Įkraunama...
Įkraunama...

Birštono mamyčiu namučiai

Pas mane 13val smile.gif Kam laikas netika, siulykit koreguosim, o siaip tai nera cia ka koreguoti, kada galit tada ir atvaziuokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gerddute @ 2011 11 22, 21:14)
Pas mane 13val smile.gif  Kam laikas netika, siulykit koreguosim, o siaip tai nera cia ka koreguoti, kada galit tada ir atvaziuokit smile.gif

drinks_cheers.gif sutarta
Atsakyti
QUOTE(Liaksmiukas @ 2011 11 22, 20:29)
drinks_cheers.gif  sutarta

Busim smile.gif)) 4u.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif Mano Snikerinis tortas Jusu jau laukia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gerddute @ 2011 11 23, 20:25)
Super thumbup.gif  Mano Snikerinis tortas Jusu jau laukia  mirksiukas.gif

Vau, kaip sudominai dabar mane bigsmile.gif nekantrauju pamatyti ir paskanauti tavo gardesi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liaksmiukas @ 2011 11 23, 21:34)
Vau, kaip sudominai dabar mane  bigsmile.gif  nekantrauju pamatyti ir paskanauti tavo gardesi  rolleyes.gif

ei, as kadangi neparagausiu,. tai prasau bent foto kelti i tema, noriu bent akis paganyti..mmm... bigsmile.gif
Atsakyti
Eik tu man geda ir kelt, mano tikrai neprilygsta taviesiems. as tau geriauu nuoroda imesiu pagal koki recepta darau smile.gif

http://receptai.iki....kes-tortas/3170
Atsakyti
Mamyciu susitikimas laaabai patiko, net nepastebejau, kaip greitai laikas prabego smile.gif O tortas tai nerealiai skanus buvo 4u.gif Aciu Gerdutei uz viska 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ala baba @ 2011 11 24, 13:45)
Eik tu man geda ir kelt, mano tikrai neprilygsta taviesiems. as tau geriauu nuoroda imesiu pagal koki recepta darau smile.gif

http://receptai.iki....kes-tortas/3170

mmm skaniai atrodo reiks pabandyti ir man, pasakokit kaip praejo susitikimas? iek jusu buvo, fotke gal pasidarete? kaip leliai vieni i kitus reagavo?
Atsakyti
QUOTE(jussta @ 2011 11 24, 22:03)
Mamyciu susitikimas laaabai patiko, net nepastebejau, kaip greitai laikas prabego smile.gif O tortas tai nerealiai skanus buvo  4u.gif  Aciu Gerdutei uz viska  4u.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif 100%
vaikiukai, mamytes, tortas ir meetas thumbup.gif laukiu nauju susitikimu 4u.gif

QUOTE(ryto_rasa @ 2011 11 24, 23:52)
mmm skaniai atrodo reiks pabandyti ir man, pasakokit kaip praejo susitikimas? iek jusu buvo, fotke gal pasidarete? kaip leliai vieni i kitus reagavo?

Susitikimas sauniai thumbup.gif fotkiu bus, pasirodysim wink.gif
Atsakyti
zinot ka as pagalvojau, gal reiktu koki surasyma padaryti sito forumo?.../

manau reikalingas dalykas, bent jau man, kai pazystu ti gerddute smile.gif taigi parodysiu sektina pvz;:)

as Rasa, 28 m. doh.gif verysad.gif unsure.gif , du vaikiukai Lugne 4 m ir Azuolas 1 metukas:)

prisijunkit! manau naudinga butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 11 25, 16:46)
zinot ka as pagalvojau, gal reiktu koki surasyma padaryti sito forumo?.../
manau reikalingas dalykas, bent jau man, kai pazystu ti gerddute smile.gif taigi parodysiu sektina pvz;:)

as Rasa, 28 m.  doh.gif  verysad.gif  unsure.gif  , du vaikiukai Lugne 4 m ir Azuolas 1 metukas:)

prisijunkit! manau naudinga butu mirksiukas.gif

Labuka 4u.gif
sutinku, kad nejauku bendrauti, kai nepazisti zmogaus. Tam ir reikalingi meetai, kad susipazinti ax.gif Todel kita karta kai bus organizuojamas meetas, prasom butinai sudalyvauti wink.gif 4u.gif
Kaip gyvenat, mamukai? Kaip leliai jusu gyvena? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liaksmiukas: 26 lapkričio 2011 - 00:16