nubraize man visa zanda jau.. :// dar bevalgant baranka ilinko gale viela kadangi ant vieno danties nedetas dreketas, nes dantis per daug i vidu ilinkes. Ta viela bandziau su replem atlaust, bet po keliu minuciu pati kaskaip atsoko.
D

QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 01, 20:24)
tiesa uzmirsau visompasakyt,kai istrauke protini antra ir vel man tie baisus skausmai tai vel buvau pas gydytoja,vel sake zaizda graziai gyja,nepuliuoja ir pan,sake gali but arti nervas todel taip ir skauda ir gavau vaistuku "ruron"leistis
nes jau nebepadeda man tos tabletes 

varksiuke. imk

Sveikos, breketininkės, neuzilgo tapsiu ir as pakaustyta, vyksta paruosiamieji darbai, nuotraukos padarytos, gydymo planas sudarytas, atspaudai nuimti, dar vizitas pas higieniste ir savo stomatologe ir tada jau klijavimas
Dar neapsisprendziu tarp breketu rusiu (paprastu metaliniu ir beligaturiniu), ortodonte rekomenduoja beligaturinius, jie aisku brangesni pusantro tukstancio, bet sako mano atvejui geriau beligaturiniai, tai nezinau, turbut teks patiket, kad brangesni geresni

QUOTE(blaze @ 2011 12 01, 16:05)
Flegma, pažėjau fotki tavo pokyčius, tai man toks jausmas kad tos pusės jau ir susivienodino
o pas mane kažkodėl ne, tiksliau gydytoja nlb ką daro kad jos susivienodintų, jau man parkė ima nes kaip nesekas taip nesekas su dantais man
pasidariau foto tai akivaizdziai viena pusė nuvažiuoja, pasakyk kaip tu elastikus kabini gal sakau ir man reikia pasavivaliaut 

A te po fotke nebuvau tik surasius kaip kabinu?
QUOTE(Stel&lade @ 2011 12 01, 20:23)
nubraize man visa zanda jau.. :// dar bevalgant baranka ilinko gale viela kadangi ant vieno danties nedetas dreketas, nes dantis per daug i vidu ilinkes. Ta viela bandziau su replem atlaust, bet po keliu minuciu pati kaskaip atsoko.
D

Te tos vielas lengvai lankstos. Paprasciausiai viela isistati i ta skylike kur buva ikista. As i taip "susitvarkydavau" ilinkusias vielas.
sveikos
man jau metai po breketu nuemimo, negaliu patiketi kaip greitai prabego
siaip esu viskuo labai patenkinta ir jei grizciau i praeiti daryciau viska is naujo, tik anksciau 
vienintelis dalykas, jauciu, kad tarpukas tarp treciuko ir penktuko (kur buvo israutas 4tukas) truputi padidejes, nors kapas nesioju kiekviena nakti. bet ne ant tiek padidejes, kad matytusi, tiesiog jauciu, kai valau su siulu

vienintelis dalykas, jauciu, kad tarpukas tarp treciuko ir penktuko (kur buvo israutas 4tukas) truputi padidejes, nors kapas nesioju kiekviena nakti. bet ne ant tiek padidejes, kad matytusi, tiesiog jauciu, kai valau su siulu

QUOTE(ajaja @ 2011 12 02, 11:24)
sveikos
siaip esu viskuo labai patenkinta ir jei grizciau i praeiti daryciau viska is naujo, tik anksciau 

O man kažkaip atrodo, kad tau ką tik nuėmė

As siek tiek issigandusi, man virsui penktas dantis siek tiek juda
Cia normalu idomu ar ne? Iskris paskui paemes, bus bedos daugiau

Sveikos,o man juda pirmukas,kur labiausiai i vidu istumtas.Gal ji po biski atgal traukia,todel juda.Kazkaip nepergyvenu visai,man atrodo turi truputi klibet.Svarbu tik pati nejudinu,neklibinu.
Mergaitės, jeigu dantys kliba, reiškia juda
klibėjimas - normalus dalykas nešiojant breketus
Tikrai labai greitai laikas lekia. Man jau maždaug du mėnesiai kaip nuimti, o vis dar prieš veidrodį nusišypsau ir pagalvoju kokius stebuklus tie breketai daro

QUOTE(ajaja @ 2011 12 02, 12:24)
sveikos

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 02, 14:09)
Mergaitės, jeigu dantys kliba, reiškia juda
klibėjimas - normalus dalykas nešiojant breketus
Tikrai labai greitai laikas lekia. Man jau maždaug du mėnesiai kaip nuimti, o vis dar prieš veidrodį nusišypsau ir pagalvoju kokius stebuklus tie breketai daro 

Tai gerai tada, kad taip turi but

Tikrai daro, ir su nekantrumu laukiam savuju