Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 29, 17:54)
tas ryžumas gal dar nuo savų lūpų spalvos priklauso  g.gif
viskas. einu ieškot išparduotuvej  lotuliukas.gif  gal kas pasiūlis  biggrin.gif

beabejo, spalva priklauso ir nuo lupu pigmento drinks_cheers.gif
Atsakyti
ViShy imesk nuoroda is kurio konkreciai pirkai? nude spalvos nerandu, arba ieskot nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2012 01 29, 22:28)
ViShy imesk nuoroda is kurio konkreciai pirkai? nude spalvos nerandu, arba ieskot nemoku doh.gif

As neturiu Nude spalvytes. Pas mane siuos : Natural, Beige, Smokey Look rolleyes.gif Pirkau eBay

Jau dairausi ir kitu spalvu, butinai pirksiu, belieka issirinkti kokias, kaip sunku doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 30, 22:54)
Jau dairausi ir kitu spalvu, butinai pirksiu, belieka issirinkti kokias, kaip sunku  doh.gif  cool.gif

Nezinau kaip del siuntimo iki taves, bet cherryculture geros kainos ir galima geru akciju uztaikyt (20% nuolaida pvz).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 01 30, 23:43)
Nezinau kaip del siuntimo iki taves, bet cherryculture geros kainos ir galima geru akciju uztaikyt (20% nuolaida pvz).

Aciu uz nuoroda, patikrinau, siuncia i mano krasta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 31, 01:33)
Aciu uz nuoroda, patikrinau, siuncia i mano krasta  bigsmile.gif

Ner uz ka 4u.gif Ir nepamirsk uzsiregistruot naujienoms arba pasiguglint nuolaidu (tiesiog suvesk 'coupon code') - labai daznai man rodos buna tas 20%, tai ir atsipirks turbut siuntimas. Esu cia karta pirkus, bet i JAV siuntimas kiek kitaip, nes nuo $40 nemokamai, tai uz $50 surinkau prekiu, pasidariau nuolaida ir gavosi $40 + siunte nemokamai - tikrai apsimokejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 01 31, 02:22)
Ner uz ka  4u.gif Ir nepamirsk uzsiregistruot naujienoms arba pasiguglint nuolaidu (tiesiog suvesk 'coupon code') - labai daznai man rodos buna tas 20%, tai ir atsipirks turbut siuntimas. Esu cia karta pirkus, bet i JAV siuntimas kiek kitaip, nes nuo $40 nemokamai, tai uz $50 surinkau prekiu, pasidariau nuolaida ir gavosi $40 + siunte nemokamai - tikrai apsimokejo thumbup.gif

ziuriu ir i lietuva siuncia, isidejau 3 prekes nyx (uzsikabinau ir as sitais blizgiais lupoms doh.gif wub.gif ), tai beveik 11$ siuntimas, o prekes pigesnes nei ebay. gal cia net pacioms i lietuva apsimoka siustis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Umberta @ 2012 01 31, 16:32)
ziuriu ir i lietuva siuncia, isidejau 3 prekes nyx (uzsikabinau ir as sitais blizgiais lupoms doh.gif  wub.gif ), tai beveik 11$ siuntimas, o prekes pigesnes nei ebay. gal cia net pacioms i lietuva apsimoka siustis? g.gif

As pirkau is eBay 4 blizgesiukus NYX tai sumokejau su siuntimu $19, tiesa gyvenu ne LT rolleyes.gif
Atsakyti
kur ten reikia paziureti ar siuncia i mano sali? smile.gif
Atsakyti
aj nusipirkau is ebay dvi spalvytes : natural ir beige 4u.gif
sumokejau 15$ smile.gif
Atsakyti
user posted image

Laaaaaabai pigmentuotas, jau man net į lūpdažį, nei į blizgesį panašiau. Toks sausokas, tai jei noris blizgesio, tai reikia ant viršaus ko nors užtepti. Nesausina, ir labai gerai laikosi. Visai patenkinta bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif O vat man labai patiko Rimmel Vinyl Gloss. Kiek esu visokiu turejus, sis paliko geriausia ispudi. Net nesitikejau, i sios serijos kosmetika visad skeptiskai ziurejau. Man svarbiausias dalykas - kad nelipnus. Nekenciu, kai lupos tarsi medum pritepliotos... Graziai zvilga, lupu nedziovina, vienu zodziu, ir vel pirksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 13 vasario 2012 - 21:28