Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

Man tai irgi noretusi jau kai viskas bus baigta, truputi sveiku protu pabalinti juos ir apdailinti kokiu nors budu. Dar apie tai labai negalvojau, nes kai issitiesins tada tik matysis kaip tie dantukai sustoje kaip kareivukai stovi ir kaip jie atrodo istikro smile.gif
Mano darbe vadove visus dantis estetiniu pasidariusi, tai siaip matosi kai nusisypso tie dantys tokie na nenaturalus atrodo, spalva truputi idomi tokia, na matosi kad kazkas svetimas daiktas ant tu dantu uzdetas.
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 16:52)
''
Bent jau atiduos juos? susiverciu karolius  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Gal ir faina, bet as taip noreciau kad ir iskart estetini padarytu, o dabar eik registruokis, lauk sad.gif uzknisa

Man tai breketus atidave, tai vis pasigroziu jais biggrin.gif biggrin.gif
O del estetinio as ir kol su breketais buvau labai svajojau ir dar issibalint. Bet liepe laukt pusmeti. Po pusmecio tas noras sumazejo biggrin.gif EStetinio isvis atsisakiau, o issibalint irgi neissibalinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2011 12 06, 13:31)
Linkiu geru ziniu is orto  mirksiukas.gif

Ir aš jų tikiuosi, nes pastaruoju metu tik blogos žinios persekioja cool.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 06, 14:32)
Natale, tu tikras pavyzdis visoms čia esančioms wub.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif o taip - tobula, galima dėt pirmame puslapyje kaip pavyzdį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 06 gruodžio 2011 - 17:39
Merginos 4u.gif
aš esu dabar 'mąstančioje' stadijoje. Man reikia truputį konsultacijos.
Gal pas kurią yra apatinis žandikaulis mažesnis už viršutinį? Mano apačioje yra porą kreivų dantukų kuriuos ištiesint pavyktų tik breketais, o viršuje nėra ko tiesint. Buvau pasikonsultuoti, sakė, kad kitos išeities nėra - tik dėti viršuj ir apačioj, nes besitiesinant apatiniams dantukams, didės tarpas tarp abiejų žandikaulių. Bet aš taip nenoriu dėtis viršuje. g.gif Kaži, yra kažkokių alternatyvų?
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 06, 17:13)
ax.gif  smile.gif  aš irgi apie estetinį pasvajoju, dėl vieno tai jau 70 procentų nusprendžiau, dėl kitų - dar mąstysim. Šiaip čia skonio reikalas, bet man nepatinka iltinių smailumas, mąstau ir dėl jų... smile.gif žiūrint, kaip ten tą estetinį daro, nes kažkada man sakė, kad reikia poliruoti visą danties paviršių. Mano kolegei buvo nukąstas pirmukas, jai jį patvarkė, gražu, bet idealioje šviesoje spalva vos vos skiriasi nuo kito pirmuko. Ir tai todėl, kad tai poliravo visą danties paviršių, nes kitaip plomba nesilaiko. ax.gif

Negerai tie estetiniai. Ma odontologs saki, ka saunuoli, ka dantis tvarkaus breketu pagalba, o ne estetiniu...
Nors jei reiktu koki danties kampuka patvarkyt, tai gal i pamislyciau del estetinia...

QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 12 06, 18:38)
Ir aš jų tikiuosi, nes pastaruoju metu tik blogos žinios persekioja cool.gif

Sekmes rytoj!
Papildyta:
QUOTE(NickaD @ 2011 12 06, 19:10)
Merginos  4u.gif
Gal pas kurią yra apatinis žandikaulis mažesnis už viršutinį? Mano apačioje yra porą kreivų dantukų kuriuos ištiesint pavyktų tik breketais, o viršuje nėra ko tiesint. Buvau pasikonsultuoti, sakė, kad kitos išeities nėra - tik dėti viršuj ir apačioj, nes besitiesinant apatiniams dantukams, didės tarpas tarp abiejų žandikaulių. Bet aš taip nenoriu dėtis viršuje.  g.gif Kaži, yra kažkokių alternatyvų?

Musiek, ka ne. Jei nori, nueik dar pas kita orto... pazresi kan pasakys.
Atsakyti
QUOTE(NickaD @ 2011 12 06, 19:10)
Merginos  4u.gif
Gal pas kurią yra apatinis žandikaulis mažesnis už viršutinį? Mano apačioje yra porą kreivų dantukų kuriuos ištiesint pavyktų tik breketais, o viršuje nėra ko tiesint. Buvau pasikonsultuoti, sakė, kad kitos išeities nėra - tik dėti viršuj ir apačioj, nes besitiesinant apatiniams dantukams, didės tarpas tarp abiejų žandikaulių. Bet aš taip nenoriu dėtis viršuje.  g.gif Kaži, yra kažkokių alternatyvų?

smile.gif yra greitas dantų tiesinimas, dedant breketus tik ten, kur kreiva. Patvarko per pusmetį, bet kainuoja 7 tūkst. smile.gif praeitoje breketų temoje yra linkas numestas, jei domina.

