MB nei kambariu tvarko, nei skalbia nei lygina ir tikrai maisto neruosia- bet as nematau cia jokio baisumo (gal net geriau,kad to nedaro- bo as negaliu ziureti nei i tai kaip daro, nei kaip padaro
Ritaram- sveikinimai dideliausi ikurtuviu proga
MB nei kambariu tvarko, nei skalbia nei lygina ir tikrai maisto neruosia- bet as nematau cia jokio baisumo (gal net geriau,kad to nedaro- bo as negaliu ziureti nei i tai kaip daro, nei kaip padaro
)- bet busiu labai nepopuliari ir paklausiu
- o kodel jus taip norit,kad jie visa tai darytu
man uztenka, kad padeda man tvarka palaikyti- nemeto kojiniu kur papuola
,pavalges indus nusinesa nuo stalo, nesvarius rubus i skalbykla nunesa, net voniose pavalo veidrodi ir maisytuvus jei aptasko (nevisada
....), "slidziu" tualete nepalieka
, konsuela ijungia
ir t.t... o ir as negalabinu saves tvarkomis "nuo...iki" - viena diena dulkes nusivalau,kita issisiurbiu ir panasiai- uztrunki po 10- 15 min per diena.... nu nera pas mus steriliai svaru
- bet gyvates po kojom irgi nelaksto
ir jokiu gincu namie ta tema
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 22, 00:43)
,pavalges indus nusinesa nuo stalo, nesvarius rubus i skalbykla nunesa, net voniose pavalo veidrodi ir maisytuvus jei aptasko (nevisada
, konsuela ijungia
ir t.t... o ir as negalabinu saves tvarkomis "nuo...iki" - viena diena dulkes nusivalau,kita issisiurbiu ir panasiai- uztrunki po 10- 15 min per diena.... nu nera pas mus steriliai svaru
As kazkaip 1 karta i savaite sutvarkau ir tiek, o viena diena grindis plaut, kita diena dulkes, nu taip nemokeciau net
O del tvarkos palaikymo tai savaime aisku, nes jei jau vyras ismetytu koines po visa nama, nenusinestu indu, vonioj paliktu ismetytus ant grindu ranksluoscius slapius, tai cia jau butu virsune man, kazkokia isvis nepagarba savo moteriai
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 22, 00:56)
As kazkaip 1 karta i savaite sutvarkau ir tiek, o viena diena grindis plaut, kita diena dulkes, nu taip nemokeciau net
. O kazka aprankiot, apeit, visada reikia. O jei MB tvarkytu namus, tai po to dar viska apeiciau vos ne is naujo pagal save
nu as jei karta i savaite tvarkyciaus- tai jauciu vaiksciotumeme mes su puku ir mano plauku "kojinemis", o nuo vaizdo ant laiptu uzsidegus pakopu apsvietimui supykintu
beje, MB- vienturtis- tai as uosvienytei vis padekavoju uz toki saunu sunu
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 21, 23:43)
, konsuela ijungia
lyg aš būčiau pasakiusi
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 21, 23:43)
, konsuela ijungia
Sutinku su viskuo
QUOTE(zvalute @ 2011 11 21, 23:04)
kai vyras nepastebi netvarkos nera taip blogai
argi patiktu, jei nepadetu, bet burnotu, kad namie netvarka?
jau geriau tegu sak, kad svaru. 
Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2011 11 21, 23:31)
na jei yra pinigų ir galimybė samdytis, kas tvarko namus, tai nėra jau taip blogai
Jyske yra tokių dalykėlių, SBA balduose teko matyt neblogų, Savex parduotuvėje ir dar Dorado bei Alan Deco Akropolyje...Dar muilas ir vanduo atrodo taip vadinasi, irgi Akropolyje...Akropolyje juk visa eilė yra tokių pardavkių
Pas mane ta pati situacija - pastoviai girdžiu "o kam valai ir taip švaru"
Pats tvarkytis neypatingai mėgsta, bet kartais priverčiu...Aišku, tvarkymosi kokybė ne be priekaištų 
Jyske yra tokių dalykėlių, SBA balduose teko matyt neblogų, Savex parduotuvėje ir dar Dorado bei Alan Deco Akropolyje...Dar muilas ir vanduo atrodo taip vadinasi, irgi Akropolyje...Akropolyje juk visa eilė yra tokių pardavkių
Pas mane ta pati situacija - pastoviai girdžiu "o kam valai ir taip švaru"
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 22, 00:36)
Vat ka pripratinau nuo pat pradziu, tai issilygint ka jam reik.
Nu va čia ir svarbiausia - pripratint nuo pat pradžių
QUOTE(indruciukas @ 2011 11 22, 00:43)
bet busiu labai nepopuliari ir paklausiu
Mano atveju, tai tiesiog noriu lygių teisių
QUOTE(ilonux @ 2011 11 22, 13:30)
Mano atveju, tai tiesiog noriu lygių teisių
Esmė ta, kad pavyzdžiui, mes abu dirbantys žmonės, aš netgi kartais daugiau laiko darbe praleidžiu negu jis. Tai ir norėtųsi, kad tvarkytumėmės abu...Jei būčiau namuose, o dirbtų tik jis, tada būtų kitas reikalas arba jei aš dirbčiau mažiau darbo valandų ir dalis dienos būtų laisva
Dabar mes pasiskirstom - kadangi jam nepatinka tvarkytis, tai jis tuo metu prižiūri dukrytes - veda į lauką ar kitaip užsiima, o aš tuo metu grindis išsiplaunu ar pan. Štai ir vakar buvo su merginom pas kaimynus, o aš vonią išsišveičiau...Kol vaikas toks mažas, kaip maniškė (2,5 metų) ir be priežiūros palikti negali, tai taip dalinamės 
tai vat apie ka as ir sneku- nu kam jie butinai turi tvarkytis
o jei darbuotumeisi namie, tai irgi turetum kambarius nuo ryto iki vakaro zulinti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 11 21, 23:36)
Pamirsau, o tu dirbi
?
Dirbu, tik tiek, kad dalis darbo namie. (Ale laiko tvarkimuisi nuo to nedaugiau.) Beje, maniškis mieliau grindis išplaus, nei Elzę prižiūrės
Gal kas iš aplink Kretingą besistatančių nori žemių? Atiduodame apie 7-8 kubus, priemolis su žvyru, tinka sklypo iškėlimui.
QUOTE(Samta0204 @ 2011 11 21, 19:41)
Ir kai kraustemes krausciau daiktus ir tvarkiau namus pati, nes vyras mano, kad ir taip daug padare nama pastat
Ar yra dar tokiu 
Papildyta:
Gal patarsit kur Klaipedoj didesnis pasirenkimas interjero detaliu ( zvakides, statuetes), noriu nisas uzpildyti svetaineje?
Papildyta:
Gal patarsit kur Klaipedoj didesnis pasirenkimas interjero detaliu ( zvakides, statuetes), noriu nisas uzpildyti svetaineje?
as kai kraustemes didziaja dali daiktu irgi pati iskrausciau- irgi galvojau kaip tu- kodel as viena tai turiu daryti
na jau visos pries tai ilonux isvardintos pardes,o dar ir i maximka nespjauciau
bet jus gi keliaujate daug- tai susirinks tos smulkmenos is kelioniu
visokiu aksesuaru namams esu maciusi juodojo alksnio parduotuveje - banginyje - tik kainu kazkaip neziurejau...
merginos,esu sviezia klaipediete-statybininke.
Pasakykit, kur gauti plyteliu padoria kaina. Senukuose,ermitaze ir bauhofe neradau...