Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 17:44)
Taip, gali - tik nesuprantu, kas čia tokio labai juokingo g.gif
Ne į temą, bet būtų mano valdžia - vis butai, kurių savininkai nesutinka renovuoti daugiabučio, būtų nacionalizuoti. Taškas cool.gif

nereikia šitaip ciniškai mirksiukas.gif aš sutikčiau su jumis, nes gyvenu ne renovuotame senos statybos bute, galiu pasakyti kad yra daugiau minusų nei pliusų bet žiūriu į viską ne per savo prizmę bet plačiau, paimkit statistiką, tuose butuose, ypač miegamuosiuose rajonuose daugiau nei 80proc savininkų ir gyventojų, neskaitant kartais ateinančių nuomininkų, yra garbaus amžiaus žmonės, jauni, linkę imti smaugiančias paskolas ir apsigyventi naujuose rajonuose, namuose ir ne visad pagal galimybes realias.

bet tema ne apie tai, mačiau kiek žmonės moka už komunalines paslaugas lazdynų rajone renovuotų namų ir kiek ne - deja, liūdna, bet kainų už šilumą ir kt paslaugas skirtumo didelio nėra, o mokėti senjorui ar pensininkui, už renovuotus 40/60kv.cm... ne šimtas ir ne du į mėn dasimeta, ne visi tai gali sau leisti, todėl iš jų atimti butus??

Jūsų motina, seneliai - nžn pažiūrėkit į svavo aplinką objektyviai, negi visi tiek gerai laikosi kad gali sau leisti jei jau gyvena sostinėje renovuotis ir iš tos nedidels pensijos išgyventi + dar mokant už renovacijas? jeigu jiem valstybė kompensuotų bent didžiąją dalį, atsižvelgiant į pajamas, būtų kita kalba bet..

Šiai dienai manau per daug išsišokate su tokiu pasakymu, neturiu pinigų mokėt už renovaciją -lauk.

Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 16:44)
Taip, gali - tik nesuprantu, kas čia tokio labai juokingo g.gif
Ne į temą, bet būtų mano valdžia - vis butai, kurių savininkai nesutinka renovuoti daugiabučio, būtų nacionalizuoti. Taškas cool.gif

O ką dabar verkt? schmoll.gif
Pati turiu terminuotą indėly Snore, bet kažkaip nesuku sau galvos. O šiaip tai miglotas man šitas nacionalizavimas. Nepalaikau nei vienų, nei kitų, nes niekas taip iki galo ir neaišku, tik tiek, kiek žiniasklaida praneša. Bet tikėt vėlgi žiniasklaida - tai ką aš žinau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medeina7: 19 lapkričio 2011 - 17:02
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 16:50)
nagi pakeliam įstatymus ir pasidaro aiškūs  terminai, kam aktualu tas pažiūrėjo, rado ir ramiai laukia,  tad nepanikuoja tie kurie laiko pinigus   tame banke,  o kiti   jei neturi ką veikti vėlgi geriau tegul pasikaito nei tušiai replikuoja
http://www.iidraudim...eliu-draudimas/

aiškiau negali būt  dėl terminų.

O turi VĮ Indėlių draudimas finansines ataskaitas? Ar žinai, koks pas juos sukauptas rezervas?
"25. Indėlininko arba investuotojo teisė gauti draudimo išmoką galioja 5 metus nuo draudžiamojo įvykio dienos."
Ir dar klausimas: ar Snoras tinkamai mokėjo indėlių draudimo įmokas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 19 lapkričio 2011 - 17:06
na aš manau, viskas išaiškės tik įdomu kiek tai nervų, pinigų ir t.t. kainuos, ne mums smulkiem pieškom...

o dėl obligacijhų sąvininkų nemiegu naktim, nes žinau ne vieną ir deja, ne du kurie pardavę nekilnojamą turtą sukišo pinigus tikėdamiesi gauti geras palūkanas, pasitikėdami banku, stabilumu.. kad ir kaip kiti gali katutėm ploti, aš irgi netikėjau kad snoras bus taip lengvai patrauktas iš kelio.
žinojau kad yra problemų kitame Lt banke, bet kaip matau čia kozyrius turi kiti asmenys ir yra kaip yra.

Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 19, 18:04)
O turi VĮ Indėlių draudimas finansines ataskaitas? Ar žinai, koks pas juos sukauptas rezervas?
"25. Indėlininko arba investuotojo teisė gauti draudimo išmoką galioja 5 metus nuo draudžiamojo įvykio dienos."
Ir dar klausimas: ar Snoras tinkamai mokėjo indėlių draudimo įmokas?

Kas, kaip ir per kiek laiko išmoka draudimo išmokas?

Draudimo išmokos bankrutuojančio draudėjo indėlininkams išmokamos iš Indėlių draudimo fondo lėšų, kurį administruoja draudimo įmonė. Draudimo išmokos išmokamos per 20 darbo dienų nuo draudėjui iškeltos bankroto bylos. Draudimo įmonės taryba gali pratęsti šį terminą ne daugiau kaip 10 darbo dienų.
Draudimo išmokų būdą pasirenka draudimo įmonė. Kiekvienu draudimo išmokų mokėjimo atveju draudimo įmonė per žiniasklaidą informuoja visuomenę, kur ir kaip mokamos draudimo išmokos.

TEISĖ GAUTI draudimo išmoką galiojanti 5metus aktuali tiem kurių nėra Lt pvz. kad nereiktų lėkti galvotrūkščiais ir atsiimti pinigų.

bet iššisėmiau, nes sukus apsukus vėl nuo to pačio taško ieškoma musyčių geroj vietoj laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 19, 16:57)
ką gi jūs čia man aiškinat, jeigu pati nežinot įstatymo per kiek laiko turi būti indėliai grazinami doh.gif

O pagal ką nusprendėte, kad nežinau įstatymo? Ir, apskritai, kodėl aš jį turėčiau žinoti?
Ir aš neaiškinu, kad Vasiliauskas yra š (kitaip nei nekurios), nes, tiesiog, suprantu jo darbo specifiką ir atsakomybės lygį.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 17:10)
na aš  manau,  viskas išaiškės tik įdomu kiek tai nervų, pinigų ir t.t. kainuos, ne mums smulkiem pieškom...

o dėl obligacijhų  sąvininkų  nemiegu naktim, nes  žinau ne vieną ir deja, ne du  kurie pardavę nekilnojamą turtą sukišo pinigus tikėdamiesi  gauti    geras palūkanas,  pasitikėdami banku, stabilumu.. kad ir kaip  kiti gali katutėm ploti, aš irgi netikėjau kad    snoras bus taip lengvai patrauktas iš kelio.
žinojau kad  yra problemų kitame  Lt banke,  bet  kaip matau čia kozyrius turi  kiti asmenys ir yra kaip yra.
Papildyta:

Kas, kaip ir per kiek laiko išmoka draudimo išmokas?

Draudimo išmokos bankrutuojančio draudėjo indėlininkams išmokamos iš Indėlių draudimo fondo lėšų, kurį administruoja draudimo įmonė. Draudimo išmokos išmokamos per 20 darbo dienų nuo draudėjui iškeltos bankroto bylos. Draudimo įmonės taryba gali pratęsti šį terminą ne daugiau kaip 10 darbo dienų.
Draudimo išmokų būdą pasirenka draudimo įmonė. Kiekvienu draudimo išmokų mokėjimo atveju draudimo įmonė per žiniasklaidą informuoja visuomenę, kur ir kaip mokamos draudimo išmokos.
TEISĖ  GAUTI  draudimo išmoką galiojanti 5metus  aktuali tiem kurių nėra  Lt pvz.  kad nereiktų lėkti galvotrūkščiais  ir  atsiimti pinigų.

bet  iššisėmiau, nes  sukus apsukus vėl nuo to pačio  taško  ieškoma musyčių geroj vietoj laugh.gif

neaiškink, vistiek nesupras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 17:07)
na aš  manau,  viskas išaiškės tik įdomu kiek tai nervų, pinigų ir t.t. kainuos, ne mums smulkiem pieškom...

o dėl obligacijhų  sąvininkų  nemiegu naktim, nes  žinau ne vieną ir deja, ne du  kurie pardavę nekilnojamą turtą sukišo pinigus tikėdamiesi  gauti    geras palūkanas,  pasitikėdami banku, stabilumu.. kad ir kaip  kiti gali katutėm ploti, aš irgi netikėjau kad    snoras bus taip lengvai patrauktas iš kelio.
žinojau kad  yra problemų kitame  Lt banke,  bet  kaip matau čia kozyrius turi  kiti asmenys ir yra kaip yra.

