Įkraunama...
Įkraunama...

Birštono mamyčiu namučiai

Sveikos mamytes smile.gif Dingot kazkur visos, radau kai ka idomaus pasiskaitymui

http://www.inspekcija.lt/?1903321039
Atsakyti
Laba diena ,
Prisijungsiu ir as prie Jusu 4u.gif
Gal kada iseis pastumdyt kartu vezimelius biggrin.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif kaip sekas? ar vaikai neserga? mano mazasis sloguoti bando ir kosti, bet tikiuos taip ir issisuksim smile.gif
bigsmile.gif bet kaip man patinka kai lauke pamatau snaiges....viena kita nukrenta,bet vistiek jau smagiau;) nuotaikos sventiskesnes;)

o cia siaip pora fotkiu,kad kaledom pakviptu ir birstonieciu temuke:)

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ryto_rasa: 08 gruodžio 2011 - 01:01
QUOTE(Foto4You @ 2011 12 07, 13:51)
Laba diena ,
Prisijungsiu ir as prie Jusu 4u.gif
Gal kada iseis pastumdyt kartu vezimelius  biggrin.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Butinai iseisim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ryto_rasa @ 2011 12 08, 02:00)
labas visoms 4u.gif  kaip sekas? ar vaikai neserga? mano mazasis  sloguoti bando ir kosti, bet tikiuos taip ir issisuksim smile.gif
bigsmile.gif bet kaip man patinka kai lauke pamatau snaiges....viena kita nukrenta,bet vistiek jau smagiau;) nuotaikos sventiskesnes;)

o cia siaip pora fotkiu,kad kaledom pakviptu ir birstonieciu temuke:)

user posted image

user posted image

Oi kokie faini sausainiu nameliai, cia gal pati darei? Sventem jau kvepia thumbup.gif
Prie visu sventiniu nuotaiku, beda bedele, mano panele irgi su sloga, ka tik nuraminau, taip verke, kad nzn kada esu tokia ja girdejus, jauciu kokiu 2men kai buvo. Negali valgyt per ta sloga... dar migdyt ejau atrodo sveika buvo ir se tau.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gerddute @ 2011 12 08, 03:06)
Sveika prisijungus  4u.gif  Butinai iseisim  smile.gif
Papildyta:
Oi kokie faini sausainiu nameliai, cia gal pati darei? Sventem jau kvepia  thumbup.gif
Prie visu sventiniu nuotaiku, beda bedele, mano panele irgi su sloga, ka tik nuraminau, taip verke, kad nzn kada esu tokia ja girdejus, jauciu kokiu 2men kai buvo. Negali valgyt per ta sloga... dar migdyt ejau atrodo sveika buvo ir se tau.... verysad.gif

Gali buti nuo sauso oro namie.. arba gal atsidare kur langa/ventiliacija?
Mes miegojom balkona prasivere truputi iki vakar, tai irgi su slogom vaiksto..
nesuprantu, ar persalo, ar siaip dbr sloga madoj doh.gif biggrin.gif
Pagalve po galva mergelei padek, kaip galva auksciau lengviau kvepuoja. Maitindama irgi staciau bandyk laikyti, bent jau mum padeda. Ir aspiratorius cia labai geras draugas, nors ir nemegstamas vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foto4You: 08 gruodžio 2011 - 02:17
QUOTE(gerddute @ 2011 12 08, 04:06)
Sveika prisijungus  4u.gif  Butinai iseisim  smile.gif
Papildyta:
Oi kokie faini sausainiu nameliai, cia gal pati darei? Sventem jau kvepia  thumbup.gif

varksiuke...tikiuos greit praeis.. 4u.gif balionelis nuo Azuolo:)
Atsakyti
Labas vakaras, mamytes 4u.gif
Foto4you, sveika prisijungus 4u.gif Malonu, kad musu burelis gauseja smile.gif Butinai kartu vezimaicius pastumdysim, kai tik oras leis wink.gif

Ryto_rasa, cia tavo ranku darbas tie nuostabus sausainiu nameliai ir gyvuneliai? bigsmile.gif Tiesiog neitiketina, nuostabu, puiku thumbup.gif Ir as noreciau kada nors ka nors panasaus iskepti...Gal koki receptuka mesteltum ax.gif Dekoju 4u.gif

