Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(gigute2 @ 2012 01 01, 21:45)
labas visoms su naujais drakoniukscio metais 4u.gif
VIKA TARK ZODI lotuliukas.gif
pasakyk man tu ar cia tikrai gali but fuflo kaip viena mama sake?
blin net nezinau ka galvot doh.gif kaip minejau kvepalu temoj pirko vyras anglijoj bet kaip atpazint kad tai tikrai padielka????

Na aš ne V-i-k-a bet paklausiu smile.gif Kokioje tiksliai parduotuvėje vyras pirko UK ?

Teko prieš kelias dienas matyt vienos forumietės Euphoria . Taip pat toks pat ruoželis šonu eina tad kaip supratau dar su kita nuomone nuspręsta ,kad tai tikrai neoriginalas . Mano nuomone - originalūs ir kvapas tas ir tas ruožas nekrenta į akis bet bet ... būtų neprošal daugiau ,kad kas patikrintų smile.gif pati turėjus ne vienus Euphoria bet nepamenu niekaip ar buvo pas mane toks ruoželis ar ne, galbūt nebuvo nes turėti buvo 50 ml g.gif
Teks įdėmiau apžiūrėt parduotuvėse kaip jie atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 01 01, 22:00)
Na aš ne V-i-k-a bet paklausiu  smile.gif  Kokioje tiksliai parduotuvėje vyras pirko UK ?

Teko prieš kelias dienas matyt vienos forumietės Euphoria . Taip pat toks pat ruoželis šonu eina tad kaip supratau dar su kita nuomone nuspręsta ,kad tai tikrai neoriginalas . Mano nuomone  - originalūs ir kvapas tas ir tas ruožas nekrenta į akis  bet bet ...  būtų neprošal daugiau ,kad kas patikrintų smile.gif pati turėjus ne vienus Euphoria bet nepamenu niekaip ar buvo pas mane toks ruoželis ar ne, galbūt nebuvo nes turėti buvo 50 ml  g.gif
Teks įdėmiau apžiūrėt parduotuvėse kaip jie atrodo  smile.gif

nu as ziurajau kristianoj nu niekuo jie nesiskiria ir sudeti studijavau viska, viskas lygiai taip kaip mano doh.gif susinervinus schmoll.gif o vyras pirko oro uoste.
Atsakyti
As palyginau su savo euphoria blossom (tikrai originaliais), tai tas ruozelis yra bet laaabai neryskus. Gal cia nuotraukoj kazkaip apsisviecia, nes cia jis atrodo gan grubokas.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2012 01 01, 22:14)
As palyginau su savo euphoria blossom (tikrai originaliais), tai tas ruozelis yra bet laaabai neryskus. Gal cia nuotraukoj kazkaip apsisviecia, nes cia jis atrodo gan grubokas.

nu net dabar vartau paemus i akis jis taip nekrenta tik apsvietus blykste foto matosi kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2012 01 01, 22:20)

be reikalo pergyvenat , viskas su jais gerai ax.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip ten su kodukais reikalai šios euphorios? Ar aš kažką praleidau? Turiu omeny ne bar kodą ax.gif
Atsakyti
Sveikos..mano vienas pazystamas gryzo is Jordanijos..parveze lauktuviu Sedra kvepalus..buteliukas lygiai toks pat kaip ir Christian Dior Jedore, ir kvapas panasus, bet toks stipresnis nei orginaliuju..gal kuri panele tokius turi?? pirma karta matau Sedra kvepalus,kaip supratau tai arbiskas gaminys,kopija
Atsakyti
QUOTE(vyšnytė @ 2011 12 31, 00:07)
Mergaites, padekit ar sie kvepaliukai originalus g.gif
user posted image

Ar originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2011 12 29, 21:36)

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 01 01, 22:36)
QUOTE(gigute2 @ 2012 01 01, 22:20)

be reikalo pergyvenat , viskas su jais gerai ax.gif

o kur jus parduotuvej matet tokias dėžutes? g.gif blink.gif

aš nesu mačiusi.. ir tai man jau kelia itarima g.gif
Papildyta:
QUOTE(vyšnytė @ 2012 01 02, 11:41)
Ar originalus? g.gif

o koks tūris? yra skaiciukai nugarėlėje? man tai dailus gražus buteliukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gigute2 @ 2012 01 01, 20:45)
labas visoms su naujais drakoniukscio metais 4u.gif

VIKA TARK ZODI lotuliukas.gif

pasakyk man tu ar cia tikrai gali but fuflo kaip viena mama sake?
blin net nezinau ka galvot doh.gif kaip minejau kvepalu temoj pirko vyras anglijoj bet kaip atpazint kad tai tikrai padielka????

As irgi ne VIKA, bet man atrodo fuflo. nes dezute velgi su imaute, buteliukas storas labai, ir tie sujungimai g.gif purkstuka megstu irgi pamatyti pries kazka sprendziant ..
Papildyta:
QUOTE(vyšnytė @ 2012 01 02, 10:41)
Ar originalus? g.gif

Koks kiekis? kodukai sutampa? Siaip dailus buteliukas, atrodo, kaip ir OK, bet as noreciau pati purkstuka dar pamatyt rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(gigute2 @ 2012 01 01, 21:10)
nu as ziurajau kristianoj nu niekuo jie nesiskiria ir sudeti studijavau viska, viskas lygiai taip kaip mano doh.gif susinervinus  schmoll.gif o vyras pirko oro uoste.

Kristianoje irgi su imaute buvo? neteko matyti su tokiom kartoninem imautem. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 02 sausio 2012 - 13:51
QUOTE(Roxetė @ 2012 01 02, 15:01)

Kristianoje irgi su imaute buvo? neteko matyti su tokiom kartoninem imautem.  g.gif

jei nesapnuoju ir aš su imautėm mačiau , bus proga kitą savaitę patikrint Duty free g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 01 02, 14:11)
jei nesapnuoju ir aš su imautėm mačiau ,  bus proga kitą savaitę patikrint Duty free  g.gif

lauksim lauksim, as kai skridau spalio men, tai nemaciau tokiu imauciu g.gif bet gal tai kokia naujiena bigsmile.gif
Atsakyti