QUOTE(Tresor @ 2009 12 11, 11:50)
Pagaliau atsirado forume zmogus, kuris ryzosi siai procedurai
Kiek esu girdejusi tai sunkiausia yra po operacijos, skauda priminti, truputi slubuojama..
Turbut po operacijos patinsta siek tiek pirstai, tai i darba turbut ant rytojaus nelabai nukeliauti galima?
PAs mane ta giluminė nuospauda buvo ne ant piršto, o ant tos "atraminės" dalies kur pire pirštų. Nemoku paaiškint protingai, bet "užlipus ant aukštakulnių, kaip tik tai daliai svorio tenka daugiausiai. Tai va ten "džiaugsmelį" turėjo, kaip tik ties trečiuoju pirštu.
Man vakar apie pietus išpjovė, vakare jau pradėjo gerokai skaudent, išgėriau vaistų nuo skausmo, ir skutau miegot, kad spėčiau užmigt....PAvyko. ryte vėl prirašyti vaistai, ir paskui kiaurą dieną maliaus po žaislų parduotuves, maximas....Kalėdų senio ieškojau, taigis tokias nuolaidas žaislams išmetė

KAd šluba šiom dienom, tai ir faktas. PAskolintų kas "kastylių", tai dėkinga iki amžiaus galo būčiau. bet kad nėr, ir nereik, einu tik kulnu remdamasi.
Nuo 10 ryto, iki 4 popiet prasimalus po prekybcentrius, jau savarankiškai nusprendžiau, akd ketanovas nuo skausmo nemaišys, bet dar nebuvo taip, akd tvert negalėčiau, tik bijojau, akd labiau nepradėtų.
Dabar jau ir malonumo mažai, skaudena įkyriai

KArts nuo karto keikiuos, akd geraiu reikejo smegenis išsioperuot, o tai dabar nei ligonis, nei invalidė.
Tiesa, jau persirišinėjau žaizdą, tai mano galva, gražiai ten viskas atrodo, neskaitant, akd tokiam mažam plote nes 5 siūles suskaičiavau. DAbar jau pradedu pergyvetn, ar skauda, aki siūlus išiminėja
Vaikštau dabar su EMU batais (Uggsų atitikmuo), nes į kitokius bijau net bandyt koją kišt.
Dėl patinimo, tai nelabai ten kas patinę, vakar tiesa kelis kart ledus dėjau. O pirštai visai nenukentėjo

Jie net nuskausminti nebuvo, jaučiau , kaip sesute kažką varvantį per pirštus šluostė. Nors daktaras tuo metu mane įtikinėjo, kad tikrai dar nieko nedaro

Bet kažkaip nieko nedarydamas ir baigė
QUOTE(Liepa B. @ 2009 12 11, 13:53)
Ar pades chirurginis isikisimas sunku pasakyt,ziurint kurioj vietoj tas "malonumas",mano atveju jis ant atraminio tasko pade.Ir chirurginis gydymas nepadetu,tik butu dar skaudziau.Tad i avalyne deduosi spec vidpadi,kad nuospaudos vieta nesiremtu, o ja gydau skysciu, apie kuri rasiau auksciau
Chirurgas paguodė, akd po poros savaičių, vėl būsiu "gazelė"

Tai tada ir pasakysiu, ar padeda chirurginis įsikišimas, mėsinėjant nuospaudas ant atraminių taškų.
MAno atveju, nuospauda buvo giluminė, ir bent jau i ploti, tai ji buvo visai nedidelė, tik gili. Ir pjaustinėjant, sakė, kad tokios yr bjaurios, nelabai pasiduodančios medikamentiniam gydymui. Nes jei viršūnėlę ir nugydai vaistasi, šerdis visteik lieka, ir ji sėkmingai ir pakankamai greitai atauga.
KIek odos gydytojas aiškino (prieš praverdama chirurgo kabineto duris, ir ten buvau nusitrenkus), tai ta giluminė nuospauda, eina, kaip "pleištas" gilyn, tada remiasi į kaulą ir duria. Gal kas medicininę dalį papasakos, bet liaudiškai tariant yra taip
O dabar, tiesa sakant....jabitute kaip skauda