O mes atrodo jau pasveikom, buvom sloga isitaise doh.gif

Kaip jusu leliai laikosi? Nesergat? Kaip ruosiates sventems? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liaksmiukas @ 2011 12 11, 01:13)
Labas vakaras, mamytes  4u.gif
Foto4you, sveika prisijungus  4u.gif Malonu, kad musu burelis gauseja  smile.gif  Butinai kartu vezimaicius pastumdysim, kai tik oras leis wink.gif

Ryto_rasa, cia tavo ranku darbas tie nuostabus sausainiu nameliai ir gyvuneliai?  bigsmile.gif  Tiesiog neitiketina, nuostabu, puiku  thumbup.gif  Ir as noreciau kada nors ka nors panasaus iskepti...Gal koki receptuka mesteltum  ax.gif  Dekoju  4u.gif

O mes atrodo jau pasveikom, buvom sloga isitaise  doh.gif 

Kaip jusu leliai laikosi? Nesergat? Kaip ruosiates sventems?  rolleyes.gif

taip Liaksmuk, su Lugne darbavomes prie meduoliu, receptas:
1000 g miltu
200g margarino
400 g medaus
400 g cukraus
4 kiausai
kepimo milteliai
prieskoniai
medu,cukru,margaina sildyt ant garu,kol suskysteja,atvesinti,sumusti kiausus ismasyti, tada kepimo miltelius sudeti persijotus su miltais, sudeti prieskonius ir kokia valanda palaikyti saldytuve. po to kocioti pjaustyti formeles ir kepti apie 200 kazkur 10 15 min
bet as grieztai recepto nesilaikiau...medaus dejau tikrai maziau, nesveriau,cukraus irgi is akies, prieskoniai tai tik cinamonas ir gvazdikeliai..ai, dar dejau dali ruginiu miltu vietoj kvietiniu, man kazkaip tinka jie meduoliams smile.gif

na va,jus pasveikot, mes sirguliuojam, nelabai smarkiai truputuka pakosti, pasloguoja, tikiuosi iki svenciu issikapanosim:)

mes sventem taip ir ruosiames: issikepem namelius, sau ir dovanoms , roges su arkliukais Lugne i dareli issinese:) vakar jau eglute pasipuosem, ir senis i langa jau belde:))))))) ir dovanu dairomes ir kuciuku recepto ieskome smile.gif))) jeigu rasiu nebloga imesiu..nors gi skonio reikalas g.gif vien zodziu viskas kaip priklauso:)))
Atsakyti
Labas rytas,
Prašom prisijungti su savo mažaisiais :] Vyks Prienuose. Organizuoja AiraFoto :]

Kalėdinė vaikučių girelė

Visur prasideda šventinis šurmulys..
Kaip papuošti eglutę, namus, vaikus… Ką dovanoti šeimai, draugams?!
Sugalvojau padovanoti Jums dovaną, kuria galėsite dalintis su saviškiais:]
Kviečiu Jus į ‘Kalėdinę Vaikučių Girelę’ :]
Organizuojame pasibuvimą gamtoje, su karšta arbata, kava, vynu, meduoliais, mandarinais.. Vaišės suneštinės :]
Susitikimo metu Jus įamžinsiu ir padovanosiu po dvi skaitmenines nuotraukas!
Taigi, čiupkite savo mėgstamiausią Kalėdinį šaliką, kepurę, meškiną ar girliandą ir pasimatom!

Nepamiškit geros nuotaikos,
Iki susitikimo! ;]
Atsakyti
visos matau laksto po pardes, dovanas perka:) tuscia tuscia bistono temoj..smile.gif g.gif
Atsakyti
Tikrai, kad tuscia 4u.gif Jau tos dovanos dovanos, o as ju dar neturiu doh.gif
Tai sekmadieni bus dalyvaujanciu Vaiku girelej?
Papildyta:
Aciu uz kvieetima, butinai dalyvausim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif
Malonu mamtyti nauju nariu musu mamyciu klube 4u.gif Seniai lankiausi forume musu, kazkaip vis neistaikydavau ilysti... Norejau visas mamytes ir visus vaikucius pasveikinti su artejanciom sventem! thumbup.gif Linkiu ramaus, silto ir jaukaus Kuciu vakaro, gausaus vaisiu stalo ir mazyliams daug dovaneliu nuo Kaledu senio biggrin.gif Kai kuriems vaikuciams pirmosios Kaledos sios, tai linkiu daug graziu akimirku kartu ir smagiu prisiminumu ateiciai 4u.gif Ir mums sios sventes bus ypatingos, nes pirmos kartu su Kristupeliu! Dziaugiames labai, ji turedami thumbup.gif Graziu svenciu, mamytes! 4u.gif
Atsakyti