... o kad man taip...
                Emuk, užbėgu už akių ir sveikinu su Kalėdom be breketų!  

... o kad man taip...

... o kad man taip...
                Nors jau be breketu aš, bet reikėjo kažkam sukurti temą šitom plepsėm 

Keista, kad taip ilgai nesiseka valgyt
 Aš turbūt po geros savaitės viską kramčiau, vėliau ir kąst įsidrąsinau 

Net nusijuokiau

QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 23, 00:22)
o nebuvo problemu su kramtymu?nes man jau daugiau nei menuo su breketais virsuj,o iki siol kramtyt normaliai negaliu,apie kieta miesta net nesneku o apie atsikandima isvis uzmirsau ,atsikast galiu nebent jogurto 
 duona ar bandeles tai plesau i skutelius su pirstais ir tada dedu burnon 
Keista, kad taip ilgai nesiseka valgyt
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 23, 16:03)
Man tai ir buvo ivykis, kai dukom ir kandau i koja idraugei ir prisikabino siulas prie breketu, drauge traukt koja, as rekiu, kad netrauktu, ji nesuprato ko noriu nes miriau is juoko apsikabinus koja, kad tik nenuplestu 
 Bet aciu dievui likau su breketais, galvojau tikrai isples 

Net nusijuokiau
                sveikutes,na ka ,isrove man antra protini,praejo dvi valandos,skausmas 
 atrodo ano is pradziu taip neskaudejo.saknys kokios buvo 
 net trys,ir viena tokia stora stora ir pakrypus 
 sikart ilgiau man ji krapste nei pirma kart.tikiuosi gijimas bus geresnis negu pirmojo 

P.S.nezmoniskai noriu valgyt,bet nuo skausmo nelabai burna atidaryt galiu

P.S.nezmoniskai noriu valgyt,bet nuo skausmo nelabai burna atidaryt galiu
                Vargsiuke tu, as isivaizduoju kaip kankiniesi 
  bet tau nors viskas jau praeityje, na apart gijimo proceso. Man irgi trys protiniai nusimato operuoti, bet cia sake eigoje kiek veliau, tai nelaukiu. 
Man kiek neramu, nes vis dar nejauciu jokio maudimo,skausmo ar sujautrejimo sudejus breketus, na tik apacioj viena dantuka truputi maudena. tai mastau gal ka ne taip padare, galvoju gal paskambint savo ordotondei ir paklaust toki kvaila klausima jos, nes kazkaip visos rasot, kad daugiau maziau skaudejo

Man kiek neramu, nes vis dar nejauciu jokio maudimo,skausmo ar sujautrejimo sudejus breketus, na tik apacioj viena dantuka truputi maudena. tai mastau gal ka ne taip padare, galvoju gal paskambint savo ordotondei ir paklaust toki kvaila klausima jos, nes kazkaip visos rasot, kad daugiau maziau skaudejo
                Laimme,man atrod viska stau gerai,visom skirtingai buna 
 vienos pazistamps dviem dukrom uzdeti buvo,tai abi net nesuprato koks cia skausmas dar gali but 

o del rovimo tai nebijok taip,pats rovimas bent man visai nebaisus buvo,tik va tas skausmas po to...isgeriau dolmen,bet nzn,gal reikejo pakentet ir nimesilio isgert pries miega,nes jauciu dolmen man ne velnio nepades.o nimesilis labai neskanus?

o del rovimo tai nebijok taip,pats rovimas bent man visai nebaisus buvo,tik va tas skausmas po to...isgeriau dolmen,bet nzn,gal reikejo pakentet ir nimesilio isgert pries miega,nes jauciu dolmen man ne velnio nepades.o nimesilis labai neskanus?
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 23, 17:54)
O kodel jis turi but neskanus ?
Jie turi kas suleistu vaistu, tai geriau leidziamu nusipikrtum..
                Speju Nimesilis uz paracetamoli nera neskanesnis 

Paskambino jie man patys is klinikos,tiksliau administratore matyt ten taip priimta sudejus breketus paskambint, paklaust kaip jauciasi pacientai. Tai "pasiskundziau" kad nieko neskauda ir nejautrus dantys yra
 tai sako gali taip buti, dar paklaus gydytojos ir jei kas nors bus ne taip paskambins 
 darau problemas is nieko turbut 

