http://www.keepandsh...a-rus-253k?da=y
gal kuri nors šita susigundys man del jos klausimas iškyla kaži ar ji tokia kiaura ir man gautusi irašau ja i kada nors pabandysiu sarašiuką
QUOTE(savitre @ 2011 11 27, 16:51)
http://www.keepandsh...a-rus-253k?da=y
gal kuri nors šita susigundys man del jos klausimas iškyla kaži ar ji tokia kiaura ir man gautusi irašau ja i kada nors pabandysiu sarašiuką
Kaip įdomu,ji mezgama nuo krašto ir baigiama trim akim

QUOTE(savitre @ 2011 11 27, 16:51)

nu vsio baigiau savo bliuzę nert jaučiu neiškentėsiu ir pradėsiu skarą kokią
nes vis ateinu pasižiūriu....

QUOTE(Avijacija @ 2011 11 27, 20:57)
nu vsio baigiau savo bliuzę nert jaučiu neiškentėsiu ir pradėsiu skarą kokią
nes vis ateinu pasižiūriu....

o aš vis dar vargstu su tunika užsakymas buvo dvi skaros ir tunika tai viena skara jau pagaminta tunika ipusejau tai desertui bus skaros skelbsiu gruodi mocheros menesiu ir megsiu viska tik iš mocheros tai skaru prisimegsiu turbut ilgam (ta prasme kad uilgai ju megzti nebenoresiu)

skara pademonstruosiu kai užsakove pamatys

mergaitės, gal kuri galit į email atsiųsti skarų Gail ir Aeolian schemukes bei aprašymus, nmoku iš nuorodėlių pirmam puslapiukį atsisiųsti
mėginu ir niekaip nerandu kaip. spaudžiu pirmą schemą, toliau jau nebemoku
mano paštas springas@hotmail.com

QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 27, 17:29)
Aš va dar Gentianoj prisėdus susirinkau pabėgusias akis, jau link pabaigos, tai ten lengviau jau atsirinkt kur kas turi būt

Kiek Gentianos turi? Aš vis po truputį į priekį stumiuosi, bet dabar jau daug lengviau mezgasi

QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 28, 09:54)
mergaitės, gal kuri galit į email atsiųsti skarų Gail ir Aeolian schemukes bei aprašymus, nmoku iš nuorodėlių pirmam puslapiukį atsisiųsti

vat vat , ir man tas pats

QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 28, 09:54)

kas ten ,mergaites,jums nesisiuncia.Paspaudziat nuorodele norimos skaros atsiveria langas su nuotraukytem tos skaros,o apacioje tu nuotrauku yra parasyta "Описание, схемы "-spaudziat ant tos nuorodos ir atsiveria kitas langas,tada spaudziat zodi"Бесплатно",atsiranda skaiciukai,palaukiat kol jie sutikses ir vel spaudziat "Cкачать файл"ir atsius schemutes

Laba diena, mezgejeles
Ateinu prasytis i grazia kompanija
Gal per praejusias temas esat mezgusios arba siaip turit schema sios skaros. Niekur nerandu, o reiketu.
http://www.ravelry.c.../trachtentuch-b
Labai grazi, gal kartais ir scemute turit?

Ateinu prasytis i grazia kompanija

Gal per praejusias temas esat mezgusios arba siaip turit schema sios skaros. Niekur nerandu, o reiketu.
http://www.ravelry.c.../trachtentuch-b
QUOTE(linaule @ 2011 11 25, 15:11)
Labai grazi, gal kartais ir scemute turit?
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 28, 12:40)
kas ten ,mergaites,jums nesisiuncia.Paspaudziat nuorodele norimos skaros atsiveria langas su nuotraukytem tos skaros,o apacioje tu nuotrauku yra parasyta "Описание, схемы "-spaudziat ant tos nuorodos ir atsiveria kitas langas,tada spaudziat zodi"Бесплатно",atsiranda skaiciukai,palaukiat kol jie sutikses ir vel spaudziat "Cкачать файл"ir atsius schemutes 

viską ką sakot padarau tai išmeta kažkokius depozitus ir pan. arba langą su žmonėmis

einu dar mėgint
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 28, 15:01)
viską ką sakot padarau tai išmeta kažkokius depozitus ir pan. arba langą su žmonėmis
einu dar mėgint

einu dar mėgint
jei ismeta tokia kaip maza lentele,o jos virsuje raides ,kreivos ar pan,tai toje lenteleje zemiau reikia suvesti tuos simbolius.... Gal dabar pavyks.. o langa su zmonemis,tai ir man ismeta,bet as ji visada isjungiu...