Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai

Išbandžiau Benefit Sugarbomb Ultra Plush
user posted image
Spalvos ant lūpų beveik nesimato, vos vos rausvas atspalvis, maloniai kvepia, labai malonus ant lūpų (labiau lūpų balzamą primena nei blizgį), nelipnus, bet ir laiko neilgai ax.gif
Atsakyti
Atnesu atsiliepima apie ARMANI blizgi,nu visiskai nevykes,uztepus ant lupu gal ir nieko,bet po poros min.lllllabai sulipneja ir sitirsteja kazkaip ant lupu,uztepus toks skystesnis jauces,ir man lyg dziovina lupas,nu zodziu doh.gif visai nevykes
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 09 27, 17:40)
Atnesu atsiliepima apie ARMANI blizgi,nu visiskai nevykes,uztepus ant lupu gal ir nieko,bet po poros min.lllllabai sulipneja ir sitirsteja kazkaip ant lupu,uztepus toks skystesnis jauces,ir man lyg dziovina lupas,nu zodziu  doh.gif visai nevykes

tiesa sakant aš skirtumo tarp brangių ir pigių nelabai pastebėjau.Chanel ir Gyvenchy sausino lūpas,EL spalva greitai dingsta ir nedrėkina lūpų. Patiko tik YSL ir smashbox iš brangių
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 27, 19:45)
tiesa sakant aš skirtumo tarp brangių ir pigių nelabai pastebėjau.Chanel ir Gyvenchy sausino lūpas,EL spalva greitai dingsta ir nedrėkina lūpų. Patiko tik YSL ir smashbox iš brangių

As chanel turiu wub.gif tai man ne kiek nesausina,labai esu juo patenkinta
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 09 27, 20:15)
As chanel turiu  wub.gif tai man ne kiek nesausina,labai esu juo patenkinta

individualu labai,kas tinka vienam,kitam gali netikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 27 rugsėjo 2012 - 20:59
Kaip jums patinka Bourjois Effet 3D Max 8H ?
Labai patraukliai atrodantis didelis didelis Š, lipnus, sunkiai tepasi, atrodo kaip pieštukiniais klijais dažaisi wacko.gif O dar kaip tik prašiau konsultantės nelipnių. Išsižioji, tai siūlai driekiasi lotuliukas.gif

http://www.misslipgl...ffet-3d-max-8h/

Nerekomenduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 27, 19:45)

Pritariu drinks_cheers.gif Kiek esu isbandzius brangesniu firmu blizgesius, nieko ipatiingo o kai kurie isvis s.... Pvz ESTEE LAUDER, bet pats mylimiausias Lancome juicy tubes, man tikrai super wink.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 09 27, 20:15)
As chanel turiu  wub.gif tai man ne kiek nesausina,labai esu juo patenkinta

drinks_cheers.gif as isrgi siuo metu naudoju Chanel, visiskai nesausina lupu, taip pat nerealiai malonus ant lupu Dior Addict ulta-gloss, nieko panasaus iki siol nesu turejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2012 09 23, 10:24)
Na tikrai, jei parasytumet kokiai progai ar kasdienai, gal butu lengviau ka pasiulyti, bet siaip iseigai prie blond plauku ir sviesios odos man super graziai atrodo raudonas lupdazis  wub.gif  Tik yra viena salyga jam - dantys turi buti tobuli bei balti, nes jei bus siek tiek gelsteleje, raudonas lupdazis ta dar labiau isryskins...  unsure.gif

yra raudonų lūpų dažų su mėlynu atspalviu My Webpage

kaip pasirinkti
Atsakyti
Pabandziau Lancome juicy tubes labai patiko, nesausina lupu. thumbup.gif
Atsakyti
kurio gamintojo lupu blizgesys yra su led sviesele ir veidroduku ? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 04 spalio 2012 - 15:21
QUOTE(noraeleo @ 2012 10 04, 16:21)
kurio gamintojo lupu blizgesys yra su led sviesele ir veidroduku ?  4u.gif

Too Faced man rodos. Lyg ir CID New Cosmetics ar kazkaip taip vadinasi firma, tai jie irgi turi kazka tokio atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 04 spalio 2012 - 17:52