Įkraunama...
Įkraunama...

Terminuotieji indėliai

QUOTE(Subjektyvi @ 2011 11 19, 19:00)
Alternatyva: galimybė pasirinkti šildymo būdą, galimybė išvengti otkatinės renovacijos, galimybė naudotis tipiniu projektu (juk kiekvienam namui reikia atskiro, lyg tie namai būtų kažkokie unikalūs ir nepakartojami) ir garantijos (čia jau iš utopinės srites ir su monopolijomis nepakovos), kad mokesčiai būtų už faktines išlaidas, o ne dėl to, kad kokiai įmonei reikia vykdyti penkmečio pelno planą, žūt būt, gyventojų sąskaita. Va dėl finansinių galimybių, kai gyventojai turi už ką išlaikyti butus, bet papildomoms investicijoms nepajėgūs, turi būti kažkoks realus planas, o ne grasinimas dėl iškeldinimo ar "pats kaltas, kad neturi".

g.gif Tai, ką išvardijot, ir yra renovacija, bet dažnam pensininkui jos nereikia jokiom sąlygom, nes yra tikimybė, kad prie jo gyvos galvos namas dar nesugrius unsure.gif
Aš esu tik už kokybišką renovaciją, jei nekokybiška - geriau jokios ax.gif Bet už tą kokybę reikia kovot ir ragais, ir nagais, o mes viską norim gaut gatavą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 19 lapkričio 2011 - 19:24
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 19, 17:02)
Ar esate susidūrę su auditu? Auditas padeda tik tuo atveju, jei įmonės vadovybė nėra pakankamai gudri tinkamai susitvarkyti dokumentus. Jei dokumentai "tvarkingi", kaip auditui nustatyti pažeidimus?

O man įdomu, kaip bus su banko skolininkais?

Tikrai esu susidūrusi su auditu. Ir žinau kaip dažnai viskas atrodo gražu, nes užmerkiamos akys.
QUOTE(Sophi @ 2011 11 19, 18:39)
Nenoriu šitoj temoj plėtot renovacijos temos, bet dalį savo argumentų aš jau pasakiau 45 žinutėj. Kitas dalykas, jei pensininkas tikrai vargšas (neturi santaupų, jokio kito turto, gyvena tik iš pensijos)  - man rodos, kad jiems renovaciją kompensuoja valstybė. Negarantuoju 100 %, bet esu girdėjusi unsure.gif

Pensininkam kompensuoja kaip visiem socialiai remtiniem. Tik kažkas už juos turi sumokėti pradžioje, o tik tada gražina. Nežinau ar daug tokių kurie gali sumokėti už kaimyną ir laukti kol valstybė gražins.
Atsakyti
na va.. idomu kas toliau islis ir kaip valstybe ta savo butinuma paaiskins logiskai smile.gif
Sprendimą kelioms dienoms stabdyti „Snoro“ veiklą Vyriausybė bando pateisinti būtinybe įvertinti banko padėtį, lyg naujajam administratoriui būtų naudinga indėlininkų panika ir jis negalėtų pradėti dirbti veikiančiame banke. Taip pat motyvuojama siekimu apsaugoti banko indėlininkus nuo tariamai didesnių nuostolių. Tačiau tikrovėje yra kitaip.

Laikinojo administratoriaus oficialiame pranešime nurodoma, jog „Snoras“ nėra nemokus ... ir jame „likvidumo problemų nėra“.

str :
http://www.delfi.lt/...a.d?id=51898557

netgi visiskai is salies, uzsieni labai gera varda turintis turto adminas nesupranta kodel reikia stabdyti veikla, kodel valstybei taip staiga sis bankas pasidare nemokus, atrode ties bankroto riba.. ai nai nai.. graziau ir buti negali smile.gif

