Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai, 48 tema

[quote=BlackHyacitnhus,2011 12 06, 20:16]
smile.gif jeigu dantis vienas iš priekinių, šlifuoja visą, nes aš irgi būtent norėjau gabaliuko kandamojoje dalyje, man pasakė, kad nesilaikys, reikia šlifuoti didesnį plotą, suvienodinti spalvą ir prikabinti plombą. Tai tą kartą atsisakiau, bet ateityje tikriausiai teks smile.gif, dėl grožio daug ką galima padaryti.
Šiaip esu plombavusi kelis priekyje esančius, bet ne estetiniais tikslais, tai nugręžė nemažai, bet rezultatas geras.

Kaip tai neiseina su garantija? juk sake duoda estetinim garantija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 06, 21:16)
smile.gif būtų, aišku, geriau nei estetinis, bet abejoju aš. Per trumpas laiko tarpas, kad taip būtų gražu, nors... nežinau, per kiek laiko jie ištiesina...?

Aš manau, kad lygiai taip pat kaip ir bet kurie kiti breketai. Nuo dantų paslankumo labai priklauso smile.gif
Pavyzdžiui man, prikabinus iltinį, dantukai atrodė tiesūs jau po mėnesio tai tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 20:18)

Kaip tai neiseina su garantija? juk sake duoda estetinim garantija smile.gif

smile.gif mano draugei Kaune nedavė garantijos dėl priekinio, man Vilniuje sakė, kad duoda labai trumpą garantiją. Kalbu apie priekinio danties kandamosios dalies plombą.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2011 12 06, 21:19)
smile.gif mano draugei Kaune nedavė garantijos dėl priekinio, man Vilniuje sakė, kad duoda labai trumpą garantiją. Kalbu apie priekinio danties kandamosios dalies plombą.

Man pats pirmukas vienas trumpesnis, na as tikrai noriu darytis su garantija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 19:48)
Hmm idomu ar imanoma kazkaip dalipdyti ta galiuka, ar kazka darys visam danciuj?  g.gif

Nezinau smulkmenu as. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 21:28)
Nezinau smulkmenu as. blink.gif

Nafik pameginu pafotkinti tai isvis atrodo tokie baisus dar tie dantys, ir kreivi,arba as nebemoku nrml nufotkinti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 21:34)
Nafik pameginu pafotkinti tai isvis atrodo tokie baisus dar tie dantys, ir kreivi,arba as nebemoku nrml nufotkinti sad.gif

As tai vonioj potograpuoju,. Muiliniki bun padedama ant skalbenkes i...pykst...pykst...i turiu puse velnia potograpijas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 21:46)
As tai vonioj potograpuoju,. Muiliniki bun padedama ant skalbenkes i...pykst...pykst...i turiu puse velnia potograpijas. mirksiukas.gif

Bandziau, tas nukramtytas isvis labai trumpas atrodo, dabar bijosiu sypsotis, ir siaip atrodo kad nelygiai man tie priekiniai stovi :S
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 21:47)
Bandziau, tas nukramtytas isvis labai trumpas atrodo, dabar bijosiu sypsotis, ir siaip atrodo kad nelygiai man tie priekiniai stovi :S

Imesk potograpija...ivertysme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 06 gruodžio 2011 - 20:51
QUOTE(Flegma @ 2011 12 06, 21:50)
Imesk potograpija...ivertysme.

Tuoj, pradejau sausainius is nevilties kimsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 21:51)
Tuoj, pradejau sausainius is nevilties kimsti biggrin.gif

Nori, ka isgestu? Mars dantu bruzyt!

Jenus tu mana.... su tokiais saldainiu kiekiais,teks jauciu neuzilga pradet saskaitas uz dantu taisyma i darba siust. blink.gif Kaip kokie parazitai... paded pacioj matomiausioj vietoj... tai karts nuo karta kapteliu viena...antra..septinta saldainioka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2011 12 06, 21:25)
Man pats pirmukas vienas trumpesnis, na as tikrai noriu darytis su garantija smile.gif

Na as kur besidomejau niekur nedave garantijos. Kaikur tik paminejo, kad jei greit skiltu ar kazkas panasaus tai patvarkytu. O siaip tai visur pabrezia, kad jie nera garantuoti kiek laikysis
Atsakyti