal projekta, o zymiai arciau viena kitos. Tai MB tvirtina, kad bus daug knysalynes. Vienu zodziu dar diskusiju stadija del tu stoglangiu  g.gif  4u.gif

Geros visoms prasidejusios savaites!  4u.gif

Vargo reiks su stoglangiu, bet 100% nesigailetumet turedami zymiai sviesesni vaiko kambari.
Ikelk cia foto kambario ir kokie ten langai, gal ir kitoms merginoms pasirodys, kad nuo tokiu langu maza sviesos. Gal bus lengviau apsisprest ax.gif .
O mes pavyzdziui buvom kliurka padare tokia, kad reikejo VISU langu angas keisti, islupti ir perdaryti, nuleisti zemyn visus langus 18cm., isivaizduoji kiek tai buvo darbo?

QUOTE(vilmameilute @ 2011 12 12, 11:12)
Turetu buti liepos vidury, tikslios datos dar nepasake. O kada jus laukiat?

Aciu dar karteli visoms uz sveikinimus! 4u.gif

Mano mazoji gimus liepos vidury biggrin.gif

Oi geras. SVEIKINU SVEIKINU SVEIKINU bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 12, 12:02)
RITARAM, mes tiesiog is krano geriam vandeni.

Supratau 4u.gif
Papildyta:
Dėl indruciuko uzuolaidu, visai gražiai nr.6 ir 7, dar nieko Nr.4
Atsakyti
Ačiū Ačiū visoms smile.gif Smagu, kad nors čia galiu pasidžiaugti, nes nevisiems dar pasakėme, laukiame Kalėdų... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 12 12, 11:55)

vel skelbiamas konkursas  lotuliukas.gif graziausia uzuolaida  biggrin.gif imetu i albumuka variantus "uzkabintus" pas mane- balsuokite  biggrin.gif Aciu  4u.gif  4u.gif

Indruciuk, as uz nr.3, man taip elegantiskai atrodo ax.gif Patinka man tamsios

Sveikinu visas nestukes nestuke.gif
Atsakyti
Balsuoju už Nr. 2 ir Nr. 3 užuolaidas.. wub.gif Man labai gražiai baklažano spalva dera prie rudų atspalvių.. thumbup.gif Tamsiai rudos irgi gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 12 11, 23:43)
Desit vaiku kambary stoglangi, kur snekejom rolleyes.gif ?
Pas mus didziajam kambary lasa vanduo per lubas, MB n kartu lipo taisyt, o cia per kazkuri dideli lietu, 3-jose vietose lasejo ant musu graziojo kilimo  blink.gif  doh.gif . Kazkur per ylaja imusa ir bega, bega ir atbega.....

vo bliamba,tai reik greiciau uztvarkyti unsure.gif
QUOTE(vilmameilute @ 2011 12 12, 10:01)
Sveikutes,

jei yra normalus langas tikrai kad nebedeciau stoglangiu kambariuose schmoll.gif schmoll.gif kaip nuo ju barska doh.gif doh.gif nu i.......

dziaugiuosi uz nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti