QUOTE(inguzele75 @ 2012 01 20, 21:15)
aukle priziuri ne viena vaika, pvz.3arba4, mazdaug tokio pacio amziaus.Juos veda i mokykla, perveda ir su jais uzsiima kol teveliai pasiima.Maista pacios dedam,arba i diena mokam dar po 2 litus, kaip kam geriau.
Nu jo, Barselonoje tokios kainos neimanomos

QUOTE(Mariposa @ 2012 01 20, 22:24)
Labai pigu ,bet raso Kad LITAI ,TURBUT APSIRIKO NOREJO PASAKYT ?

QUOTE(Ispaniuke @ 2012 01 21, 00:37)
Na, taip, bet vis tiek man kainos kosmines atrodo.
inguzele75, kurioj jus vietoj gyvenate?
QUOTE(Mariposa @ 2012 01 21, 00:20)
Na, taip, bet vis tiek man kainos kosmines atrodo.
Taip ir mane sudomino ,kurioj vietoj?
Gal kas nors bandete pasikeisti lietuviska vairuotojo pazymejima i ispaniska? Zinau, kad tinka visai Europai, bet jei pasibaigia galiojimas, kur bus pigiau pasikeisti?

QUOTE(knotknot @ 2012 01 27, 11:49)
Gal kas nors bandete pasikeisti lietuviska vairuotojo pazymejima i ispaniska? Zinau, kad tinka visai Europai, bet jei pasibaigia galiojimas, kur bus pigiau pasikeisti? 

man irgi del vairuotojo pazymejimo butu idomu...Kiek suprantu nuo prisiregistravimo ispanijoje reikia per metus pasikeisti? T.y. tiesiog persirasyti? Laikyti tikiuosi nieko nereikia

QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2012 01 28, 13:28)
man irgi del vairuotojo pazymejimo butu idomu...Kiek suprantu nuo prisiregistravimo ispanijoje reikia per metus pasikeisti? T.y. tiesiog persirasyti? Laikyti tikiuosi nieko nereikia
O tai kas nutinka su lietuvisku vairuotojo pazymejimu? Arba jei vazineji/keliauji po kita sali: pilietybe - lietuve, teises - ispaniskos??? Arba jei grizti gyventi i lietuva, tai vel "atsirasai" i lietuviskas? Dabar pati berasydama susipainiojau 

Sveikutes.Mes su vyru jau 10m esame Ispanijos rezidentai,(gyvename legaliai ir dirbame)teise pasikeitem abu vos pries metus,niekada oprie musu niekas nesikalbinejome,o pasikeiteme ,tik kad turet,vaziavom y Lt ten stabde policija jokiu priekaistu.O jai kada gryztume y Lt su visu ,tada pasikeit taip pat atgal Lt teises,jokiu problemu.O keiteme musu miestelio Ayuntamenete 28E2 savates ir jos yra,o tuo tarpu vezinomes laikinomis ,tokiu popietiu isduoda.Ir va viskas tvarkoje.Jai yra kokiu klausimuku ,atsakysiu.Gyvenu Alicantes regijone.Torrevieja.

QUOTE(Ispaniuke @ 2012 01 28, 15:00)
Sveikutes.Mes su vyru jau 10m esame Ispanijos rezidentai,(gyvename legaliai ir dirbame)teise pasikeitem abu vos pries metus,niekada oprie musu niekas nesikalbinejome,o pasikeiteme ,tik kad turet,vaziavom y Lt ten stabde policija jokiu priekaistu.O jai kada gryztume y Lt su visu ,tada pasikeit taip pat atgal Lt teises,jokiu problemu.O keiteme musu miestelio Ayuntamenete 28E2 savates ir jos yra,o tuo tarpu vezinomes laikinomis ,tokiu popietiu isduoda.Ir va viskas tvarkoje.Jai yra kokiu klausimuku ,atsakysiu.Gyvenu Alicantes regijone.Torrevieja.

Aciu uz greita atsakyma! Bet tuomet reikia laikinas teises issiimti? Mes kolkas cia tik pora menesiu (tenerifeje), bet planuojam pagaliau kazkur apsistoti ilgeliau (tikriausiai gran kanarijoj), ne kas kelis menesius vis kitur gyventi. Bet kazkur prisiskaiciau, kad tipo dideles baudos, jei rezidentai teisiu nepasikeite ir t.t. Tai kazkaip susimasciau

QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2012 01 28, 14:39)
Aciu uz greita atsakyma! Bet tuomet reikia laikinas teises issiimti? Mes kolkas cia tik pora menesiu (tenerifeje), bet planuojam pagaliau kazkur apsistoti ilgeliau (tikriausiai gran kanarijoj), ne kas kelis menesius vis kitur gyventi. Bet kazkur prisiskaiciau, kad tipo dideles baudos, jei rezidentai teisiu nepasikeite ir t.t. Tai kazkaip susimasciau 

Taip ir as nesenai girdejau kad vienus lietuvius nubaude 500bauda,nors neaisku kiek cia tos teisybes.
O tau laikinas isduos automatiskai kada paims is tave lietuviskas iki kol ateis naujos.
Bet pasikeisti gali tik tokiu atveju jai esi Ispanijoje daugiau nei trys menesiai.Ir jai esi Rezidentas.

QUOTE(Padangiu_mergaite @ 2012 01 28, 14:28)

Pagal istatyma turit pasikeisti po 6 menesiu nuo to, kai tapot rezidente. Ar baudzia labai priklauso nuo policininku, teoriskai bausti turi teise, praktiskai kiek girdejau pasitaiko retai, bet pasitaiko

http://www.dgt.es/po....
La validez de los distintos permisos enumerados anteriormente, estará condicionada a que se hallen dentro del período de vigencia, su titular tenga la edad requerida en España para la obtención del permiso español equivalente y, además, a que no haya transcurrido el plazo de seis meses, como máximo, contados desde que sus titulares adquieran su residencia normal en España.