QUOTE(Shana @ 2012 02 09, 09:13)
Labai aiskiai
Tik NIE isigyti gali budamas ne rezidentu, o rezidentu budamas issiemi rezidencija, ta vadinama zalia lapa, kuri dabar vel i kortele pakeite
Man naujiena.Zalia lapa pakeite kortele.jai ka tai nuo kada,ir ar galima jy pakeist y kortele vel,jai galima placiau .Aciuks
Papildyta:
Labutes merginos,turiu sokiu tokiu naujienu apie lietuviskas teises ,ir gan nemaloniu

,ketvirtadieny mano brolis su zmona vaziavo y Crtagena su reikalais,na mano brolis jau senai tiuri Ispaniskas teise ,bet va zmona dar ne.
Dalykas kame kad juos sustabde policija,apziurejo viska nuo A iki Z,NU IR PRISIKABINO PRIE TEISIU JOS ,O JI CIA 6 METAI ,REZIDENTAS ir be jokio klausim israse jai baudos lapely,512

ir jie sake zinoma bande su jais aiksintis ,gincytis ,bet beprasmiska ,buvo pasakyta(jai gyveni cia tai malonek ir yeises turet vietine ,ir jai esi rezidentas),tai va jie nuvaziavo penktadieny y Sanntandero banka susimoket,bet kadangi mokejo per 15 dienu tai sumokejo 285,tai va pasirodo tikrai baudzia ,ir manau kad reikia pasikeist,kol jie visi neisnaglejo ,o dabar tik ir gaudo kur ka nuskausmint ,uz menkiausia,nesamone................