Nėra dėl ko plot katučių, nes šiandien Snoras užsilenkė, o rytoj žiūrėk - kitas bet kuris, apie kurį net pagalvot negalėjai doh.gif doh.gif
Netikiu viskuo iki galo, kas skelbiama - nors tu ką.
Taip savininkai prisipirko turto banko sąskaitą ir naudojo savo reikmėms, bet kur garantija, kad ir kiti to nedarė? g.gif
Tiesiog tokius dalykus paskelbia tik tokiais ekstrimaliais atvejais, o iki to - net sapnuot nesapnuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 19, 17:12)
O pagal ką nusprendėte, kad nežinau įstatymo? Ir, apskritai, kodėl aš jį turėčiau žinoti?
Ir aš neaiškinu, kad Vasiliauskas yra š (kitaip nei nekurios), nes, tiesiog, suprantu jo darbo specifiką ir atsakomybės lygį.

atsiprašau, raskit kur kas sakė, kad jis Š, tiesiog buvo postringavimai, ką jis veikė, kad nematė, g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeina7 @ 2011 11 19, 17:13)
Nėra dėl ko plot katučių, nes šiandien Snoras užsilenkė, o rytoj žiūrėk - kitas bet kuris, apie kurį net pagalvot negalėjai  doh.gif  doh.gif
Netikiu viskuo iki galo, kas skelbiama - nors tu ką.
Taip savininkai prisipirko turto banko sąskaitą ir naudojo savo reikmėms, bet kur garantija, kad ir kiti to nedarė? g.gif
Tiesiog tokius dalykus paskelbia tik tokiais ekstrimaliais atvejais, o iki to - net sapnuot nesapnuoji smile.gif

ir aš netikiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 16:58)
paimkit statistiką, tuose butuose, ypač miegamuosiuose rajonuose  daugiau nei 80proc savininkų ir gyventojų, neskaitant kartais ateinančių  nuomininkų,  yra garbaus amžiaus žmonės, jauni, linkę imti  smaugiančias paskolas ir  apsigyventi naujuose  rajonuose, namuose ir ne visad pagal galimybes realias.

Matot, dažnas pensininkas turi vaikų, tai jei nori palikimo - tegu pasistoroja. Jei vaikų nėra, tegu storojasi potencialus paveldėtojas. O kai paveldės valstybė - valstybė ir pasistoros.
Aš jokiu būdu nesiūlau mesti pensininkų iš tų butų. Tikrai ne. Gyventi galėtų nors iki 120 metų. Tokiu atveju jie netektų tik nuosavybės teisės - nieko daugiau.
Šiai dienai  manau per daug išsišokate su tokiu pasakymu, neturiu pinigų mokėt už  renovaciją -lauk.

Sakot geriau palaukt, kol tie namai sugrius g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 19, 17:15)
atsiprašau, raskit kur kas sakė, kad jis Š, tiesiog buvo postringavimai, ką jis veikė, kad nematė,  g.gif
Papildyta:
ir aš netikiu g.gif

Pritariu
Atsakyti
Visgi viena iš versijų be tos, kuri skelbiama iš vyriaussybės ir žinaisklaidos - ta, kad kažkam labai tas Snoras trukdė arba kažkas jo labai norėjo.
Gal todėl, kad Snore buvo mažiausi paslaugų įkainiai? g.gif Taigi dabar visi Snoro klientai jau turės pereit į kitus bankus ir grot pagal jų taisykles.
Taip mes girdėjom, kad Snoro vadovai vagys, nusikaltėliai, grobstė gyventojų indėlius, bet tuomet kodėl nei vienam nepareikšti oficialūs kaltinimai, nepaskelbta tarptautinė paieška? g.gif
Oi miglota čia viskas....Netikiu aš šita vyriausybe...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 17:10)
o dėl obligacijhų  sąvininkų  nemiegu naktim, nes  žinau ne vieną ir deja, ne du   kurie pardavę nekilnojamą turtą sukišo pinigus tikėdamiesi   gauti    geras palūkanas,  pasitikėdami banku, stabilumu..

Varge vargeli - kad netektų už tą godumą brangiai sumokėt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 19 lapkričio 2011 - 17:27