Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

siandien ziurejau per tv apie virsutinius protinius dantys ,buvo sakoma, kad po ju isrovimo ateitije atsiras veide gili rauksle blink.gif, taigi patare geriau tu dantu nerauti unsure.gif
Atsakyti
O ka daryt su jais? siaip protiniai greiciausiai genda , nu bet ko nepadarysim del rauksliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 02 gruodžio 2011 - 16:46
oi kaip as snd jauciu kad turiu breketus... galvojau si karta po vizito nieko nejausiu, bet kur tau... is skausmo galima sienom lipt
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 02, 15:09)
Mergaitės, jeigu dantys kliba, reiškia juda 4u.gif klibėjimas - normalus dalykas nešiojant breketus smile.gif

Mano dantys dar nekliba, tai reiskaisi dar nepajudejo reikalai..
As tai kai mazas vaikas, vis ziuriu ar nors kiek pajudejo mano pasislepes gomuri dantis 4u.gif Aisku per daug noriu greitu rezultatu..
Norejau jusu paklausti, gal kas turi specialu dantu sepetuka skirta dantis su breketais valyti? Vaistinese pirkti nemaciau, bet radau elektronineje parduotuveje pirkti. Tai nezinau ar verta ji isigyti, nes darbe valausi tik su paprastu, o vakare su paprastu ir vieno danties sepetuku. Nes su paprastu sepeteliu ne itin gerai issivalau..
Atsakyti
Stai mano kelias per 10 menesiu...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 02, 18:45)
O ka daryt su jais? siaip protiniai greiciausiai genda , nu bet ko nepadarysim del rauksliu  lotuliukas.gif

Velniop tie protiniai, botokso susileisim lotuliukas.gif Svarbu tik dantys tiesūs laugh.gif

QUOTE(Tresor @ 2011 12 02, 19:15)
Mano dantys dar nekliba, tai reiskaisi dar nepajudejo reikalai..

Kad nekliba, tai dar nereiškia, kad nejuda mirksiukas.gif Aš dantukų judėjimą įvardijau kaip priežastį klibėjimui smile.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 19:23)

Šaunūs pokyčiai thumbup.gif Manau, kai ateis finišo tiesioji būsi labai patenkinta, kad pasiryžai traukti 4tuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 17:23)

Rezultatas tikrai jau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 02, 17:45)
O ka daryt su jais? siaip protiniai greiciausiai genda , nu bet ko nepadarysim del rauksliu  lotuliukas.gif

norejau ta pati parasyt ka ir bon bon,kad jau issiroviau,tai teks botoksa leistis lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 17:51)
oi kaip as snd jauciu kad turiu breketus... galvojau si karta po vizito nieko nejausiu, bet kur tau... is skausmo galima sienom lipt

o ka dare vizito metu?
as tai jau vakar porcija vaistuku gavau i ruryte cool.gif siandien vel laukia doh.gif ale MB taip skaudziai man leidzia biggrin.gif matyt pakankint nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 02, 20:04)
norejau ta pati parasyt ka ir bon bon,kad jau issiroviau,tai teks botoksa leistis lotuliukas.gif  thumbup.gif

o ka dare vizito metu?
as tai jau vakar porcija vaistuku gavau i ruryte cool.gif siandien vel laukia doh.gif ale MB taip skaudziai man leidzia biggrin.gif matyt pakankint nori biggrin.gif

pakeite vielas... bet kadangi pati storiausia netilpo, tai galvojau idejo tokio pacio storio kaip buvo... o pasidoro nea...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 12 02, 19:38)
pakeite vielas... bet kadangi pati storiausia netilpo, tai galvojau idejo tokio pacio storio kaip buvo... o pasidoro nea...

gal ir kvailas klausimas 4u.gif tai jei viela storesne, tada dantukus daugiau skauda?
Atsakyti
QUOTE(Belle du jour @ 2011 12 02, 20:04)
norejau ta pati parasyt ka ir bon bon,kad jau issiroviau,tai teks botoksa leistis lotuliukas.gif  thumbup.gif

o ka dare vizito metu?

Na joo ir kaip as nepagalvojau, juk turim botoksa, as susidesiu protiniu implantus thumbup.gif

Tai negera buvai kad MB skriaudzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juzste @ 2011 12 02, 20:48)
gal ir kvailas klausimas 4u.gif  tai jei viela storesne, tada dantukus daugiau skauda?

nzn, kazkodel as taip galvoju... nes ta paskutine viela sake suformuoja galutinai dantu lanka...
Atsakyti