Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(Pythonica @ 2012 02 15, 13:09)
Naudoju lumene natural code blizgi milk chocolate spalvyte, nusipirkau ne per seniausiai nes niekur neatrandu sau tinkamos, siaip kaip ir nieko blizgis, labai malonus svelnus nelipnus, tik beda ta kad man nuo jo daznai lieka ant lupu tokios baltos vietos, tai vien del to nelabai patinka, bet galcia individualiai kiekvienai smile.gif
user posted image

Tai kad tos demes, ko gero, del to, kad jis tirstokas ir MAN labai lipnus... Nelikau suzaveta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 15, 09:11)
Shopingai, ka gali pasakyti apie Revlon blizgius ? 4u.gif

As naudojau tik kelis, bet mano buvo tie kvadratinese tubelese (nepamenu pavadinimo tos serijos) - siaip neblogi, ne viena sunaudojau, nors man sunkoka juos isimt, daugiau uztept.
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 15, 12:24)
Gal kuri bandė štai šiuos?
user posted image

O kas cia per blizgiai? Nesimato pavadinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 02 15, 19:27)
O kas cia per blizgiai? Nesimato pavadinimo  g.gif

Hourglass firmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 15, 18:33)
Hourglass firmos  4u.gif

Aisku bigsmile.gif nematyti man tokie.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 02 15, 19:33)
Hourglass firmos  4u.gif

Gal bandėt? Nu taaaip mane vilioja jie biggrin.gif tik kainuoja apie 100lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pythonica @ 2012 02 15, 12:09)
Naudoju lumene natural code blizgi milk chocolate spalvyte, nusipirkau ne per seniausiai nes niekur neatrandu sau tinkamos, siaip kaip ir nieko blizgis, labai malonus svelnus nelipnus, tik beda ta kad man nuo jo daznai lieka ant lupu tokios baltos vietos, tai vien del to nelabai patinka, bet galcia individualiai kiekvienai smile.gif
user posted image

Sita ir as turiu, jis dar ir sausina lupas siek tiek. Nujauciu keliaus siukslynen ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2011 12 18, 19:35)
Reikejo blizgio, tai sugalvojau pataupyt ir nusipirkau Lorealuser posted imagerozini,  blizgis nors ir be blizguciu, lupos visus sudraskytos, issausejusios, baisu  doh.gif nebepirksiu niekada...teko is naujo pirkt, kita blizgi, bet jau nusprendziau nebetaupyt  cool.gif  nusipirkau givenchy, labai fainas blizgis, tekstura labai maloni, ir lupos iskart atsigavo  wub.gif
toki pirkau, labai naturali, grazi spalvyte  4u.gif
user posted image

turejau givenchy toki 08. man per ryskus. bet labai patiko tekstura, ilgai laikosi, lupu nesausina, netgi drekina smile.gif dabar noriu 03 arba 01. Pas jus 03 persikinis? kaip atrodo ant lupu?

o man loreal sitie labai patinka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2012 01 11, 00:55)
Merginos, o ar galite surašyti jūsų bandytus ir ilgiausiai besilaikančius blizgius?  rolleyes.gif

givenchy gloss interdit ir ysl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 15 vasario 2012 - 22:12
Lancome juicy tubes wub.gif , galima suvalgyti, gražiai blizga thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
mano geriausi isbandyti YSL , sis yra lupdaziu pagrindu blizgesys. dar viena nepamainoma priemone CLARINS , labai minkstina lupas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokus: 16 vasario 2012 - 11:34
Siandien gavau NYX beigi ir natural spalvas, labai patiko neriebus ir gerai pigmentuotas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 15, 20:18)
Gal bandėt? Nu taaaip mane vilioja jie  biggrin.gif tik kainuoja apie 100lt  blush2.gif

Bandziau kazkada, bet nieko tiksliai neprisimenu - nepirkau, tai matyt nesuviliojo realiai....
Atsakyti