QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 17:44)
Taip, gali - tik nesuprantu, kas čia tokio labai juokingo
Ne į temą, bet būtų mano valdžia - vis butai, kurių savininkai nesutinka renovuoti daugiabučio, būtų nacionalizuoti. Taškas
Ne į temą, bet būtų mano valdžia - vis butai, kurių savininkai nesutinka renovuoti daugiabučio, būtų nacionalizuoti. Taškas
nereikia šitaip ciniškai aš sutikčiau su jumis, nes gyvenu ne renovuotame senos statybos bute, galiu pasakyti kad yra daugiau minusų nei pliusų bet žiūriu į viską ne per savo prizmę bet plačiau, paimkit statistiką, tuose butuose, ypač miegamuosiuose rajonuose daugiau nei 80proc savininkų ir gyventojų, neskaitant kartais ateinančių nuomininkų, yra garbaus amžiaus žmonės, jauni, linkę imti smaugiančias paskolas ir apsigyventi naujuose rajonuose, namuose ir ne visad pagal galimybes realias.
bet tema ne apie tai, mačiau kiek žmonės moka už komunalines paslaugas lazdynų rajone renovuotų namų ir kiek ne - deja, liūdna, bet kainų už šilumą ir kt paslaugas skirtumo didelio nėra, o mokėti senjorui ar pensininkui, už renovuotus 40/60kv.cm... ne šimtas ir ne du į mėn dasimeta, ne visi tai gali sau leisti, todėl iš jų atimti butus??
Jūsų motina, seneliai - nžn pažiūrėkit į svavo aplinką objektyviai, negi visi tiek gerai laikosi kad gali sau leisti jei jau gyvena sostinėje renovuotis ir iš tos nedidels pensijos išgyventi + dar mokant už renovacijas? jeigu jiem valstybė kompensuotų bent didžiąją dalį, atsižvelgiant į pajamas, būtų kita kalba bet..
Šiai dienai manau per daug išsišokate su tokiu pasakymu, neturiu pinigų mokėt už renovaciją -lauk.