Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

drinks_cheers.gif ir mano patirtis tokia,kad tai-viena patikimiausių parduotuvių ,išbandyta ne kartą g.gif

QUOTE(katalike @ 2011 12 22, 21:04)
na jau g.gif kiek pirkau iš tos parduotuvės, tai originalūs.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 22, 20:55)
Gal ir ne visada fuflo,bet kvepalams pirkt-ne pati geriausia vieta,vien dėl laikymo sąlygų g.gif ,internetinėse parduotuvėse,manau,saugiau.O ir fufelių ten pakankamai daug,nepatyrusiai pirkėjai lengva apsigaut.
Apie jūsiškius man sunku spręst,nesu jų turėjus,nors ten paprastai padirbiniai pigiau kainuoja,gal jūsiškiai maloni išimtis g.gif

Ai tada kas bebūtų aš save apgaudinėsiu (o gal ir ne) kad nusipirkau gerą daiktą biggrin.gif Nes kvepia nerealiai ir laikosi tikrai ilgai rolleyes.gif
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2011 12 22, 21:13)
Kas na jau?  zinau is kur juos gavau ir matau ka turiu  cool.gif

dar neteko regėt, kad iš fragranceshop.com fufliai būtų ...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 22, 21:17)
drinks_cheers.gif ir mano patirtis tokia,kad tai-viena patikimiausių parduotuvių ,išbandyta ne kartą g.gif

Tai kaip as tada cia papuoliau g.gif nu ziauriai nusivyliau, o mokejau kaip uz normalius schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Emile. @ 2011 12 22, 21:50)
Tai kaip as tada cia papuoliau  g.gif nu ziauriai nusivyliau, o mokejau kaip uz normalius  schmoll.gif

O kas su jusu kvepalais ne taip? Gal galit foto idet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2011 12 22, 16:55)
Pas mane taškinis, 50 ml.

Pirkti JAV. Kad originalūs, net neabejoju smile.gif

QUOTE(Laura777 @ 2011 12 22, 20:49)
Taip, taip  - lipdukas. O ant jo kodas smile.gif

O ant lipduko kodas kokiu būdu atspaustas? Ir kiek skaičių?
Dėkoju,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adeliutė: 23 gruodžio 2011 - 00:23
kadangi dauguma SM narių mėgsta pirkti MD, o šiuo metu ypač ant bangos COCO Mademoiselle, dėl visa ko įmetu nuorodą, kur nachališkai stumdomas visiškas fuflo. rašinėju komentarus jau ne pirmą dieną, ji vis juos pašalina ir atakuoja asmeninėmis žinutėmis, kad trukdau jai. nepakliūkit į šitos apgavikės spąstus!!! įtraukiau ją ir jos skelbimą į juodąjį MD sąrašą, bet kai ten nėra jokios tvarkos ir rimtų moderatorių, nežinau ar bus sėkmingas tas įtraukimas

http://www.manodrabu...el-mademoiselle
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 27, 17:28)
iš tikro nesivadovaučiau tokia taisykle  ax.gif  iš karto iškilo man vaizdas seno skelbimo, patikimos nares.. orginalus kvepalai , jei neklystu dior addict buvo ir jie stovejo ant nekokio stalo  ax.gif  na kur kaime dar buna pas kažka  blush2.gif  blush2.gif

skaitau temą ir kad suėmė juokas lotuliukas.gif čia mano kvepalai buvo ant baisaus stalo baisioj virtuvėj baisiai baisiam kaime pas bobutę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 12 23, 13:54)
skaitau temą ir kad suėmė juokas  lotuliukas.gif čia mano kvepalai buvo ant baisaus stalo baisioj virtuvėj baisiai baisiam kaime pas bobutę  lotuliukas.gif

aha blush2.gif pamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2011 12 23, 12:54)
skaitau temą ir kad suėmė juokas  lotuliukas.gif čia mano kvepalai buvo ant baisaus stalo baisioj virtuvėj baisiai baisiam kaime pas bobutę  lotuliukas.gif

Gera istorija buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
ar buna salvador dali rubylips kvepalu po 15ml? 4u.gif nete nerandu paveiksliuko tokio su miniatiura unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 12 26, 14:27)
ar buna salvador dali rubylips kvepalu po 15ml?  4u.gif  nete nerandu paveiksliuko tokio su miniatiura  unsure.gif

berods kažkada esu mačiusi Kosmadoje
Atsakyti