Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

Bel Ami premiera Berlyne biggrin.gif
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
oi oi oi tik dabar užėjau, kokių gerų filmukų pridėta, ir OI NEĮTIKĖTINA Bela kokia graži filme!

sveika naujoke, knygas būtinai paskaityk, pamatysi, knygos daug fainiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 02 19, 10:53)
oi oi oi tik dabar užėjau, kokių gerų filmukų pridėta, ir OI NEĮTIKĖTINA Bela kokia graži filme!

sveika naujoke, knygas būtinai paskaityk, pamatysi, knygos daug fainiau smile.gif

Parsitempiau iš bibliotekos visas knygas. Bet dabar įnikau į Stephenie Meyer - Sielonešė knygą. Žodžiu skaitymo turiu iki kaklo. biggrin.gif

Bandžiau žiūrėti serialą "Vampyro dienoraščiai". Ne ne ir ne. schmoll.gif Visiškai nėra ko lyginti su Saulėlydžio saga.
Atsakyti
Labas, naujoke 4u.gif

Aš prieš kelias dienas BA dar kartą pažiūrėjau, kai gera kokybė plius lietuviškai pasirodė. Nepasakyčiau, kad pakelčiau balą duotą po pirmojo karto, bet kokia gražia vampyre bus Bella wub.gif wub.gif wub.gif tas ir užveda biggrin.gif

Laaaaaaaaaaaaabai laukiu lapkričio bigsmile.gif
Atsakyti
Bela, tai nereali wub.gif tokią ir įsivaizdavau

Robas wub.gif

man vampyrų dienoraščiai irgi nepatiko blush2.gif biggrin.gif be cinkelio jie man barbės ir barbinai vaikšto visi tokie gražūs biggrin.gif
Atsakyti
o jus bandet ziurejote tik pirmas vampyru dienorasiu serijas ? g.gif jei taip tada pirmos serijos ir man nepatiko bet paskui itrauke nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
Man VD visai patinka bigsmile.gif thumbup.gif tik paskutiniu metu kažko nusivažiavo doh.gif Jau geriau True Blood thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 21 vasario 2012 - 16:56
QUOTE(Pliukšt @ 2012 02 19, 20:12)
Man VD visai patinka  bigsmile.gif  thumbup.gif tik paskutiniu metu kažko nusivažiavo  doh.gif Jau geriau True Blood  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bandom ir mes VD prisijaukint, bet jau toks be veiksmo doh.gif

Del True Blood pritariu 500proc thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos twilight gerbejos,prisijungiu ir as prie jusu 4u.gif
klausykit gal kas zinote kokia daina groja is The Twilight Saga Breaking Dawn. Part 1 kai Esmes saloj Bela Edvarduo pasako jog jai reikia keliu zmogisku minuciu ir tada kai ji pradeda ruostis,kas ten groja?
Atsakyti
QUOTE(Akelaklp @ 2012 02 22, 16:13)
Sveikos twilight gerbejos,prisijungiu ir as prie jusu 4u.gif
klausykit gal kas zinote kokia daina groja is The Twilight Saga Breaking Dawn. Part 1 kai Esmes saloj Bela Edvarduo pasako jog jai reikia keliu zmogisku minuciu ir tada kai ji pradeda ruostis,kas ten groja?

http://www.youtube.c...feature=related

Noisettes- sister Rosetta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faye: 23 vasario 2012 - 15:14
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti