Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

QUOTE(noraeleo @ 2012 10 04, 15:21)
kurio gamintojo lupu blizgesys yra su led sviesele ir veidroduku ?  4u.gif

Pamaciau sia zinute ir pagalvojau atsakyti,nes nesenai apie si blizgesi skaiciau straipsneli,tai pagalvojau pasidalinsiu http://grimokambarys.lt/?p=756.

Kas liecia lupu blizgesius,man patinka Lancome,chanel,laura marcier... smile.gif .Givenchy firmos trumpai laikosi ant lupu,collistar gerai,kad daug pasirinkimo spalvu,bet kokybe nieko ypatingo mirksiukas.gif ,dior taipat nesuzavejo.

Atsakyti
Mane clinique long last glosswear spf15 labai žavi!
Ypač spindi, laikosi ilgai nors ir gana lipnus bet tikrai daro tai ką reikia.
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2012 11 06, 11:45)
Mane clinique long last glosswear spf15 labai žavi!
Ypač spindi, laikosi ilgai nors ir gana lipnus bet tikrai daro tai ką reikia.

paziurejau kaip atrodo,tai kazkada esu naudojusi bigsmile.gif
Berasant sulaukiau skambucio bigsmile.gif su naujiena ,kad sestadieni turesiu 20proc.nuolaida kosmetikos gaminiams,visiems!!kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie benefit smile.gif kol kas jų dar neišbandžiau. Šiuo metu mėgstamiausi chanel ir dior blizgesiai wub.gif bet labai norėčiau išbandyti benefit rolleyes.gif žiūrėjau feelunique į Lietuvą nesiunčia. Iš kur perkate? Dėkui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_NERInga_ @ 2012 12 16, 14:57)
Sveikos 4u.gif prisiskaičiau gerų atsiliepimų apie benefit smile.gif kol kas jų dar neišbandžiau. Šiuo metu mėgstamiausi chanel ir dior blizgesiai wub.gif bet labai norėčiau išbandyti benefit rolleyes.gif žiūrėjau feelunique į Lietuvą nesiunčia. Iš kur perkate? Dėkui drinks_cheers.gif

lookfantastic
Atsakyti
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 12 17, 00:19)
lookfantastic

I LT Benefit kosmetikos jie nesiuncia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 12 17, 09:32)
I LT Benefit kosmetikos jie nesiuncia  smile.gif

O kas kažin joje tokio yra, kad niekas nesiunčia unsure.gif Tada turbūt belieka tik per tarpininkę pirkti
Atsakyti
http://us.strawberry...makeup/benefit/
Truputi braskes turi benefito ax.gif

Atsakyti
Nežinau, ar čia prie blizgesio priskirti, bet labai patinka Clarins Instant Natural Lip Perfector, antras mano atrastas produktas lūpoms, kuris nepalieka tų bjaurių baltų žymių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo october': 17 gruodžio 2012 - 09:29
QUOTE(*Mieloji* @ 2012 12 17, 08:55)
O kas kažin joje tokio yra, kad niekas nesiunčia unsure.gif Tada turbūt belieka tik per tarpininkę pirkti

I FR Benefit irgi nesiuncia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2012 12 17, 09:32)
I LT Benefit kosmetikos jie nesiuncia  smile.gif

Pasirodo buvau užsiregistravus lookfantastic, dėkui už priminimą smile.gif išeina, kad siunčia į Lt. Bent jau nurašė nuo sąskaitos 52Lt bigsmile.gif tikiuos nebūsiu apsigavus g.gif belieka tik laukti.
Atsakyti
QUOTE(october' @ 2012 12 17, 10:29)
Nežinau, ar čia prie blizgesio priskirti, bet labai patinka Clarins Instant Natural Lip Perfector, antras mano atrastas produktas lūpoms, kuris nepalieka tų bjaurių baltų žymių.

Kokį numerį šio blizgio turite? Spalva jų su žėručiu ar labiau matinė?
Atsakyti