Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba 12-oji tema

Laba diena 4u.gif

mes po truputi ruosiames kelionei pas senelius i LT ax.gif labai laukiame, nes visad po tokiu kelioniu seke pazanga, tad ir si karta tikiuos rolleyes.gif kad kalba prasilauz ir visa kita irgi.
Atsakyti
Alchemie ir mum reikia eilėraštukų 4u.gif blush2.gif

Mes iš VRC . įspūdį teigiamą paliko. gydytoja lyg ir Grigaliūnienė buvo. išbuvom valandą su puse pas gydytoją blink.gif galvojau, kad bus kaip poliklinikoi, 15 min. maximum ir eikit lauk greičiau..
Lauksim stacionaraus gydymo. išvados kol kas tokios: dėmesio stoka, kalbos bendravimo problemos- vėlgi iš dėmesio stokos kylančios, yra autistiškų bruožų. vaikui tikrai reikalinga pagalba, visų pirma logopedo ir kitos terapijos.
tik kažkaip nelabai nudžiugino, paklausiau ar tai išaugama, tai sakė mūsų atveju tikriausiai ne unsure.gif tai man ir neaišku liko, kas jolaukia kad ir po 20 metų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Owlet: 08 gruodžio 2011 - 16:15
owlet, gal indrule persius, nes as is az istryniau doh.gif is naujo nelabai turiu laiko dabar rasyt, nes maziuke vis ant ranku..koseja vaikas, tai nenulipa doh.gif
Pirmiausia, tai noriu nuraminti...taip neisaugama, bet vaikas keiciasi, esme, kad jis darytu pazanga 4u.gif mano sunaus fizinio ir emocinio amziaus skirtumas apie 2 metus doh.gif pirmoje klaseje buvo labai sunku, nes jo emocijos, kaip 5mecio buvo, reakcijos tokios, o sedeti pirmoje klaseje doh.gif dabar jam 12, emocijos kaip 10-11 metu ir..darosi labai atsakingas zmogus, skirtumas nuo bendraamziu labai mazeja..taigi, gal neisaugama, bet svarbu, akd ismokstama gyventi, zinoti, kokiu kampu vengti, kaip ju vengti.
Dar galiu pasakyti, kad svarbu, koks rysys tarp jusu bus, koks zmogus jis augs..mano drauges sunus, visai sveikas, chore dainuoja, aikido lanko ir t.t. bet...tokio pikta menancio zmogaus kazkaip retai sutinku..ir..manau, kadtoks vaikas tai labiau su spec. poreikiais, nei gal maziau kalbantis, bet geros sirdeles 4u.gif
Atsakyti
persiunciau mirksiukas.gif

o gal alchemie duos leidima temoj patalpint? blush2.gif manau daug kam butu naudinga ax.gif
Atsakyti
mes turejom tokia poteme, kur visokie geri patarimai sudeti, ale dabar neberandu doh.gif galima ideti, tik paskui tarp zinuciu, besikeiciant temoms nusimeta, o i pirma zinute nesinori deti blush2.gif gal kazkur klopedija prie pigio kokso padetu, jei jai tai aktualu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 08, 18:06)
owlet, gal indrule persius, nes as is az istryniau doh.gif  is naujo nelabai turiu laiko dabar rasyt, nes maziuke vis ant ranku..koseja vaikas, tai nenulipa doh.gif
Pirmiausia, tai noriu nuraminti...taip neisaugama, bet vaikas keiciasi, esme, kad jis darytu pazanga 4u.gif  mano sunaus fizinio ir emocinio amziaus skirtumas apie 2 metus doh.gif pirmoje klaseje buvo labai sunku, nes jo emocijos, kaip 5mecio buvo, reakcijos tokios, o sedeti pirmoje klaseje doh.gif dabar jam 12, emocijos kaip 10-11 metu ir..darosi labai atsakingas zmogus, skirtumas nuo bendraamziu labai mazeja..taigi, gal neisaugama, bet svarbu, akd ismokstama gyventi, zinoti, kokiu kampu vengti, kaip ju vengti.
Dar galiu pasakyti, kad svarbu, koks rysys tarp jusu bus, koks zmogus jis augs..mano drauges sunus, visai sveikas, chore dainuoja, aikido lanko ir t.t. bet...tokio pikta menancio zmogaus kazkaip retai sutinku..ir..manau, kadtoks vaikas tai labiau su spec. poreikiais, nei gal maziau kalbantis, bet geros sirdeles 4u.gif

jau persiuntė , ačiū 4u.gif
labai paguodėt 4u.gif matau, kad gali daryti pažangą ir tas mane džiugina labai. ir gydytoja pasakė, kad tikrai kalbėsim iš to trumpo stebėjimo, tik kada neaišku smile.gif

QUOTE(indrule @ 2011 12 08, 18:10)
persiunciau  mirksiukas.gif

4u.gif

QUOTE(Alchemie @ 2011 12 08, 18:28)
mes turejom tokia poteme, kur visokie geri patarimai sudeti, ale dabar neberandu doh.gif galima ideti, tik paskui tarp zinuciu, besikeiciant temoms nusimeta, o i pirma zinute nesinori deti blush2.gif gal kazkur klopedija prie pigio kokso padetu, jei jai tai aktualu blush2.gif

http://www.supermama...;#entry31012509

gal šita ?
Atsakyti
aha sita bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 08, 19:16)

kai ko nors ieškai , ypač internete, tai beveik visi atsakymai slypi sm lotuliukas.gif

kai pradėjau rūpintis sūnaus kalbos raida radau šitą temukę ir išsisaugojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 08, 17:28)
gal kazkur klopedija prie pigio kokso padetu,
Apgailestauju. blush2.gif
Vargšas našlaitėlis tas mano Pigis, neprisiruošiu atnaujinti ir tęsti. Vis atsiranda naujų minčių, o senesnės idėjos kaskart nustumiamos vis toliau. doh.gif
Atsakyti
ir mums tu eilarastuku reikia blush2.gif aciu 4u.gif
ir uz "atkasta" temele aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 12 08, 17:28)

tai kaip supratau galima cia ideti? ax.gif
Atsakyti
aha 4u.gif as paskui dar pasiziuresiu savo pamoku uzrasus, ka ten dar turiu,nes amnezija doh.gif
Atsakyti