O po kiek laiko turi pradeti skaudeti ar mausti sudejus?nes as dar nieko nejauciu aplamai, net keista, nors sudejo man 14val juos

QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 22:13)
O po kiek laiko turi pradeti skaudeti ar mausti sudejus?nes as dar nieko nejauciu aplamai, net keista, nors sudejo man 14val juos 

As pajutau tik kita diena, o stipriausias skausmas gal kokia trecia diena prasidejo

Kiekvienam indvidualiai, gal tau neskaudes
man virsaus neskaudejo, nu bet apacia vien tiek kalniukai, galvojau islupsiu pati

Man virsaus irgi galima sakyt neskaudejo,siek tie maude kramtant.
Idomu kaip bus su apacia.
O as dar tik bus ketvirtadieni 3sav,kaip turiu breketukus,o jau kelias naktis sapnavau koki grazus ir lygus mano dantys.Ir atsibudus kasdien bandau izvelgt koki nors pasikeitima,o nieko nematau.Nieko neskauda,viskas ramu,atrodo kad niekas nevyksta visai.
Idomu kaip bus su apacia.
O as dar tik bus ketvirtadieni 3sav,kaip turiu breketukus,o jau kelias naktis sapnavau koki grazus ir lygus mano dantys.Ir atsibudus kasdien bandau izvelgt koki nors pasikeitima,o nieko nematau.Nieko neskauda,viskas ramu,atrodo kad niekas nevyksta visai.
Va kaip, sakot kad veliau pasijaucia.Man ortodonte sako tipo nemaloniausias bus sis vakaras ir kita diena
tai todel ir susimasciau, kad sis vakaras man visai geras apart, kad sukast neina ir pravira burna bunu ,galetu taip ir buti, tikrai nesupykciau kas del skausmo nebuvimo:) bet manau neissisuksiu
dabar suku galva del maisto raciono
, kaip reiks prasimaitinti ta laika, ryt turbut bulviu kose virsiu kurios taip nemegstu

QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 22:27)
Va kaip, sakot kad veliau pasijaucia.Man ortodonte sako tipo nemaloniausias bus sis vakaras ir kita diena
tai todel ir susimasciau, kad sis vakaras man visai geras apart, kad sukast neina ir pravira burna bunu ,galetu taip ir buti, tikrai nesupykciau kas del skausmo nebuvimo:) bet manau neissisuksiu
dabar suku galva del maisto raciono
, kaip reiks prasimaitinti ta laika, ryt turbut bulviu kose virsiu kurios taip nemegstu 

man gerai tiko kvietiniu kruopu kose, bulviu kose, zirniu kose ir grikiu rodos valgiau

QUOTE(Novia @ 2011 11 22, 22:44)
man gerai tiko kvietiniu kruopu kose, bulviu kose, zirniu kose ir grikiu rodos valgiau 

Kaip noreciau zirniu kosess

QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 21:13)

QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 22, 21:16)
As pajutau tik kita diena, o stipriausias skausmas gal kokia trecia diena prasidejo
Atsimenu dar mokykloj ledus po kiekvienos pamokos valgiau, o vafli ismesdavau

va va ,man irgi ziauirummas prasidejo diena po ir kokia savaite tai kankinausi

o man tos kruopos toks bjaurus dalykas,prilenda visur kur imanoma

QUOTE(Novia @ 2011 11 22, 22:44)

o kur mesyte?

O as tai viska valgiau tik, kad mazesnem porcijom

QUOTE(mergelike03 @ 2011 11 22, 22:16)
o nebuvo problemu su kramtymu?nes man jau daugiau nei menuo su breketais virsuj,o iki siol kramtyt normaliai negaliu,apie kieta miesta net nesneku o apie atsikandima isvis uzmirsau ,atsikast galiu nebent jogurto