Papildyta:
Vyriausybė nevykusiai pasielgė sukeldama paniką banko operacijų sustabdymu, nebent ji ir turėjo tikslą likviduoti veikiantį banką. Tai kvepia skandalinga finansine afera, kuri ypač pavojinga Europos skolų krizės įkarštyje. Jei dar įsigalios vakar Seime priimta antikonstitucinė Administracinių bylų teisenos įstatymo pataisa, kuria teismui būtų uždrausta naikinti skundžiamą sprendimą dėl valdžios poveikio bankui priemonių, tai sukels šoką ES demokratinei visuomenei ir investuotojams. Tokios teisinės valstybės pamatinių nuostatų nepaisymo prabangos sau neleido net V. Putino vyriausybė, kovodama su neįtinkančiais verslininkais.

istrauka tiem kam neidomus str. bet taip gina kad Lietuva viska daro teisingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 21:56)
na va.. idomu kas  toliau islis ir kaip valstybe ta savo butinuma paaiskins logiskai smile.gif
Sprendimą kelioms dienoms stabdyti „Snoro“ veiklą Vyriausybė bando pateisinti būtinybe įvertinti banko padėtį, lyg naujajam administratoriui būtų naudinga indėlininkų panika ir jis negalėtų pradėti dirbti veikiančiame banke. Taip pat motyvuojama siekimu apsaugoti banko indėlininkus nuo tariamai didesnių nuostolių. Tačiau tikrovėje yra kitaip.

Laikinojo administratoriaus oficialiame pranešime nurodoma, jog „Snoras“ nėra nemokus ... ir jame „likvidumo problemų nėra“.

str :
http://www.delfi.lt/...a.d?id=51898557

netgi  visiskai is salies, uzsieni labai gera varda turintis  turto adminas nesupranta kodel reikia stabdyti veikla,  kodel  valstybei  taip staiga  sis bankas pasidare nemokus, atrode  ties bankroto riba..  ai nai nai.. graziau ir buti negali smile.gif
[

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aš sakiau, kad čia kažkas neaiškaus unsure.gif
Atsakyti
čia tik vieno asmens nuomonė paremta faktais, per lnk mačiau bus laida, sake kad yra daugiau žmonių iš valdžios nebijančių pasakyti kitą nuomonę, nors mano žiniomis jeigu bus ji išsakyta žmonės liks mažiausia be darbų.

jeigu jau plovė pinigus, vagys ir t.t. nu kodėl iki šiol nepareikšti kaltinimai? tikrai palyginimas geras - medikas įtaria žmogų sergant mirtina liga, per parą suleidžia dozę nuodų kad mirtų ir ramu, nesvarbu kad jis gali išgyti...

jeigu buvo vagys akcininkai, kodėl jų turtas nėra areštuotas, sąskaitos laisvos ir tt.. atrodo kažkur rašė kad areštavo bet tai ne tiesa. turtą snoro taip, bet akcininkų - ne, vadinasi jiem kaltinimų iki šiol niekas nepareiškia, bet verslas jau sužlugdytras, net atnaujinus banko veiklą kitą sav... neliks nė vieno procento klientų norinčių palikti jame savo santaupas.

galėjo valdžia uždrausti tarptautinius pervedimus bankui kol tikrins, ar iš vis išgryninimus iš sąsk. laikinai, klientam informuojant dėl techninių kliūčių kaip būna kt bankuose... o nepadarius šaršalo žmonės tikrai daugiau nešė nei išsiimė pinigus, paleidus straipsnį jau pajudėjo pinigai.. po uždarymo kad ir laikino... užsilektų bet kokia finansinė institucija.

lauksiu antradienio, manau iki tol dar ne vienas išeis kitos pusės str. nors visada būna dvi stovyklos .. šiuo atveju man jau vaizdas šviesėja, kad ir naudos nuo to nulis.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 21:56)

O matei kur nors paskelbtą oficialų pranešimą? Kas, kas, bet G.Vagnorius mažiausiai pasitikėjimo keliantis asmuo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2011 11 19, 22:11)
O matei kur nors paskelbtą oficialų pranešimą? Kas, kas, bet G.Vagnorius mažiausiai pasitikėjimo keliantis asmuo.  g.gif

o Kubilius turbūt labai jau keliantis pasitikėjimą g.gif
Atsakyti
pranešimas turi ryt oficialus išeiti, palaukiame jo, vagnorius kaip ir lansbergis vieniem patinka kitiem ne, aš iš vis į juos nežiūriu kaip į politikus, žmones, man svarbi informacija, kaip tikime viskuo ką sako kubilius smile.gif šimonytė.... tai dabar kita labai įdomi versija vagnoriaus, čia kaip ir kedžio istorijoj buvo viena pusė ir kita o tikėt liko vieniem viena istorija, kitiem kita..

Kita medalio pusė, turint mintyse kad koncervatoriam tikrai buvo atsisakyta parama prieš rinkimus, kad buvo atmesti pasiūlymai tam tikri.. galbūt valdantieji staigiai viską patvarkė smile.gif geriausia paskutinė pastraipa dėl naujojo įstatymo kurio net prie putino nepriėmė rusynas laugh.gif mūsuose svarstoma ir tikėtina gali priimti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2011 11 19, 22:19)
o Kubilius turbūt labai jau keliantis pasitikėjimą g.gif

Norėjau pasiųsti ant trijų raidžių, bet gi neetiška smile.gif Aš už Kubilių ir kitas komunistų ar demagogų partijas niekada nebalsavau. O jei kaimas išrinko tokius į valdžią, reikia susitaikyti, nes valdžia ne mano, o tautos.
Ir tarp kitko, nurodyk šaltinį, kuriame paskelbta, kad būtent Kubilius priėmė šį sprendimą?
Bet linksma. Nors žmonės turi apie ką pakalbėt.
Atsakyti
o kas belieka, o jūs pati kaip manot kas čia įvyko?
suplanuotas nuvertimas banko kuris buvo ties bankroto riba?

o galbūt perbėgo kelią ne vietoj smile.gif ?

arba plovę tiek pinigų ir nesidalino su valdžia kad reikėjo jį nacionalizuoti?

neįvertinus kad nėra pinigų, kad skylės biudžetuose bet.... žiūri į akis ir sako turim, yr pinigų nors vežimu vešk - tikėkim valdžia tai irgi tiesa?

įdomi būtų ir kita versija.

aš tai laukiu išvadų, įdomu kiek tiesios gausime mes iš žiniasklaidos smile.gif

P.s jus dirbate bankiniam sektoriui? ar šiaip prie temos diskutuojate?
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2011 11 19, 22:30)
o kas belieka,  o jūs pati  kaip manot kas čia įvyko?

P.s jus dirbate bankiniam sektoriui?  ar šiaip  prie temos diskutuojate?

Ką aš manau... kad čia gautas norudymas iš Didžiosios kaimynės padėti susidoroti su Antonovu, nors gal labai klystu, ir tikrai mūsų šalies Vyriausybė nori apsaugoti piliečių pinigus. Ir esu visiškai įsitikinusi, kad šis žingsnis dar nebūtų priimtas, jei ne LR straipsnis, kuris būtų įtakojęs masinį indėlių atsiėmimą. Labai įdomu, kaip šis atvejis paveiks kitų bankų indėlininkų veiksmus.
Nedirbu, bet turiu artimų žmonių, kurie dirba.
Atsakyti
O ką galvojate apie "Šiaulų banką"?
Čia dabar vienos didžiausių palūkanų. Ar jis irgi yra "rizikingas"???

Kažkur kažkada esu girdėjusi, kad patikimiausias tas bankas, kurio palūkanos mažiausias. Nusprendžiau bent kiek pataupyti, tai žiūrinėju, kur geriausia.
Atsakyti