Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

nubraize man visa zanda jau.. :// dar bevalgant baranka ilinko gale viela kadangi ant vieno danties nedetas dreketas, nes dantis per daug i vidu ilinkes. Ta viela bandziau su replem atlaust, bet po keliu minuciu pati kaskaip atsoko. biggrin.gifD
Atsakyti
tiesa uzmirsau visompasakyt,kai istrauke protini antra ir vel man tie baisus skausmai tai vel buvau pas gydytoja,vel sake zaizda graziai gyja,nepuliuoja ir pan,sake gali but arti nervas todel taip ir skauda ir gavau vaistuku "ruron"leistis biggrin.gif nes jau nebepadeda man tos tabletes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 01, 20:24)
tiesa uzmirsau visompasakyt,kai istrauke protini antra ir vel man tie baisus skausmai tai vel buvau pas gydytoja,vel sake zaizda graziai gyja,nepuliuoja ir pan,sake gali but arti nervas todel taip ir skauda ir gavau vaistuku "ruron"leistis biggrin.gif nes jau nebepadeda man tos tabletes doh.gif

varksiuke. imk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, breketininkės, neuzilgo tapsiu ir as pakaustyta, vyksta paruosiamieji darbai, nuotraukos padarytos, gydymo planas sudarytas, atspaudai nuimti, dar vizitas pas higieniste ir savo stomatologe ir tada jau klijavimas blink.gif Dar neapsisprendziu tarp breketu rusiu (paprastu metaliniu ir beligaturiniu), ortodonte rekomenduoja beligaturinius, jie aisku brangesni pusantro tukstancio, bet sako mano atvejui geriau beligaturiniai, tai nezinau, turbut teks patiket, kad brangesni geresni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 12 01, 16:05)
Flegma, pažėjau fotki tavo pokyčius, tai man toks jausmas kad tos pusės jau ir susivienodino smile.gif o pas mane kažkodėl ne, tiksliau gydytoja nlb ką daro kad jos susivienodintų, jau man parkė ima nes kaip nesekas taip nesekas su dantais man doh.gif pasidariau foto tai akivaizdziai viena pusė nuvažiuoja, pasakyk kaip tu elastikus kabini gal sakau ir man reikia pasavivaliaut biggrin.gif

A te po fotke nebuvau tik surasius kaip kabinu?
QUOTE(Stel&lade @ 2011 12 01, 20:23)
nubraize man visa zanda jau.. :// dar bevalgant baranka ilinko gale viela kadangi ant vieno danties nedetas dreketas, nes dantis per daug i vidu ilinkes. Ta viela bandziau su replem atlaust, bet po keliu minuciu pati kaskaip atsoko. biggrin.gifD

Te tos vielas lengvai lankstos. Paprasciausiai viela isistati i ta skylike kur buva ikista. As i taip "susitvarkydavau" ilinkusias vielas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif man jau metai po breketu nuemimo, negaliu patiketi kaip greitai prabego smile.gif siaip esu viskuo labai patenkinta ir jei grizciau i praeiti daryciau viska is naujo, tik anksciau smile.gif
vienintelis dalykas, jauciu, kad tarpukas tarp treciuko ir penktuko (kur buvo israutas 4tukas) truputi padidejes, nors kapas nesioju kiekviena nakti. bet ne ant tiek padidejes, kad matytusi, tiesiog jauciu, kai valau su siulu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 12 02, 11:24)
sveikos  4u.gif man jau metai po breketu nuemimo, negaliu patiketi kaip greitai prabego  smile.gif siaip esu viskuo labai patenkinta ir jei grizciau i praeiti daryciau viska is naujo, tik anksciau smile.gif
vienintelis dalykas, jauciu, kad tarpukas tarp treciuko ir penktuko (kur buvo israutas 4tukas) truputi padidejes, nors kapas nesioju kiekviena nakti. bet ne ant tiek padidejes, kad matytusi, tiesiog jauciu, kai valau su siulu  ax.gif

O man kažkaip atrodo, kad tau ką tik nuėmė bigsmile.gif tikrai laikas žaibiškas...
Atsakyti
As siek tiek issigandusi, man virsui penktas dantis siek tiek juda blink.gif Cia normalu idomu ar ne? Iskris paskui paemes, bus bedos daugiau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,o man juda pirmukas,kur labiausiai i vidu istumtas.Gal ji po biski atgal traukia,todel juda.Kazkaip nepergyvenu visai,man atrodo turi truputi klibet.Svarbu tik pati nejudinu,neklibinu.
Atsakyti
Mergaitės, jeigu dantys kliba, reiškia juda 4u.gif klibėjimas - normalus dalykas nešiojant breketus smile.gif
QUOTE(ajaja @ 2011 12 02, 12:24)
sveikos  4u.gif man jau metai po breketu nuemimo, negaliu patiketi kaip greitai prabego  smile.gif siaip esu viskuo labai patenkinta ir jei grizciau i praeiti daryciau viska is naujo, tik anksciau smile.gif
vienintelis dalykas, jauciu, kad tarpukas tarp treciuko ir penktuko (kur buvo israutas 4tukas) truputi padidejes, nors kapas nesioju kiekviena nakti. bet ne ant tiek padidejes, kad matytusi, tiesiog jauciu, kai valau su siulu  ax.gif

bigsmile.gif Tikrai labai greitai laikas lekia. Man jau maždaug du mėnesiai kaip nuimti, o vis dar prieš veidrodį nusišypsau ir pagalvoju kokius stebuklus tie breketai daro laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 02, 14:09)
Mergaitės, jeigu dantys kliba, reiškia juda 4u.gif klibėjimas - normalus dalykas nešiojant breketus smile.gif

bigsmile.gif Tikrai labai greitai laikas lekia. Man jau maždaug du mėnesiai kaip nuimti, o vis dar prieš veidrodį nusišypsau ir pagalvoju kokius stebuklus tie breketai daro laugh.gif

Tai gerai tada, kad taip turi but karsta.gif
Tikrai daro, ir su nekantrumu laukiam savuju smile.gif tie nepatogumai tik laikini, o sypsena jau ilgam biggrin.gif
Atsakyti
Man turbūt jau visi dantys klibėjo, jau net nebekreipiu dėmesio. Nors labai nesmagus jausmas, taip turi būti. smile.gif
Atsakyti