QUOTE(ilonux @ 2013 02 14, 07:32)

Kas vienam kančia, kitam - malonumas

Pavyzdžiui man labai patinka sodo-daržo darbai, jaučiu malonumą besikapstydama, pailsiu nuo streso darbe...Patinka nuo vaikystės šie darbai, kiek save pamenu, visada svajojau turėti SAVO SODĄ

Todėl man namas visų pirma reiškė galimybę turėti savo gėles, medžius šalia kiekvieną dieną

O kiti žmonės nemėgsta tokių darbų..
siaip darzo darbu irgi nemegstu

bet jau isvalyt sniega, ar pan.darbo tikrai nebijau))cia man kaip treniruote))))100 kartu geriau nei sedeti bute prie kompo.....ir geliu savu irgi noreciau)))
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 02 14, 07:42)
Kai rankose yra pinigai(nesvarbu, ar su paskola, ar savi pinigai), tai viskas priklauso nuo apsuku. Pvz. mes karkasini 74kv nama nuo pamatu iki to, kai jau galejome nakvoti(su minimaliu baldu pastatymu) pasistatem per 5 menesius

Draugai, eme paskola, nama 120kv is blokeliu, nuo pamatu iki isikelimo pasistate per beveik metus, pas juos dirbo brigados. Kiti draugai savo jegomis ir pinigais statosi 80kv is blokeliu. Balandzio menesi jau kraustytis, nes statosi baldus, jungia sildyma, tai state 2 metus.
Zodziu, nera taisykles vienos, per kiek reikia pastatyti nama.
siaip yra skirtumas ar savo pinigai, ar bankas duoda dalimis.
Del to ir klausiu kiek uztruko butent tiems, kurie eme paskola?
Is visu situ namu, kuriuos isvardinot, kas nors state is paskolos pinigu?
vis tiek uzima laiko visi tie vertinimai, banko sprendimai, ar duoti ar ne kitam etapui, jei duoti, tai kiek....vel gi kiek tau duos kitam etapui tiek ir galesi pastatyti......
o jei visa suma turi, cia aisku tik nuo noro priklauso.....todel, manau, yra laiko skirtumas