Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 7

na,mergaites nera besiburianciu megzti kokia skara? mirksiukas.gif
kazkaip aprimo visos,kelios vis dar baigineja Gentiana,o kitos(jei ne paslaptis)ka narplioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 12:08)
na,mergaites nera besiburianciu megzti kokia skara?  mirksiukas.gif
kazkaip aprimo visos,kelios vis dar baigineja Gentiana,o kitos(jei ne paslaptis)ka narplioja  g.gif

neturiu laiko megst, savaitgali pradesiu gentiana, tai pagalbos kreipsiuos i jus, nes vienai jauciu niekaip nepavyks ax.gif
Atsakyti
Aš dabar mezgu jau ko gero senai jūsų visų pamirštą mėnulio drugį (Luna Moth). Tikiuosi per porą-trejetą dienų pabaigsiu ir tada imsiuosi gentianos ax.gif
Atsakyti
Kol prisiverčiau nufotografuoti doh.gif Va, pasirodau saviškę - žieminukę ax.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 14:04)
Kol prisiverčiau nufotografuoti  doh.gif Va, pasirodau saviškę - žieminukę  ax.gif user posted image

vau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o jau spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 24, 12:44)
Aš dabar mezgu jau ko gero senai jūsų visų pamirštą mėnulio drugį (Luna Moth). Tikiuosi per porą-trejetą dienų pabaigsiu ir tada imsiuosi gentianos  ax.gif

na va busiu ne viena narpliojanti gentiana, dviese bus linksmiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 24, 14:49)
na va busiu ne viena narpliojanti  gentiana, dviese bus linksmiau smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 13:04)
Kol prisiverčiau nufotografuoti  doh.gif Va, pasirodau saviškę - žieminukę  ax.gif user posted image

Fainutė kokia wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 12:08)
na,mergaites nera besiburianciu megzti kokia skara?  mirksiukas.gif
kazkaip aprimo visos,kelios vis dar baigineja Gentiana,o kitos(jei ne paslaptis)ka narplioja  g.gif

Aš baiginėju sarafaną mergaitei,ir vaikišką kostiumėlį,ir vis užsuku pas jus į svečius-mažu kuo sugundysit lotuliukas.gif Na o jei ne-planuose pirmosios riešinės,jau ir karoliukai suverti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 14:04)
Kol prisiverčiau nufotografuoti  doh.gif Va, pasirodau saviškę - žieminukę  ax.gif

as irgi tokia esu kazkada numezgusi. Super grazi ji man...o kokie cia siuliukai ? or tas pasiuvinejimas labai labai cia tinka! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carollina: 24 lapkričio 2011 - 16:46
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 24, 17:37)
Fainutė kokia wub.gif
Papildyta:
Aš baiginėju sarafaną mergaitei,ir vaikišką kostiumėlį,ir vis užsuku pas jus į svečius-mažu kuo sugundysit lotuliukas.gif Na o jei ne-planuose pirmosios riešinės,jau ir karoliukai suverti ax.gif

jetau jetau kiek daug darbeliu vienu metu,as tai taip nesugebu,jei mezgu,tai tik viena daigta(jei taip galima pavadinti),o keli vienu metu man nesigauna.....nesu dar patyrusi mezgejele doh.gif
o del skaryciu,gundysim mazu kuom nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 23, 20:26)
Gaila, bet tie failiukai neisididna normaliai. O ant paveiksliuko užvedus neatsiranda jokia lupa. Jei bandau išsaugotą paveiksliuką didintis, tai jis labai liejasi.
Bet dabar jau turiu dideles aiškias schemas, ačiū vaidai777

Aš pamiršau,kad jums į až siunčiau...gmail.com didinasi...Na bet,jei jau gavote geras schemas,tai nepamirškite ir rezultatu pasigirti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 16:52)
jetau jetau kiek daug darbeliu vienu metu,as tai taip nesugebu,jei mezgu,tai tik viena daigta(jei taip galima pavadinti),o keli vienu metu man nesigauna.....nesu dar patyrusi mezgejele  doh.gif
o del skaryciu,gundysim mazu kuom nors  mirksiukas.gif

O man va kitaip nesigauna-televizorių žiūrint vienas mezginys,prie kompo sėdint-kitas,mažiau sudėtingas,darbe,per pertraukas-dar kitas,paprastutis,kad bet kokioj vietoj sustot galėčiau.Na o kelionėms dar vieną turiu,negi sėdėsi nieko neveikiant schmoll.gif Vyras jau juokavo,kad mane pas gydytoją reikia vežt,kur gydo nuo priklausomybės lotuliukas.gif Tik kažin ar juokavo g.gif Reiks gerai pasvarstyt,kai pasiūlys kur važiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 24, 18:00)
Aš pamiršau,kad jums į až siunčiau...gmail.com didinasi...Na bet,jei jau gavote geras schemas,tai nepamirškite ir rezultatu pasigirti mirksiukas.gif

Būtinai su visom pasirodysiu
Atsakyti