kazkaip aprimo visos,kelios vis dar baigineja Gentiana,o kitos(jei ne paslaptis)ka narplioja
na,mergaites nera besiburianciu megzti kokia skara?
kazkaip aprimo visos,kelios vis dar baigineja Gentiana,o kitos(jei ne paslaptis)ka narplioja
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 12:08)
neturiu laiko megst, savaitgali pradesiu gentiana, tai pagalbos kreipsiuos i jus, nes vienai jauciu niekaip nepavyks
Aš dabar mezgu jau ko gero senai jūsų visų pamirštą mėnulio drugį (Luna Moth). Tikiuosi per porą-trejetą dienų pabaigsiu ir tada imsiuosi gentianos
Kol prisiverčiau nufotografuoti
Va, pasirodau saviškę - žieminukę
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 14:04)
vau
o jau spalvyte
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 24, 12:44)
Aš dabar mezgu jau ko gero senai jūsų visų pamirštą mėnulio drugį (Luna Moth). Tikiuosi per porą-trejetą dienų pabaigsiu ir tada imsiuosi gentianos 
na va busiu ne viena narpliojanti gentiana, dviese bus linksmiau
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 24, 14:49)
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 13:04)
Fainutė kokia
Papildyta:
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 12:08)
Aš baiginėju sarafaną mergaitei,ir vaikišką kostiumėlį,ir vis užsuku pas jus į svečius-mažu kuo sugundysit
QUOTE(Agnesyte @ 2011 11 24, 14:04)
Kol prisiverčiau nufotografuoti
Va, pasirodau saviškę - žieminukę 
as irgi tokia esu kazkada numezgusi. Super grazi ji man...o kokie cia siuliukai ? or tas pasiuvinejimas labai labai cia tinka!
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 24, 17:37)
Fainutė kokia 
Papildyta:
Aš baiginėju sarafaną mergaitei,ir vaikišką kostiumėlį,ir vis užsuku pas jus į svečius-mažu kuo sugundysit
Na o jei ne-planuose pirmosios riešinės,jau ir karoliukai suverti 
Papildyta:
jetau jetau kiek daug darbeliu vienu metu,as tai taip nesugebu,jei mezgu,tai tik viena daigta(jei taip galima pavadinti),o keli vienu metu man nesigauna.....nesu dar patyrusi mezgejele
o del skaryciu,gundysim mazu kuom nors
QUOTE(Rzivilele @ 2011 11 23, 20:26)
Gaila, bet tie failiukai neisididna normaliai. O ant paveiksliuko užvedus neatsiranda jokia lupa. Jei bandau išsaugotą paveiksliuką didintis, tai jis labai liejasi.
Bet dabar jau turiu dideles aiškias schemas, ačiū vaidai777
Bet dabar jau turiu dideles aiškias schemas, ačiū vaidai777
Aš pamiršau,kad jums į až siunčiau...gmail.com didinasi...Na bet,jei jau gavote geras schemas,tai nepamirškite ir rezultatu pasigirti
Papildyta:
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 24, 16:52)
jetau jetau kiek daug darbeliu vienu metu,as tai taip nesugebu,jei mezgu,tai tik viena daigta(jei taip galima pavadinti),o keli vienu metu man nesigauna.....nesu dar patyrusi mezgejele
O man va kitaip nesigauna-televizorių žiūrint vienas mezginys,prie kompo sėdint-kitas,mažiau sudėtingas,darbe,per pertraukas-dar kitas,paprastutis,kad bet kokioj vietoj sustot galėčiau.Na o kelionėms dar vieną turiu,negi sėdėsi nieko neveikiant
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 24, 18:00)
Aš pamiršau,kad jums į až siunčiau...gmail.com didinasi...Na bet,jei jau gavote geras schemas,tai nepamirškite ir rezultatu pasigirti 
Būtinai su visom pasirodysiu