Paskambino jie man patys is klinikos,tiksliau administratore matyt ten taip priimta sudejus breketus paskambint, paklaust kaip jauciasi pacientai. Tai "pasiskundziau" kad nieko neskauda ir nejautrus dantys yra
QUOTE(Flegma @ 2011 11 20, 23:47)
Pas mani ant virsutiniu balta uznarstyta, tai bijojau, ka nenusidazytu.
Pas mani virsuj tokie trikampiniai tarpai palei dantenas yr. I tokias kaip imeciau nuoroda vielikes israiti. Liepi kitam kartui valandai uzsirasyt. Neturiu zalia supratima, kan tiek laika galima daryt?!Nepaklausiau is to strioka.
  Mazu slifuos? Jauciu cypsiu kaip sunytis.
Pas mani virsuj tokie trikampiniai tarpai palei dantenas yr. I tokias kaip imeciau nuoroda vielikes israiti. Liepi kitam kartui valandai uzsirasyt. Neturiu zalia supratima, kan tiek laika galima daryt?!Nepaklausiau is to strioka.
tai gal jau nuims breketus?
QUOTE(Emukas21 @ 2011 11 21, 16:18)
galvojau nuemimas svieciasi
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 23, 00:03)
Kaip keista skaityt, kad jus tik kosem mintat 

As viska valgiau, tik teko pakentet truputi skausmus, o antra savaite jau kepta duona grauziau ir breketa nulauziau

Kas nesiojate keramika, safyrus--> tiesa, kad jei atsiklijuoja, nulauzi breketa ji reik jau nauju keist ?
As viska valgiau, tik teko pakentet truputi skausmus, o antra savaite jau kepta duona grauziau ir breketa nulauziau
Kas nesiojate keramika, safyrus--> tiesa, kad jei atsiklijuoja, nulauzi breketa ji reik jau nauju keist ?
Taip, reikia keisti nauju. man buvo nuo iltinio breketo ragiukas nuskiles, tai atnesiojau toki breketa, kol nereikejo elastiku, paskui pakeite nauju, bet nemokamai!
Renaciuke, linkiu sekmes
Panos,nespeju jusu tempais
QUOTE(kramtuskee @ 2011 11 23, 17:33)
O kodel jis turi but neskanus ? 
 Normalus tas skonis 

nzn,dazniausiai man tie geriami visokie buna neskanus labai
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 23, 19:27)
nzn,dazniausiai man tie geriami visokie buna neskanus labai 
 kazkaip leistis nelabai noriu,is vis tie leidziami turbut super stiprus buna 
na as tai labiau uz leidziamus, nes jie negadina skrandzio. Kas mazia nuskausminamuju naudoja tai zinoma neapsimoka, bet kam tenka daugiau pavartot, tai kam ta skrandi kankint, o ir efektas nuo leidziamu geresnis.
Taip kaim man efektyvus tik labai stiprus nuskausminamieji, tai as isvis i vena leidziuos
QUOTE(Laimme @ 2011 11 23, 17:45)
As skausma nejutau. Tik buva baugesni dantai, kai elektriniu sepetuku praeidavau.
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 23, 17:54)
Ma Nimesilis skanus buva. Biski lyg i apelsinu sk. Nors as jo tiek i tegeriau.
QUOTE(natale @ 2011 11 23, 18:54)
tai gal jau nuims breketus?  

Baik tu! Da tarpukai tokie prie dantenu yr. Turiu nusipotograpavus po vizita, kai grizau namo, bet vis neidedu nuotrauku.
QUOTE(LINUCIUKAS ;0) @ 2011 11 23, 13:23)
sveikutės  

mano breketukams šiandien 3 mėnesiai
Papildyta:
turiu pasiūlymą dėl šio sakinio:
Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams
kaip supratau aktyviai dalyvaujančioms duodate nuorodą ir slaptažodį, o gal būdų patogiau įkelti nuorodą čia, kad ir nedalyvaujantys matytų, nes juk čia užsuka ne tik tos kurios nešioja breketus
 bet ir tos kurios dar tik eina apsisprendimo link, manau joms tas pagelbėtų  

nes ir man prieš dedant breketus, trūko vaizdinės medžiagos, laksčiau per visas temas ir ieškojau kas buvo įkėlę foto į temą.
Na čia tik pasiūlymas, jei kam nepatinka, nebarkit manęs
mano breketukams šiandien 3 mėnesiai
Papildyta:
turiu pasiūlymą dėl šio sakinio:
Mes turime savo fotoalbumą, kuriame dalinamės pokyčiais pakeliui į gražią šypseną. Prisijungimo duomenys suteikiami tik aktyviai bendraujantiems temoje, įtrauktiems į sąrašą ir ketinantiems pasirodyti forumo dalyviams
kaip supratau aktyviai dalyvaujančioms duodate nuorodą ir slaptažodį, o gal būdų patogiau įkelti nuorodą čia, kad ir nedalyvaujantys matytų, nes juk čia užsuka ne tik tos kurios nešioja breketus
nes ir man prieš dedant breketus, trūko vaizdinės medžiagos, laksčiau per visas temas ir ieškojau kas buvo įkėlę foto į temą.
Na čia tik pasiūlymas, jei kam nepatinka, nebarkit manęs
Pritariu Linuciukui, as ir jau 2 menesius lakstau po temukes ir ieskau nuotrauku, kad tik nusiraminus kaip graziai viskas bus
Papildyta:
kaip cia, Mergelas, pas jumi i ta galerija papuolus... ?