Įkraunama...
Įkraunama...

Uoga Uoga

QUOTE(Aira* @ 2014 10 04, 10:50)
Bet po šio kartu kažkaip nežinau ar dar išdrysiu pirkti uoga uoga kremus  verysad.gif

O kodėl tai pastebėjusi nepabandėte kreiptis tiesiai į gamintoją?smile.gif Tokia pakuotė tikrai yra brokas, galbūt būtų rastas kažkoks sprendimas.
Atsakyti
o džiunglių eliksyras gali tikti ir riebiems plaukams ar ne? nes parašyta visiems plaukų tipams, bet ant buteliuko tai tik sausiems ir pažeistiems... mano plaukai pavargę, silpni ir ploni, bet riebūs...
Atsakyti
QUOTE(popiete @ 2014 10 04, 12:33)
o džiunglių eliksyras gali tikti ir riebiems plaukams ar ne? nes parašyta visiems plaukų tipams, bet ant buteliuko tai tik sausiems ir pažeistiems... mano plaukai pavargę, silpni ir ploni, bet riebūs...

Mano irgi riebūs (šaknys daugiausia), o galai gan sausi ir pavargę tokie, skirtumas tik tas, kad stori plaukai pas mane. Bet ateity bandyt norėsiu šį aliejų. Manau, jei netepsit labai ant šaknų ir gerai išskalausit su šampūnu - viskas gerai turėtų būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 10 04, 11:42)
O kodėl tai pastebėjusi nepabandėte kreiptis tiesiai į gamintoją?smile.gif Tokia pakuotė tikrai yra brokas, galbūt būtų rastas kažkoks sprendimas.

tai kad mano mieste nėra jų atstovybės, o specialiai važiuot į Vilnių ar į Kauną nelabai apsimoka schmoll.gif
Atsakyti
Kažkaip keista nelabai yra atsiliepimų apie Uogų balzamus... Taigi aš išbandžiau pirmiausiai sausiems plaukams "Sesė ilgakasė" - labai patiko (y). O dabar įsigijau pabandymui ir kitą balzamą "Pagaliau" - šis taip pat labai patiko smile.gif po Uogų banzamų mano plaukai tokie minkštučiai - labai džiaugiuosi jais smile.gif smile.gif tiesa aš juos laikau ne po pora min., o 15 min bent smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate81 @ 2014 10 03, 23:54)
Mergaites, o pas jus tas agentas taip pat tokios 'kietos' konsistencijos?  blink.gif

Galbut uzdziuves jis? Nuo pat pradziu toks kietas buvo?

QUOTE(Aira* @ 2014 10 04, 10:50)
Ar čia tik man papuolė ar ir kitoms pasitaikė brokuotos kremų talpos?

Rasykit gamintojui, manau sutvarkys ta problema. wink.gif
Atsakyti
[quote=Ms.Blonde,2014 10 04, 19:44]

Nuo pat pradziu, vat ir galvoju, reikia pasiklausineti, gal toks jau jis ir turi buti... g.gif
Atsakyti
Agentas 002 - šviesokas,spuogelius raudous nevisai gal paslepia, bet man tinka ir patinka, tiek tepasi gerai, indelis patogus. Žodžiu patenkinta.

Pudra Žemuogė ir sniegas - pati nesigaudau jose, nes tai mano pirmoji pudra, tai parinko konsultantė. Gal šiek tiek ir tamsesnė nei oda, bet dedu labai mažai, tai labai patinka. Oda labai gražiai atrodo, raukšleles paslepia. Be to jokio dirginimo, nei fizine nei uosline prasme (negaliu pernešti specifinių kvapų cheminėse kosmetinėse priemonėse, dėl to nenaudodavau jokios dekoratyvinės kosmetikos bei kremų odai). Esu labai labai patenkinta šiuo produktu, net visą dieną išbuvus nei peršti, nei jaučias pudra ant veido. Nors ansčiau nesidažiau visai, dabar su mielu noru einu pudrintis biggrin.gif .

Uogauoga šepetėlis pudrai. Kadangi irgi pirmasis mano, tai tinka ir patinka, švelnus, patogus, nedirgina.

Tonikas "Laukinės pievos" - pasaka smile.gif Mano oda probleminė, labiau į sausumą, pasispuoguoja užvalgius šokoladų smile.gif , tai šis tonikas puikiai tvarkos su spuogeliais, bet oda kokia būna bigsmile.gif Dar neesu turėjus priemonės, kad oda tokia šilkinė būtų, švelnut švelnutėlė. Buvau išsigandus, kad išsausės oda po šio toniko, tačiau oda kaip tik labiau kai kuriose vietose pariebėjo thumbup.gif

Blizgis jei neklystu "Gaudau vėją" (nes pavadinimo nepamenu, o numeris 621 parašyta), žodžiu persikiukas. Lūpos atrodo putlesnės, tokios sexy smile.gif Niekada nenaudodavau blizgių, nes kaip ir minėjau cheminiuose mane erzindavo specifinis kažkoks kvapas, be to lūpas perštėdavo. O šis tepu ir tepu, labai patinka.

Lūpų balzamas "Tu žvaigždė" - labai patinka, skonis, kvapas ir tas mini blizgesiukas. Super thumbup.gif

Lūpų balzamas "Slaptasis pirato receptas" irgi labai tiko ir patiko. Dabar jis laukia eilės žiemai. Nes lūpos labai skirsta ir sausėja žiemą, todėl būtent šis balzamiukas šiam laikotrapiui man labai tinka. wink.gif
Tik gal išsukamos tubelės nelabai patinka, nes kažkaip jei kur kišenėj nešiojantis sušyla, tai paskuj jau nebeišsuksi, tenka kabinti su nagu. Geriau jau mažiukas indukas ir patepi su pirštais wink.gif

Rankų kremas " Sauja saulės" - labai tiko ir patiko. Rankutės tampa švelnios švelnios. Kremas nesiteplioja nuo rankų vėliau kažką veikiant. Ir pakuotė patogi, paspaudi ir kremukas ant rankos nei per daug nei per mažai bigsmile.gif Dar laukiu šaltesnių orų, kai mano rankos suskirsta, išsausėja, sutinsta nuo šalčio, žiūrėsim kaip šis kremukas gelbės, nes iki šiol neesu atrados tinkamos pagalbos rankoms.

