Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 23, 04:07)
Aš irgi noriu pradėti, bet kažkaip labai bijau... Ačiū vienai forumietei už atsiųstas schemas, bet jos tokios smulkios, kad aš jų neįžiūriu... Ir dar norėjau klausti (nors gal jau tai ir buvot aptarusios anksčiau) iš kokių siūlų mezgat Gentianą? Ar tam tinka kidmochera?

Kad atisiprintinau normaliai aš, netgi be akinių įskaitau, 3 dalis per du lapus ax.gif Dėl siūlų negaliu pasakyt kas gausis, aš mezgu rusiškais vilna/sintetinė angora per pusę 50 gr - 280 m ax.gif
Atsakyti
As megiau gentiana is kid mocheros su silku. Taip pat ant paprastu virbalu.
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 11 22, 19:23)
O mezgant trecia charta jau tris kartus kartosiu raudona kvadrata ir t.t. ?

Taip. O vėliau įgusi ir nereiks nei į raštą žvigčiot mirksiukas.gif Vienodu principu gi viskas darosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 23, 09:34)
Kad atisiprintinau normaliai aš, netgi be akinių įskaitau, 3 dalis per du lapus  ax.gif Dėl siūlų negaliu pasakyt kas gausis, aš mezgu rusiškais vilna/sintetinė angora per pusę 50 gr - 280 m  ax.gif

Gaila, bet aš neturiu kaip atsispausdinti, todėl ir neįžiūriu, nes viskas kompe...
nu bet gal ką nors sugalvosiu, o gal kokia forumietė turės didesniu formatu išsisaugojusi... ir galės man įmesti...
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 23, 08:47)
Taip. O vėliau įgusi ir nereiks nei į raštą žvigčiot mirksiukas.gif Vienodu principu gi viskas darosi rolleyes.gif

Aciu uz kantrybe 4u.gif
isardziau savo kuryba, pradejau, viska kaip reikia, einasi smagiau, ir smagiau... matyt ir rankos prie plono siulo ir storoko virbalo santykio pripranta, nes akiu vis maziau pametu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 22, 20:47)
drinks_cheers.gif Net sunku ir įsivaizduoti kaip galima megzti be valo viralais g.gif vargas  doh.gif
O aš ką tik baigiau savo Haruni  lotuliukas.gif storuliukė gavosi ir didelė  lotuliukas.gif

o man tarkim megzti su valu tai kažkoks košmaras doh.gif kai mezgiau haruni padidintą variantą, akys vos tilpo, o kai padėdavau mezginį, virbalo galą su trintuku užkišdavau, kad nepabėgtų akys biggrin.gif bet vistiek man taip liuks.
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 11 22, 23:00)
ateinu pagalbos prašyti nežinau kaip kitaip ideti shema bet va noriu šita skaryte nusimegzti tik nesuprantu ka reiškia sutartiniai ženklai gal galit man kuri nors paaiškinti
http://www.ravelry.c...ers-on-the-edge

ta skaryte radau va čia
http://club.osinka.r...a7959ff6800003c
Ačiū

O jus youtube.com paieskos laukelyje iveskite sutrumpinimus, kuriuos matot prie zenkliuku, ir ismes vaizdine medziaga, kaip daryt mirksiukas.gif arba kad ir i google suveskit, dazniausiai ir ismeta nuorodas i youtube ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 23, 10:00)
Gaila, bet aš neturiu kaip atsispausdinti, todėl ir neįžiūriu, nes viskas kompe...
nu bet gal ką nors sugalvosiu, o gal kokia forumietė turės didesniu formatu išsisaugojusi... ir galės man įmesti...

Aš taip pat mezgiau tiesiai iš kompo-man kažkodėl taip patogiau lotuliukas.gif Čia kaip su paprastais ir valiniais virbalais-kaip kam geriau ax.gif
O kompe pasididint galima iki bile kokio dydžio-nesuprantu,negi jums neišeina?...Tai ką atsiunčiau atsidarot,tada užvedat pelytę ant teksto,atsiranda "lupa" ir paspaudžiat pelytę-tekstas padidėja.Arba išsaugotas schemas galima atidarius didinti...Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 23, 20:20)
Aš taip pat mezgiau tiesiai iš kompo-man kažkodėl taip patogiau lotuliukas.gif Čia kaip su paprastais ir valiniais virbalais-kaip kam geriau ax.gif
O kompe pasididint galima iki bile kokio dydžio-nesuprantu,negi jums neišeina?...Tai ką atsiunčiau atsidarot,tada užvedat pelytę ant teksto,atsiranda "lupa" ir paspaudžiat pelytę-tekstas padidėja.Arba išsaugotas schemas galima atidarius didinti...Pabandykit mirksiukas.gif

Gaila, bet tie failiukai neisididna normaliai. O ant paveiksliuko užvedus neatsiranda jokia lupa. Jei bandau išsaugotą paveiksliuką didintis, tai jis labai liejasi.
Bet dabar jau turiu dideles aiškias schemas, ačiū vaidai777
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 11 23, 15:14)
O jus youtube.com paieskos laukelyje iveskite sutrumpinimus, kuriuos matot prie zenkliuku, ir ismes vaizdine medziaga, kaip daryt mirksiukas.gif  arba kad ir i google suveskit, dazniausiai ir ismeta nuorodas i youtube ax.gif

mezgimo shema yra pdf formatu tai kopijuoti iš jos neleidžia o kaip kitaip i google ivesti juos net neisivaizduoju ir niekur kitur nerandu panašiu sutartiniu ženklu o iš foto neiššifruoju kas ka reiškia

Ačiū už pasiūlyma ateityje tikrai pasinaudosiu
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2011 11 23, 21:15)
mezgimo shema yra pdf formatu tai kopijuoti iš jos neleidžia o kaip kitaip i google ivesti juos net neisivaizduoju ir niekur kitur nerandu panašiu sutartiniu ženklu o iš foto neiššifruoju kas ka reiškia

Ačiū už pasiūlyma ateityje tikrai pasinaudosiu

jūs kalbat apie flowers on the edge ar aš maišau? aš mezgu ją dabar.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2011 11 24, 09:57)
jūs kalbat apie flowers on the edge ar aš maišau? aš mezgu ją dabar.

taip taip apie ja kalbu
Atsakyti