Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

dar: http://www.youtube.c...p;v=IT-CUrTGvtM

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 11 vasario 2012 - 12:20
egliosha, ačiū!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
turetu iseiti kova biggrin.gif
user posted image

da viena fotke lyg ir nematyta biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
na gimtadienio proga dar i Taylora paziuram laugh.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Na merginos, įsirašau ir aš į Saulėlydžio sagos mylėtojų gretas. Tik šią savaitę, kai sirgau ir gulėjau lovoje, peržiūrėjau visas dalis. Na ir labai jau suintrigavao bei patiko. Tik man taip norėjosi, kad Bela liktų su Jeikobu...man jis patrauklesnis wub.gif
Dabar su nekantrumu laukiu BA 2 dalies. Gal žinote, kada pasirodys ekranuose? bigsmile.gif
Kol lauksiu, dar nutariau perskaityti knygas. Galėsiu palyginti su ekranizacija smile.gif
Atsakyti
jeeee, team Jacob laugh.gif
antra dalis bus tik lapkriti, dar ilgai laukti... o knygas tai tikrai tikrai perskaityk bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 02 12, 21:52)
jeeee, team Jacob laugh.gif
antra dalis bus tik lapkriti, dar ilgai laukti... o knygas tai tikrai tikrai perskaityk bigsmile.gif

Paskaičiau patį pirmą puslapį ir pamačiau, kad tik lapkritį...ech kaip ilgai teks laukti verysad.gif
Galėjo susukti serialą iš kokių 200 serijų, kurių kiekviena po 1,5 val...nors užtektų ir po 1 val. laugh.gif

Buvau skaičiusi, kad Kristen Stewart ir Robert Pattinson yra pora realiame gyvenime. Vis dar? p.s. pasirodysiu čia kaip visiška atsilikėlė nuo gyvenimo biggrin.gif
Taylor Lautner vistiek labiau jai tiko flirt.gif
Gaila, kad nebuvo kažkas daugiau prigalvota, kaip Belai sunku pasirinkti tarp dviejų vyrų (jei taip galima juos pavadinti hihihi.gif ). Tikrai galėjo sukurti ilgiau besitęsiančią intrigą, kurį pasirinks. Gaila, kad taip akivaizdu buvo, kas jos išrinktasis rolleyes.gif

Atsakyti
oj kokių perlų pridėjot, jetus kaip laukiu antros dalies blush2.gif vyrą su vaikais paliksiu, lėksiu kinoteatran cool.gif bet dar pirma reik bent treilerio sulaukt doh.gif lotuliukas.gif

beja čia kažkada turi paduot filmų biški su patinsonu ir kristen naujų anią?

Vilkas per gražus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
treileris kiek skaiciau turetu pasirodyti per Bado zaidyniu premjera kova 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 14 vasario 2012 - 15:18
Bel Ami Berlyne premieros spaudos konferencijoj Robke vis dar trumpaplaukis biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

Papildyta:
sia savaite pradejo filmuoti Sielonese (kazi Stefa ir ten stoves su zvake?).
Sieloneses posteris:
user posted image
Atsakyti