Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai: originalūs ar padirbti

QUOTE(cavalli @ 2012 01 28, 18:39)
Cia i Alien tema, gal pades kazkam smile.gif
Abu originalai, abu tie patys edp, kazkodel spalvos taip pat skirias, nors ir mazi jau likuciai, bet eina tai matyti 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Akivaizdu, kad nepasitenkinimas kilo dėl ne pirmos jaunystės kvepaliukų. Negražu ir man tie apsilupę butelaičiai. Na, bet jei kvapas nepakitęs, dar pusė velnio.

Pirkėjoms reikia būti atidesnėms, o pardavėjoms konkretesnėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2012 01 28, 20:57)
Akivaizdu, kad nepasitenkinimas kilo dėl ne pirmos jaunystės kvepaliukų. Negražu ir man tie apsilupę butelaičiai. Na, bet jei kvapas nepakitęs, dar pusė velnio.

Pirkėjoms reikia būti atidesnėms, o pardavėjoms konkretesnėms  4u.gif

Vo, visiškai pritariu - šitai ir norėjau vakar pasakyt, bet nesusisuko mintys normaliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
originalas? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Future-bride @ 2012 01 29, 18:29)
originalas? g.gif
user posted image

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
PERSKAICIAU, KILO MINCIU IR NORISI PASAKYTI: AR NE PERDAUG SUREIKSMINAME SIUOS DALYKUS? ISPUDIS TOKS JOG LEKTUVAS NUKRITO. GAL REIKIA LEISTI ISSIAISKINTI TARPUSAVYJE DAUGIAU MERGINOMS. KODEL REIKIA TAIP PULTI? SIS STILIUS PAZISTAMAS.TAIP VISADA JEI KAS NORS SUKREBZDA. NE SVEICARIJOS BANKAS GI PAGALIAU O IR TEN ZMONES SUKLYSTA. NEKLYSTA TAS ,KURIS NIEKO NEVEIKIA. BEJE. IS AS-NE- TAVO ESU PIRKUSI IR PALIKO ATMINTY KAIP LABAI DEMESINGA KITU ATZVILGIU MOTERIS. BUKIME TOLERANTISKESNESJUK DEKLARUOJAME DRAUGISKUMA, KULTURA. BET KO GERO TIK IKI TOL KOL VISKAS GERAI. MENKIAUSIAS NESUSIPRATIMAS IR JIS VISKA NUSLUOJA KAS PRIES TAI BUVO GERAI. SU PAGARBA VISOMS.
Atsakyti
QUOTE(OB-si-DEIZE @ 2012 01 30, 16:06)

Ko taip rėkiat?
Atsakyti
Sveiki!
Labai malonu skaitinet si foruma smile.gif Pastaruoju metu darausi parfumane,
o cia tiek idomiu uomoniu, naudingos info...
Bet dabar prasysiu Jusu pagalbos - ar sie kvepalai originalus? Gavau dovanu, tad nepatogu zmogaus klaust, kur pirko, kiek mokejo ir pan...
Siuos kvepalus noriu perparduot, nes paciai kvapas yra per saldus, smaugianti uogiene smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Aciu uz pagalba!
Atsakyti
QUOTE(_TaTka_ @ 2012 01 30, 16:28)
Sveiki!
Labai malonu skaitinet si foruma smile.gif Pastaruoju metu darausi parfumane,
o cia tiek idomiu uomoniu, naudingos info...
Bet dabar prasysiu Jusu pagalbos - ar sie kvepalai originalus? Gavau dovanu, tad nepatogu zmogaus klaust, kur pirko, kiek mokejo ir pan...
Siuos kvepalus noriu perparduot, nes paciai kvapas yra per saldus, smaugianti uogiene smile.gif

Aciu uz pagalba!

Pabandykit pasitikrinti čia
212 VIP
Jei neskaitote rusiškai, tai visose foto kairėje yra padirbinys.
Aš pati jų nesu čiupinėjus, tai daugiau nieko pasakyt negaliu.
Ir dar ta įmautė... Tai tikrai nieko gero nežada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurkinas: 30 sausio 2012 - 16:23
QUOTE(Jurkinas @ 2012 01 30, 16:22)
Pabandykit pasitikrinti čia
212 VIP
Jei neskaitote rusiškai, tai visose foto kairėje yra padirbinys.
Aš pati jų nesu čiupinėjus, tai daugiau nieko pasakyt negaliu.
Ir dar ta įmautė... Tai tikrai nieko gero nežada...

Ačiū, Jurkinai smile.gif Labai naudingas tinklapis!
Bet vis vien ne viską išsiaiškinau jo pagalba... Kai neturi šalia antro buteliuko pasitikrinimui, tai sunku objektyviai įsitikint, nes pvz raides, šriftas, kampai - gan kokybiški. O vat purkštuko kepurėlė - be įlinkimo... Kamštelis su magnetuku. Jei dar kas turite šiuos kvepaliukus - parašykite plz savo pastabėles smile.gif
One more question - o ką duoda tos įmautės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _TaTka_: 30 sausio 2012 - 16:33
QUOTE(_TaTka_ @ 2012 01 30, 17:31)
Ačiū, Jurkinai smile.gif Labai naudingas tinklapis!
Bet vis vien ne viską išsiaiškinau jo pagalba... Kai neturi šalia antro buteliuko pasitikrinimui, tai sunku objektyviai įsitikint, nes pvz raides, šriftas, kampai - gan kokybiški. O vat purkštuko kepurėlė - be įlinkimo... Kamštelis su magnetuku. Jei dar kas turite šiuos kvepaliukus - parašykite plz savo pastabėles smile.gif

Na aš turiu originalius,pirktus laive,,,
Dėl įmotės tai nesu mačiusi tokio įpakavimo...ir patc buteliukas labai jau man blizgus,,,ne nebent foto taip atrodo,,,reikia eit savo pafotkint ir parodyti jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ridma: 30 sausio 2012 - 16:48
QUOTE(_TaTka_ @ 2012 01 30, 17:31)

Šios temos 20 psl. buvo kalbėta apie tas įmautes... Užsienyje internete galima nusipirkti kokių tik širdis geidžia kvepaliukų su tom įmautėm, tik už 12 eurų, jei imi didesnį kiekį...
Atsakyti