Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(gluosnis @ 2012 01 27, 20:00)
Zinokit, bet man nelabai juokinga. Pries parduodant zmogiskai galetumet bent i AZ pirkejui parasyti, kad kvepalu spalva pakitusi, bet su kvapu viskas gerai, tinkami naudojimui...  kad nebutu nesusipratimu. Ir kamstelio nuotrauka is arciau kad butu atskirai arba zodziais, kaip daro visi normalus zmones.

Aš ir nesijuokiu nei š jūsų ar iš dar kažko, čia šiaip, nuotaikai pakelti kam tai pasirodys juokinga smile.gif

Net nepagalvojau atskirai pažymėt, kad spalva pakitusi ar apsitrynęs dangtelis, kadangi tam ir įdėjau į forumą aiškias nuotraukas, kur matėsi ir dangtelis, ir likutis, ir spalva, ir atskirai to pažymėt dar ir per až nemačiau jokios būtinybės.
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2012 01 27, 20:10)
Aš ir nesijuokiu nei š jūsų ar iš dar kažko, čia šiaip, nuotaikai pakelti kam tai pasirodys juokinga  smile.gif

Net nepagalvojau atskirai pažymėt, kad spalva pakitusi ar apsitrynęs dangtelis, kadangi tam ir įdėjau į forumą aiškias nuotraukas, kur matėsi ir dangtelis, ir likutis, ir spalva, ir atskirai to pažymėt dar ir per až nemačiau jokios būtinybės.

jei butu tokios nuotraukos kaip mano, niekam papildomu klausimu nebutu, tikrai viskas aiskiai matosi.
Atsakyti
Kvapas gal ir nepakitęs, bet, mano nuomone, as-ne-tavo vis tik reikėjo pirkėjai įdėt daugiau foto, nes iš pateiktos skelbime neaiškiai matosi, koks buteliukas iš tikrųjų. Vienas žmogus gal pirktų nežiūrėdamas į buteliuką, o kitam - svarbu ir daili išvaizda.
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 27, 19:00)
Zinokit, bet man nelabai juokinga. Pries parduodant zmogiskai galetumet bent i AZ pirkejui parasyti, kad kvepalu spalva pakitusi, bet su kvapu viskas gerai, tinkami naudojimui...  kad nebutu nesusipratimu. Ir kamstelio nuotrauka is arciau kad butu atskirai arba zodziais, kaip daro visi normalus zmones.

Tai jei parašytų,kad su kvapu viskas gerai,tai jums ir atrodytų 100% kad viskas gerai? blink.gif Tai gerai ar negerai? Bent aš jau nesuprantu,kas patikimesnis jums atrodytų-ar ta Sarmos ne pardavėja ,ar As-ne -tavo,jei iš anksto būtų parašius,kad viskas gerai g.gif
Mano kompe tikrai gerai matėsi,kad kamštukas pasusęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 27, 20:23)
Kvapas gal ir nepakitęs, bet, mano nuomone, as-ne-tavo vis tik reikėjo pirkėjai įdėt daugiau foto, nes iš pateiktos skelbime neaiškiai matosi, koks buteliukas iš tikrųjų. Vienas žmogus gal pirktų nežiūrėdamas į buteliuką, o kitam - svarbu ir daili išvaizda.

Yra pirkėjų, kurios paprašo daugiau nuotraukų, tuomet be problemų padarau reikiamu rakursu foto ir nusiunčiu į až. Būtų pirkėja paprašiusi, būčiau ir šiuo atveju padariusi visas reikiamas foto. Neprašo, vadinasi tinka tai, ką mato foto, iš kur man žinoti kuriai pirkėjai reikia papildomų nuotraukų rolleyes.gif

P.S. iš tavęs pačios perku ir išvis nemačiusi nuotraukų kvepaliukus, ir neklausiu apie buteliuko būklę, nes man esmė gauti originalius kvepalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 27, 21:28)

O aš neypač į tai atkreipiau dėmesį, ar gal kompas ne taip gerai rodo, ar užskaičiau kaip kokius šešėlius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etra @ 2012 01 27, 17:02)
Iš ebay.co.uk, iš pardavėjo su 100 % teigiamu feedbacku  doh.gif  Ir jis man dar " o iš ko sprendžiate, kad čia fake?". Tai ne blyn... Aš jam dar visais rakursais jo skystymėlį nufotkinau - visvien rupūžė ginčyjasi, bet paskui kažkaip jau nusileido (nu tipo, ir jį vargšą bus apgavę, nors iš pradžių dievagojosi, kad buteliukas jam buvo ant žemės nukritęs ir matyt nuo smūgio taip deformavosi biggrin.gif ).

