Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(tursi @ 2014 09 05, 11:37)
Sveika, bubble 4u.gif
Aš taip pat "prasimečiau" su ta gražuole, galvojau šampanas bus per tamsi, pardėj atrodė nemiegančioji gražuolė kaip tik. O iš tikrųjų kaip sūris atrodžiau. Sakau kokią dabar imti, kad neprašauti. Nesidažysiu gi pardėje atsistojus doh.gif perbraukiu ties žandikauliu ir tiek. O pasidengus pasimato tikrasis tikimas.
Su kokia prieš tai naudota pudra ir spalva palygintum?

as biriu mineraliniu ankciau nenaudojusi, tai sunku sulyginti spalva
o butent del uoga uoga pudru, pati pirkau praktiskai aklai, tik ant rankos pasitepliojusi, man padejo spalva pasirinkti butent aprasymas, nes tiesiog zinau, kad man geriausiai tinka gelsvo atspalvio pudros, tad salto rausvo iskart atmeciau, tada rinkausi pagal sviesuma, kadangi labai sviesi ,,Nemiegancioji grazuole" buvo per sviesi, rinkausi tiesiog is sviesiu pudru atspalviu + kad butu gelsvo atspalvio, tad ,,Sampanas" labai tiko, beje blogiausiu atveju, jei butu ,,Sampanas" per tamsus, turejau atsargini varianta- tiesiog ji sumaisyti su ,,Nemieganciaja grazuole'' tokiu atveju atspalvis tikrai butu tikes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 05 rugsėjo 2014 - 16:18
as noreciau irgi pasidalinti uoga uoga nusipirktais produktais per rimi akcija smile.gif.

taigi norejau neissukamo lupu balzamo, bet kadangi nebuvo, teko rinktis butent is tokiu. issirinkau Slaptasis pirato receptas
user posted image
taigi jis drekina lupas, spalva nematoma, nebent tepliosies ten kelis kartus. neblogas produktas uz 7 litus man rodos gavos.
taip pat pagriebiau " puiki naktis" tik geltonas buteliukas. kvapas svelnus, salstelejes. makiaza plauna neblogai, akiu tusa ( vandeniui atsparu) nuplauti jam sunkiau. Siaip produktas geras, man patiko. nuvalau su kempinele ir vandeniu. kvapas neissilaiko ant veido.kaina gavosi per akcija 13 litu su centais.
user posted image

plaukams pagriebiau Bling bling
user posted image
kvapas kokosu, konsistencija kokosu. vakar pirma karta bandziau, bet padauginau ir plauku galiukai sulipo. siaip minkstesnis nei pats kokosu aliejus. pakuote gera, kai nera 25 plius laipsniu, nes kitu atveju, isbegtu tikrai, draugei jau taip buvo. Siaip neblogas produktas. kaina per akcija 13 litu su centais.
labiausiai likau patenkinta " puiki naktis", kvapas salstelejes, neblogai atlieka darba.

Visos nuotraukos is uogauoga.lt
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2014 09 04, 18:52)
o faina, bet kaip neprasaut su spalva g.gif parduotuveje ten be sansu issirinkti, ana karta tamsoka pasiemiau, vasara suejo o dbr jau norisi sviesesnes biggrin.gif kazkaip is EM ar Bareminerals labiau uztaikydavau net nebandzius: rudeni ziema fair, vasara medium.
Papildyta:

butent kad ir byra per uzsukta vidini dangtuka. panaudoju, uzsuku, pasinesioju, atidarau, geras kiekis pudros isbyrejes.

as turiu sustinges spindulys: raso vidutinio siesumo bet ji man gana tamsi atrodo o as tikrai nesu super sviesi g.gif
Atsakyti
plaukams pagriebiau Bling bling
user posted image
kvapas kokosu, konsistencija kokosu. vakar pirma karta bandziau, bet padauginau ir plauku galiukai sulipo. siaip minkstesnis nei pats kokosu aliejus. pakuote gera, kai nera 25 plius laipsniu, nes kitu atveju, isbegtu tikrai, draugei jau taip buvo. Siaip neblogas produktas. kaina per akcija 13 litu su centais.
labiausiai likau patenkinta " puiki naktis", kvapas salstelejes, neblogai atlieka darba.

Visos nuotraukos is uogauoga.lt
[/quote]

Jūs pabandykit aliejumi plaukus ištepti ir palikti nakčiai, ryte išsisplovus plaukai blizga. o padauginti tai jo tikrai lengva. blush2.gif
Atsakyti
Prigriebiau ir as mineraline pudra Gintarines smiltys, pirmas ispudis patiko, graziai padengia, spalva labai faina silta tokia, bet mano riebiai odai po keliu valandu vaizdas jau buna nekazka, nes joje yra zerucio doh.gif tai po keliu valandu man ir taip riebalas lenda lauk, o kai yra zerucio tai veidas blizga dvigubai doh.gif Mano nuomone ji labiau normaliai ir sausai odai gal... g.gif
Lauksiu kol Uoga Uoga sukurs kokia biria pudra be zeruciu, matine tinkancia riebiaodems 4u.gif
Atsakyti
Ar yra cia daugiau riebiaodziu, bandziusiu mineraline pudra? Idomu kaip tiko ir patiko ar ne?
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 09 12, 11:27)
Ar yra cia daugiau riebiaodziu, bandziusiu mineraline pudra? Idomu kaip tiko ir patiko ar ne?

blizgesys islenda bet man tinka-patinka.
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 09 12, 11:27)

Naudoju, esu rašius jau ne kartą apie šitą mineralinę (bloge turiu ilgesnį atsiliepimą), man išlenda blizgesys po kurio laiko, bet nepastebėjau, kad veidas labai jau stipriai blizgėtų, o ir manęs nevargina taip labai. O mica labai dažnai naudojama mineralinėje kosmetikoje, nepastebiu aš jos iš esmės, na to žėručio ten.

Sakykit, Žiemos karštis kemša poras, tiktų mišriai/riebiai odai? Girdėjau šiaip neblogų atsiliepimų ir iš riebiaodžių, galvojau mėgint, kuomet orai atšals, nes pasausėja oda šiek tiek tada, pašerpetoja, bet tuo pačiu metu vis tiek kemšasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveIt @ 2014 09 12, 12:27)

Galiu tik pritarti ankstesniems pasisakymams. Riebumas išlenda, bet nieko neįprastai blizgančio. Man praktiškai su visomis mineralinėmis pudromis panašiai greit išlenda riebumas veido.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
aš dievinu Uoga Uoga Gal arbatos? lūpų balzamą rolleyes.gif
Neriebus, gera konsistencija, skanus, bet neįkyrus kvapas ir gerai drėkina wub.gif

user posted image

plačiau čia
Atsakyti
O as negaliu atsidziaugti gimtadienio dovanele- lupu balzamu "Tu zvaigzde", jis toks saldus, lupas drekina ir kvepia skaniai smile.gif kaip gaila, kad gimtadienis tik karta metuose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2014 09 16, 16:38)
O as negaliu atsidziaugti gimtadienio dovanele- lupu balzamu "Tu zvaigzde", jis toks saldus, lupas drekina ir kvepia skaniai smile.gif kaip gaila, kad gimtadienis tik karta metuose  doh.gif  biggrin.gif

pas uogas toks yra? unsure.gif
Atsakyti