Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(myglle @ 2012 03 14, 15:04)
merginos kas turite NYX blizgius, ar jie nesausina lupu?kaip issilaiko?

Turiu porą 4u.gif tikrai nesausina, laiko normaliai smile.gif kvapas nuostabus!
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 14, 14:10)
Turiu porą  4u.gif tikrai nesausina, laiko normaliai  smile.gif kvapas nuostabus!

kokias spalvytes turite?
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 03 14, 15:13)
kokias spalvytes turite?

Smokey Look ir Burgundy mirksiukas.gif
mano foto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
baigiu iškrapštyti paskutinius lašus blizgesio (Too faced glamour gloss), na ir tai bene geriausias blizgesys, kurį teko mėginti. Gal esat bandžiusios ir žinot, kokie dar blizgiai būtų panašūs visais atvejais? Norisi išmėginti kažką naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 14, 15:26)
Smokey Look ir Burgundy  mirksiukas.gif
mano foto:

Antroji spalva labai gražiai atrodo wub.gif tokia sodri.
Atsakyti
Pastaruoju metu man vieni mėgstamiausių - Smashbox blizgesiai. Vieną pirkau atskirai, spalvą pink sugar, likau sužavėta, nepaisant kvailoko šepetėlio iš atskirų plaukelių, kurie išsikraipo į visas puses. Radau tik tokią foto, tai atrodo labai panašiai, nors mano oda šviesesnė.
user posted image

Paskui įsigijau visą blizgesių rinkinį snap you're fab, jame visi blizgesiai jau su kitokiais, is kempinėlių padarytais šepetukais thumbup.gif . Rinkinyje yra ir ta pati pink sugar spalva (4 iš kairės). Šiuo metu naudoju Radiant spalvą (2 iš kairės). Iš pradžių maniau, kad netiks, nes atrodė gana tamsoka ir dar su perlamutru, bet ant lūpų lieka nuostabus žerėjimas, spalva nėra intensyvi. Laikosi nelabai ilgai, bet pakankamai, gerai dengiasi, lengvai kvepia. jau nekantrauju pabandyti kitas spalvas.
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=_sala_,2012 03 15, 11:24]
Pastaruoju metu man vieni mėgstamiausių - Smashbox blizgesiai. Vieną pirkau atskirai, spalvą pink sugar, likau sužavėta, nepaisant kvailoko šepetėlio iš atskirų plaukelių, kurie išsikraipo į visas puses. Radau tik tokią foto, tai atrodo labai panašiai, nors mano oda šviesesnė.

Kur pirkot?ir as prisidedu prie pagyru "smashiukams" kaip as vadinu smile.gif
Atsakyti
kokia kaina smashbox blizgesiu? 4u.gif
Atsakyti
uzsisakiau rolleyes.gif

http://www.amazon.co...cm_cr_pr_sims_i
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 15, 11:43)

Kur pirkot?ir as prisidedu prie  pagyru "smashiukams" kaip as vadinu smile.gif

QUOTE(zydrune0916 @ 2012 03 15, 11:44)
kokia kaina smashbox blizgesiu? 4u.gif

Pirkau ebay, laimėjau aukcionus, tai tikrai nedaug palyginus mokėjau. Tas pirmasis iki 20 Lt kainavo, o visa dėžutė apie 40 Lt, bet čia jau pasisekė turbūt... Nors mačiau, kad visai gerų variantų ebay būna.

ebay
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 03 15, 16:50)
Pirkau ebay, laimėjau aukcionus, tai tikrai nedaug palyginus mokėjau. Tas pirmasis iki 20 Lt kainavo, o visa dėžutė apie 40 Lt, bet čia jau pasisekė turbūt... Nors mačiau, kad visai gerų variantų ebay būna.

ebay

Kazkaip labai jau kaina juokinga g.gif Greiciausiai neoriginalus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 03 15, 16:52)
Kazkaip labai jau kaina juokinga  g.gif Greiciausiai neoriginalus  unsure.gif

Nebutinai - tikrai originaliu yra. Tik reikia atidziai aprasyma skaityt, nes buna foto normalaus dydzio blizgio, o aprasyme pamini, kad miniukas tik.
Atsakyti