QUOTE(Minutėlė @ 2011 12 14, 22:24)
Tai gal paskola buvo. Nes banke girdėjau vienai moteriškei aiškino, kad jei buvo paskola snore, tai visų pirma ji bus padengta ir tada tik atiduos kas liks.
bet cia momentas vertas apiplesimo vidury baltos dienos
kolege sake nzn ka daryti, pas ja busto paskola snore 200 000 likutis, dirbo, alga buvo arti 8t atsidejus buvo metu atlyginima
augina viena tris vaikus mazamecius, negana to kad liko be darbo snorui uzsilenkus, bet ir is vis be pajamu, sako nzn kaip reikes daryti nes imokos buvo po 1500 beveik, tai jos tie 10 000 sask. kurie dabar negrazinami jai, buvo viltis kol ras kita darba kad uzteks ir imokom, ir uz komunalinius ir vaikam pavalgyti... o dabar
sakau tai cia vienetinis atvejis, o kiek tokiu, kuriu mes nezinome
nzn as suprantu kad istatymas yra istatymas, bet kodel tuomet taip raginama taupyti, atsideti juodai dienai, jei paskui isdurnina kad va, kvaila, kam tam paciam banke ir paskola ir santaupos, o ji zmogus juk dirbo tame banke ir net nenujaute kaip ir visi mirtingieji kad arteja tokia pabaiga
va tau ir istatymas, ir atsakingas poziuris, mano tai ten mizeris palyginus su kitu kas turi busto paksola ir dabar nezino net kur ir ka daryti
QUOTE(pinkrose @ 2011 12 15, 11:29)
ir mum pervedė, bet kaip žinot ar visą sumą, mano snore buvo 5 saskaitose ir plius dar kažkiek palūkanų turejo but per kelis metus
kaip pasitikrint ir kur klaust kiek tų pinigų ten buvo
as savo indeliu likucius matau per snoro puslapi, per e-bankininkyste
QUOTE(vaniline24 @ 2011 12 15, 13:05)
O man ir nepervesta dar vis, saskaita nurodziau SEB, prasyma per el. bankininkyste uzpildziau gruodzio 1 d.
neturejai jokiu isipareigojimu? kas neatgavo rase pretenzijas, tu pasuk - I. ji gal zinos kaip daryt