Flegma, tai aš ir kalbu apie tvarkymą po breketų smile.gif, o ne atvirkščiai. Kampukas, formelė biggrin.gif , et... kartais galima ir pasvajoti biggrin.gif tongue.gif .

Šiaip žinau vieną paną, kuri kažkokiu būdu susitvarkė kreivumą. Kadangi su ja artimai nebendrauju (ji mano draugės kolega), tai neklausiau. Bet mačiau, kad buvo viršus nemažai kreivas, kai po mėnesio ją pamačiau - viskas buvo idealiai tiesu. Yra du variantai, arba su plombom patvarkė, arba užsidėjo porceliano venyrus ant dantų smile.gif. Šiaip spalva yra ne akinamai balta ir idealiai tobula, o tokia, mh, na normali, natūrali, tai gal ir su plombom tvarkė, nes su karūnėlėm būtų ideali šypsena smile.gif .
Atsakyti
Zinau kad negerai, bet kai vienas pirmukas nukramtytas tai negrazu, cia jau nori nenori reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 19:25)
Zinau kad negerai, bet kai vienas pirmukas nukramtytas tai negrazu, cia jau nori nenori reikia smile.gif

Kai biski, tai jo... bet kai visa danti, tai schmoll.gif
As da nezinau kokia pas mani apstanavki bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 06 gruodžio 2011 - 18:48
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 19:47)
Kai biski, tai jo... bet kai visa danti, tai  schmoll.gif

Hmm idomu ar imanoma kazkaip dalipdyti ta galiuka, ar kazka darys visam danciuj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 17:52)
Bent jau atiduos juos? susiverciu karolius  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Atiduos, atiduos laugh.gif Bet man jų labai mažai padovanojo. Keramika sutrupėjo, o apačioje jau buvo belikę 6 breketukai tongue.gif

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 06, 20:20)
Šiaip žinau vieną paną, kuri kažkokiu būdu susitvarkė kreivumą. Kadangi su ja artimai nebendrauju (ji mano draugės kolega), tai neklausiau. Bet mačiau, kad buvo viršus nemažai kreivas, kai po mėnesio ją pamačiau - viskas buvo idealiai tiesu. Yra du variantai, arba su plombom patvarkė, arba užsidėjo porceliano venyrus ant dantų smile.gif. Šiaip spalva yra ne akinamai balta ir idealiai tobula, o tokia, mh, na normali, natūrali, tai gal ir su plombom tvarkė, nes su karūnėlėm būtų ideali šypsena  smile.gif .

O gal vidiniai breketai? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 06, 19:49)
Atiduos, atiduos laugh.gif Bet man jų labai mažai padovanojo. Keramika sutrupėjo, o apačioje jau buvo belikę 6 breketukai  tongue.gif
O gal vidiniai breketai? g.gif  bigsmile.gif

Tai gerai reikes kada su moment prisiklijuoti per sventes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 19:48)
Hmm idomu ar imanoma kazkaip dalipdyti ta galiuka, ar kazka darys visam danciuj?  g.gif

smile.gif jeigu dantis vienas iš priekinių, šlifuoja visą, nes aš irgi būtent norėjau gabaliuko kandamojoje dalyje, man pasakė, kad nesilaikys, reikia šlifuoti didesnį plotą, suvienodinti spalvą ir prikabinti plombą. Tai tą kartą atsisakiau, bet ateityje tikriausiai teks smile.gif, dėl grožio daug ką galima padaryti.
Šiaip esu plombavusi kelis priekyje esančius, bet ne estetiniais tikslais, tai nugręžė nemažai, bet rezultatas geras.

O ir bet kuriuo atveju nelabai išeina su garantija priekiniams, aišku, žiūrint kas ir kur daro... verysad.gif

QUOTE(Bon_Bon. @ 2011 12 06, 19:49)
Atiduos, atiduos laugh.gif Bet man jų labai mažai padovanojo. Keramika sutrupėjo, o apačioje jau buvo belikę 6 breketukai  tongue.gif
O gal vidiniai breketai? g.gif  bigsmile.gif

smile.gif būtų, aišku, geriau nei estetinis, bet abejoju aš. Per trumpas laiko tarpas, kad taip būtų gražu, nors... nežinau, per kiek laiko jie ištiesina...?
Atsakyti