Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

O po kiek laiko turi pradeti skaudeti ar mausti sudejus?nes as dar nieko nejauciu aplamai, net keista, nors sudejo man 14val juos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 22:13)
O po kiek laiko turi pradeti skaudeti ar mausti sudejus?nes as dar nieko nejauciu aplamai, net keista, nors sudejo man 14val juos smile.gif

As pajutau tik kita diena, o stipriausias skausmas gal kokia trecia diena prasidejo biggrin.gif Atsimenu dar mokykloj ledus po kiekvienos pamokos valgiau, o vafli ismesdavau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kiekvienam indvidualiai, gal tau neskaudes smile.gif man virsaus neskaudejo, nu bet apacia vien tiek kalniukai, galvojau islupsiu pati lotuliukas.gif
Atsakyti
Man virsaus irgi galima sakyt neskaudejo,siek tie maude kramtant.
Idomu kaip bus su apacia.

O as dar tik bus ketvirtadieni 3sav,kaip turiu breketukus,o jau kelias naktis sapnavau koki grazus ir lygus mano dantys.Ir atsibudus kasdien bandau izvelgt koki nors pasikeitima,o nieko nematau.Nieko neskauda,viskas ramu,atrodo kad niekas nevyksta visai.
Atsakyti
Va kaip, sakot kad veliau pasijaucia.Man ortodonte sako tipo nemaloniausias bus sis vakaras ir kita diena smile.gif tai todel ir susimasciau, kad sis vakaras man visai geras apart, kad sukast neina ir pravira burna bunu ,galetu taip ir buti, tikrai nesupykciau kas del skausmo nebuvimo:) bet manau neissisuksiu smile.gif dabar suku galva del maisto raciono g.gif , kaip reiks prasimaitinti ta laika, ryt turbut bulviu kose virsiu kurios taip nemegstu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 22:27)
Va kaip, sakot kad veliau pasijaucia.Man ortodonte sako tipo nemaloniausias bus sis vakaras ir kita diena smile.gif tai todel ir susimasciau, kad sis vakaras man visai geras apart, kad sukast neina ir pravira burna bunu ,galetu taip ir buti, tikrai nesupykciau kas del skausmo  nebuvimo:) bet manau neissisuksiu smile.gif dabar suku galva del maisto raciono  g.gif , kaip reiks prasimaitinti ta laika, ryt turbut bulviu kose virsiu kurios taip nemegstu  schmoll.gif

man gerai tiko kvietiniu kruopu kose, bulviu kose, zirniu kose ir grikiu rodos valgiau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif jungiuos ir aš į naują temą!!! e naujienų vis dar laukiu savo vizito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 11 22, 22:44)
man gerai tiko kvietiniu kruopu kose, bulviu kose, zirniu kose ir grikiu rodos valgiau biggrin.gif

Kaip noreciau zirniu kosess blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 11 22, 21:13)

QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 22, 21:16)
As pajutau tik kita diena, o stipriausias skausmas gal kokia trecia diena prasidejo biggrin.gif Atsimenu dar mokykloj ledus po kiekvienos pamokos valgiau, o vafli ismesdavau biggrin.gif biggrin.gif

va va ,man irgi ziauirummas prasidejo diena po ir kokia savaite tai kankinausi ax.gif prigasdinot cia su ta apacia kad labiau skauda,man jau ir taip su tais dantim atsoko fantazija biggrin.gif tiek tableciu per visa gyvenima turbut suvalgius nebuvau biggrin.gif
o man tos kruopos toks bjaurus dalykas,prilenda visur kur imanoma doh.gif nors siaip labai megstu jas,bet paksui labai labai kruopsciai reikia per dantukus su sepeteliu ir siulu praeit nes sakau-prilenda visur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2011 11 22, 22:44)

o kur mesyte? biggrin.gif jauciu reiks mesos kose darytis su blenderiu biggrin.gif nenoriu savo kraujo rodikliu pasodinti ir svorio numesti smile.gif

Atsakyti
O as tai viska valgiau tik, kad mazesnem porcijom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelike03 @ 2011 11 22, 22:16)
O as tai viska valgiau tik, kad mazesnem porcijom biggrin.gif

o nebuvo problemu su kramtymu?nes man jau daugiau nei menuo su breketais virsuj,o iki siol kramtyt normaliai negaliu,apie kieta miesta net nesneku o apie atsikandima isvis uzmirsau ,atsikast galiu nebent jogurto biggrin.gif duona ar bandeles tai plesau i skutelius su pirstais ir tada dedu burnon biggrin.gif
Atsakyti