QUOTE(Renatina @ 2012 01 27, 17:06)
lotuliukas.gif  subtilus angliškas jumoras....

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar ir sugalvot taip reikia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 01 27, 20:28)
Tai jei parašytų,kad su kvapu viskas gerai,tai jums ir atrodytų 100% kad viskas gerai? blink.gif Tai gerai ar negerai? Bent aš jau nesuprantu,kas patikimesnis jums atrodytų-ar ta Sarmos ne pardavėja ,ar As-ne -tavo,jei iš anksto būtų parašius,kad viskas gerai g.gif

tiesa sakant, jei man parodytu toki kamsteli ir tokia kvepalu spalva, susilaikyciau nuo pirkimo.
bet kokiu atveju butu buves kazkos dialogas, nesijausciau apgauta.
dabar vel abejoju, negaliu 100 proc. teigti, kad neoriginalus, nes gal ir ivyko kokia chemine reakcija. bet atrodo labai neitiketina, nes kaip sakiau turiu nemazai atomiku, kuriuos atidarau, ne tik purskiu ir miniuku splash buteliukuose, nei kiek spalva ju nepasikeite, nors kai kuriems ne metai ir ne 2 g.gif matyt, reikes rasyti laiska gamintojui ir laukti atsakymo g.gif

Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 27, 21:12)
tiesa sakant, jei man parodytu toki kamsteli ir tokia kvepalu spalva, susilaikyciau nuo pirkimo.
dabar vel abejoju, negaliu 100 proc. teigti, kad neoriginalus, nes gal ir ivyko kokia chemine reakcija. bet atrodo labai neitiketina, nes kaip sakiau turiu nemazai atomiku, kuriuos atidarau, ne tik purskiu ir miniuku splash buteliukuose, nei kiek spalva ju nepasikeite, nors kai kuriems ne metai ir ne 2  g.gif  matyt, reikes rasyti laiska gamintojui ir laukti atsakymo  g.gif

Mano Dior Addict 2 pakeitė spalvą per gerus 2 metus. Patamsėjo stipriai. Kvapas liko toks pats. Eksperimento dėlei nedidelį likutį pasilikau, žiurėsiu, ar kvapas keisis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 27 sausio 2012 - 22:29
QUOTE(gluosnis @ 2012 01 27, 22:12)
dabar vel abejoju, negaliu 100 proc. teigti, kad neoriginalus, nes gal ir ivyko kokia chemine reakcija. bet atrodo labai neitiketina, nes kaip sakiau turiu nemazai atomiku, kuriuos atidarau, ne tik purskiu ir miniuku splash buteliukuose, nei kiek spalva ju nepasikeite, nors kai kuriems ne metai ir ne 2  g.gif  matyt, reikes rasyti laiska gamintojui ir laukti atsakymo  g.gif

Aš šį kartą įsikišiu ne kaip parfumistė, bet kaip turinti reikalų su aromatiniais ir eteriniais aliejais. Spalva splash'iniame buteliuke tikrai galėjo šitaip pasikeisti. Kaip minėjo merginos, taip nutiko būtent dėl dažno kontakto su oru. Todėl purškiamuose buteliukuose spalva keičiasi daaaug lėčiau arba beveik visai nesikeičia.
O kalta čia dažnai būna vanilė arba panašios medžiagos sudėtyje mirksiukas.gif Tad, kadangi visų sudėtys skirtingos, ne visi kvepalai vienodai ir tamsėja. O šitas Alien'as, kaip supratau, daug matęs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evah: 28 sausio 2012 - 11:12
Sveikos ekspertes,reikia komentaru apie kvepalu originaluma ax.gif pirma karta juos matau,tai bijau apsigaut blush2.gif
http://www.part.lt/i...a9e4dd3f149.JPG
http://www.part.lt/i...2398d7f0170.JPG
Atsakyti
Cia i Alien tema, gal pades kazkam smile.gif
Abu originalai, abu tie patys edp, kazkodel spalvos taip pat skirias, nors ir mazi jau likuciai, bet eina tai matyti 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Netikiu, kad pas as-ne-tavo galima nusipirkt neoriginalius kvepalus schmoll.gif
Atsakyti