Sviestmedžio aliejus. - kai reikėjo skubiai šio sviestuko nusipirkau iš uogauoga nuo saulės apsisaugot. Tai labai patiko kosistencija, labai lengvai tepas. Nes paprastai aš perku iš kitur sveriamą ekologišką sviestmedį , tai ten toks kietas trupiniukais, turi gerokai pašildyt rankose, kad gerai teptūsi. Bet kaina uogauogoj dvigubai brangesnė unsure.gif

Buvau laimėjus iš uogauoga kūno kremą "Spanguolių potvynis" - kaip ir kitomis priemonėmis likau sužavėta thumbup.gif Labai patiko tepti ant kūno, oda buvo švelni,sudrėkinta kadangi naudojau po saulės vonių. Tik greit pasibaigė, o pirkits kaino per didoka rolleyes.gif

Esu pirkus ir šampūnus nelabai pamenu pavadinimų "Laumės puokštė" ir "Bruknės kaspinas" tai nei vienas kažkaip neprilipo. Nes porą kart išsiplovus plaukai gražiai atrodydavo, bet kuo toliau tuo plaukai likdavo limpantys, elektrindavosi (plaukai nedažyti, leidžiu patiems išdžiūti). Plaunant su bruknių kaspinu išvis neidavo įtrint plaukų su šampūnų, nes tiesiog kultūnas iš plaukų pasidarydavo ir negalėdavu nei piršto į plaukus įkišt. Nors bandžiau ir tept aliejukais prieš plovimus, dariau kaukes per naktį, po plovimo skalavau ir actu ir medaus kaukes dariau, bet niekaip nesusidragauvau su šiais šampūnais. Ir apskritai sunkiai sekas su natūraliais, kiek esu bandžiu niekaip neatrandu kas tiktų mano plaukams g.gif

Kažkas klausė apie argano aliejaus kvapą. Siunčiuosi iš kito gamintojo ekologišką argano aliejų, tai kvapo niekada nebuvo, mama perkas iš vaistinės irgi bekvapis wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 05 spalio 2014 - 12:35
[quote=Jurate81,2014 10 04, 23:44]
[quote=Ms.Blonde,2014 10 04, 19:44]

Nuo pat pradziu, vat ir galvoju, reikia pasiklausineti, gal toks jau jis ir turi buti... g.gif
[/quote]

maskuotukas yra kietos konsistencijos ir pas mane. Matyt, taip turi buti, nes galiojimas pasibaigia po metu kazkur smile.gif
Jam tepti naudoju atliekama ecotools nedideli teptuka akims. Tenka juo pamakaluot indelyje, bet jau kazkaip igudau. O gal panaudojus pats lengviau eme skirstytis.
Tept pirstu nesiseka, nuo pirsto odos jis man nepersikelia ant veido odos.
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2014 10 05, 14:16)

Lūpų balzamas "Slaptasis pirato receptas" irgi labai tiko ir patiko. Dabar jis laukia eilės žiemai. Nes lūpos labai skirsta ir sausėja žiemą, todėl būtent šis balzamiukas šiam laikotrapiui man labai tinka. wink.gif
[i] Tik gal išsukamos tubelės nelabai patinka, nes kažkaip jei kur kišenėj nešiojantis sušyla, tai paskuj jau nebeišsuksi, tenka kabinti su nagu. Geriau jau mažiukas indukas ir patepi su pirštais wink.gif

Kažkas klausė apie argano aliejaus kvapą. Siunčiuosi iš kito gamintojo ekologišką argano aliejų, tai kvapo niekada nebuvo, mama perkas iš vaistinės irgi bekvapis wink.gif

Man taip pat truputį keistokos lūpų balzamų pakuotės. Kaip tik baigiau vieną lūpų balzamą (t.y., iki to peršviečiamo plastmasiuko, kuris viduje yra), bet toje plastikinėje detalėje dar liko tikrai nemažai balzamo - teks iškabinti kokiu dantų krapštuku ar pan. g.gif Ne itin patogu.

O dėl arganų aliejaus - kiek skaičiau - tikram, kosmetiniam, aliejui būdingas ne itin malonus kvapas, kuris labai greitai išsisklaido, patekęs ant odos. Tikrai suabejočiau, jei arganų aliejus - bekvapis ar atvirkščiai - kvepia labai "skaniai".
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 10 05, 17:38)
O dėl arganų aliejaus - kiek skaičiau - tikram, kosmetiniam, aliejui būdingas ne itin malonus kvapas, kuris labai greitai išsisklaido, patekęs ant odos. Tikrai suabejočiau, jei arganų aliejus - bekvapis ar atvirkščiai - kvepia labai "skaniai".

Kadangi perku šalto spaudimo argano aliejų, kuris sertifikuotas (SOIL Association Organic Standard) kaip organiškas, kosmetinis, nerafinuotas, todėl abejonių dėl kokybės neturiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 10 05, 18:38)

Vat vat būtent, kiek turėjau visi tokie ir buvo, o šitą sunaudosiu plaukams, odai nesinori naudoti kai abejoji, nors aš "uogom" labai nenorėčiau abejoti.
Atsakyti