Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

iekau oranzinio lupu blizgio. Gerai pigmentuoto, kad ant lupu ir spalva matytusi.
Ka galit patarti?
Atsakyti
Kokia jusu nuomone apie siuos Benefit lupu blizgius?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2011 11 23, 13:13)
Pasirodysiu visai atsilikus, bet kaip suprasti tą dantis balinančią želė? Tepama ant dantų? Ar tikrai duoda efektą? Nes jei taip, tai ieškosiu šio stebuklo smile.gif

Man irgi labai labai praverstų wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2012 03 22, 12:17)
Kokia jusu nuomone apie siuos Benefit lupu blizgius?
user posted image

Na, ką čia bepasakius... Tiesiog nuostabu wub.gif man laaaaabai patinka šitie blizgesiukai wub.gif . Kokia jų kaina ir kur jų galima nusipirkt? g.gif
Papildyta:
QUOTE(_sala_ @ 2012 03 15, 16:50)
Pirkau ebay, laimėjau aukcionus, tai tikrai nedaug palyginus mokėjau. Tas pirmasis iki 20 Lt kainavo, o visa dėžutė apie 40 Lt, bet čia jau pasisekė turbūt... Nors mačiau, kad visai gerų variantų ebay būna.

ebay

Reikės įsigyt. Visai priimtina kaina. rolleyes.gif
Atsakyti
dantis balinanti želė?įdomu kiek jos reikėtų užtepti, kad bent kiek efektas matytųsi....
turėjau šitą
user posted image

efektas balinantis nulis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 03 14, 14:04)
merginos kas turite NYX blizgius, ar jie nesausina lupu?kaip issilaiko?

sis Nyx African Queen nesausina. nesitikejau kad si spalvele man taip patiks, nes niekada ryskiai lupu nedazau,bet pabandziau ir labai patiko.tiesa,kasdienai kai pasidazau,tai lengvai prie lupu priglaudziu popierine servetele, tam blizgesiui ir svytejimui prigesinti, ir tada jau galiu diena vaikscioti, nes siaip tai daugiau vakarinis blizgis. beje, visai neblogai issilaiko bigsmile.gif labai patinka tas perlamutrinis svytejimas!
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 23 kovo 2012 - 22:17
NYX Ice Princess

NYX Pink Frost
Si blizgi uztepti gal kiek sunkiau (na bent jau man gal) nes reikia ji gerai isskirstyti, ir pastebejau,kad geriausiai atrodo po kokiu 5-10 min po issidazymo, kai visas blizgis pasiskirsti ir siek tiek susigeria i lupas wub.gif tiesa, sis sausino man lupas po kurio laiko ir subego, aij, bet spalva labai patiko,tai net nesusinervinau biggrin.gif
user posted image user posted image(kaireje)

NYX Vanilla.
Sis blizgis nustebino, nes atrodo toks daugiau kad rusvas bus, lyg ir i Golden panasus, bet uztepus ant lupu,to rudumo nelieka ir tik graziai zeri wub.gif

Esu tikrai nustebinta visais blizgiais, visi faini, tiesiog prasosi pasidazyti biggrin.gif kaip jau minejote, kvapas ju irgi patinka.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 11 20, 00:21)
Na ką, naujos temos pradžiai norėčiau pasiklausti ar kas bandėt naujus Bourjois lūpų blizgius. Viename gale - dantis balinanti želė, kitoje - blizgesys. Pasižiūrėjau parduotuvėje, kad labai graži nude spalva yra. Gail, kad brangoki.

user posted image
Na ir keletas swatch'ų:
Bourjois 1
Bourjois 2

Esu bandžiusi. Jie tik buteliuke taip gražiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
L'oreal "Glam shine' pats pačiausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cekava @ 2012 03 26, 14:59)
L'oreal "Glam shine' pats pačiausias  thumbup.gif

smile.gif Kiekvienam savo,man tai jie tragediju tragedija smile.gif
Atsakyti