Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

jau gavosi, ačiū, turiu gail skaros schemukę thumbup.gif
l.l. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 11 28, 15:08)
jau gavosi, ačiū, turiu gail skaros schemukę  thumbup.gif
l.l. ačiū  4u.gif

nera uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 11 28, 11:10)
Kiek Gentianos turi? Aš vis po truputį į priekį stumiuosi, bet dabar jau daug lengviau mezgasi  thumbup.gif Jaučiu per šį vakarą aš jos dar nebaigsiu  doh.gif

Mizerį teturiu cool.gif 124 tik doh.gif Užlūžo rankelės verysad.gif Bet many pusė žemaičio, visvien įveiksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 28, 12:40)

na va, po paaiskinimo, ir man pagaliau "daejo"..nelaukdavau, kol tas laikrodukas sutikses...ACIU!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2011 11 28, 12:52)
Laba diena, mezgejeles 4u.gif
Ateinu prasytis i grazia kompanija blush2.gif
Gal per praejusias temas esat mezgusios arba siaip turit  schema sios skaros. Niekur nerandu, o reiketu.

http://www.ravelry.c.../trachtentuch-b
Labai grazi, gal kartais ir scemute turit?

ne neturiu,
Atsakyti
Na ar yra norinčių megzt skarą ir aukiančių kompanijos? g.gif

Gal Dew drops mezgam? 4u.gif
Va tokią 4u.gif (foto iš interneto)
user posted image

Reiikia trupučiuką pas Kalėdų senelį padirbėt man ax.gif

Arba gal kuri išsirinkus kažkokią nelabai retą (skylėtą), tinkančią trupučiuką storesniems siūlams: 100g/500m 4u.gif ir laukiat kompanijos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 lapkričio 2011 - 20:54
O as siandien buvau Kaune ir nusipirkau margu siulu ananasinei,tai ryt ja pradesiu.
O cia paskutiniai mano darbai. is kid mocheros su silku 4nr virbalais.
user posted image
user posted image

Ir labai noreciau tokios.
user posted image
gal kas aprasyma turit?
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 28, 21:53)

Arba gal kuri išsirinkus kažkokią nelabai retą (skylėtą), tinkančią trupučiuką storesniems siūlams: 100g/500m 4u.gif ir laukiat kompanijos? g.gif

labai graži man ta skaryte turiu ir jai tinkamu siuliuku bet aš pradeti ja galečiau ne ankščiau kaip gruodžio 1d (iki to laiko planuoju pabaigti pradeta tunika liko tik nuo pažastu i viršu) o kir schemute jos rasti?

mielosios gal galit parodyti kuri ta gentiana tiek apie ja prisiskaičiau bet niekaip nedašunta apie kuria kalbat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 11 29, 00:20)
labai graži man ta skaryte turiu ir jai tinkamu siuliuku bet aš pradeti ja galečiau ne ankščiau kaip gruodžio 1d (iki to laiko planuoju pabaigti pradeta tunika liko tik nuo pažastu i viršu) o kir schemute jos rasti?

mielosios gal galit parodyti kuri ta gentiana tiek apie ja prisiskaičiau bet niekaip nedašunta apie kuria kalbat  blush2.gif

Gentiana
user posted image
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 11 28, 23:20)

mielosios gal galit parodyti kuri ta gentiana tiek apie ja prisiskaičiau bet niekaip nedašunta apie kuria kalbat  blush2.gif

http://s49.radikal.r...75751e31142.jpg
Kažkurios darbštuolytės Gentiana
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 28 lapkričio 2011 - 23:52
Ačiū dabar aišku kuri gentiana, dabar reiks atidžiau žiūreti kad vel nebepasiklysčiau tarp skaryčių
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 28, 21:53)

user posted image

iš kokių siūliukų megsit ir kiek siūliukų reikės? aš skarų nemezgus, mėginčiau aš. nes pradėt ir noriu, ir reikia, bet bijau, man čia aukštasis pilotažas doh.gif
Atsakyti