daba reik man tų naktinių
Partizane, nu tu pavarai
vyrą pajuokinčiau
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 16, 10:37)
egloisha 
http://www.lindex.co...tyleId=20056778
yra ir belos ir edvardo gerbėjams naktinių taip pat
Lindexe čia, mačiau gyvai
http://www.lindex.co...tyleId=20056778
yra ir belos ir edvardo gerbėjams naktinių taip pat
Lindexe čia, mačiau gyvai
a jopstararai, atrodo tai pobaise ta foto
QUOTE(egliosha @ 2012 04 16, 18:55)
a jopstararai, atrodo tai pobaise ta foto
ir dar vaikiski tie naktinukai, ane, kur as savo pilva inkisciau 
QUOTE(Japoniene @ 2012 04 16, 20:37)
aciu aciu, buciau nupusus iki galo pavadinciau vaika Jokubu
Bet tai žinok gražus vardas
nu aisku ir populiarus labai
šiai dienai.
man Jokūbas irgi gražus vardas.
maikių vaikų skyrius kur maždaug 128 ūgis ir pan. labai juokinga buvo pardėj apžiūrinėt
nu tai ar kas skaito Bado žaidynes, ar filmą kas žiūri? fan klubai ne menkesni už Twilight.
yra ir parodijų prikurta... viena jų tokia juokinga man dvigubai. tipo žaidynių metu kas nors gali atsiųst dovaną žaidėjui. dovana gali būti tarkim vaistai, ginklas, maistas, na, viskas, kas svarbu išgyvent alia gladiatorių kautynėse...
parodijoj atidaro dežę ir ištraukia... Twilight knygą
herojės veidas WTF?! 
egliosha, puiki žinia
sveikinu
maikių vaikų skyrius kur maždaug 128 ūgis ir pan. labai juokinga buvo pardėj apžiūrinėt
nu tai ar kas skaito Bado žaidynes, ar filmą kas žiūri? fan klubai ne menkesni už Twilight.
yra ir parodijų prikurta... viena jų tokia juokinga man dvigubai. tipo žaidynių metu kas nors gali atsiųst dovaną žaidėjui. dovana gali būti tarkim vaistai, ginklas, maistas, na, viskas, kas svarbu išgyvent alia gladiatorių kautynėse...
parodijoj atidaro dežę ir ištraukia... Twilight knygą
egliosha, puiki žinia
QUOTE(Japoniene @ 2012 04 16, 21:46)
grazus tai grazus, populiarnas, bet mums nepatinka
Egliosha, sveikinimai
ech prisimenu aš praeitais metais pilvota jau buvau
smagus metas
galima daug sau leisti, poto tiek daug jau nebe
Partizane, aš šian Badą pirksiu, o vakar vyras gavo dovanų Steve Jobs biografiją
ne twilight aišku, bet aš kai domiuosi tai man
Aj, kažkada partizanė rašė tipo ko čia tose knygose visos "negražuolės" ogi to kad daba būt mada tokiai
ir šiaip prisiminus twilight'o pradžių pradžią taigi emo paaugliai man bent jau pirma mintis buvo. Tas toks blyškumas, emocionalumas, grožio, populiarumo visuomenėje nustūmimas į kitą pusę.
o dėl vardo tai juokas juokais, bet jeigu mūsu šeima gyventų kur užsienį ir reiktų tarptautinio vardo tarkim mergaitei tai man Izabelė
o kai rinkom berniukui vardą antram, tai jau mane buvo saulėlydis apsėdęs negyvai ir atsitiktinumas bet mano vyras tipo sako:"o kaip tau Robertas" aš:"Pattinsonas?"
poto tik ojj biški pakikenom
Jokūbas - puikus vardas, tik aprašymas nelabai koks
turiu aš knygutę primam vaikui pirkausi tai kai rinkom vardą tarp Dominyko ir Jokūbo rinkomės tai vien todėl nesirinkom aprašymas Dominyko buvo gražesnis, tipo Jokūbams ten kažkas nelabai gerai
nori tiki, nori - ne, bet aš kažkaip didelę reikšmę vardams teikiau
Partizane, aš šian Badą pirksiu, o vakar vyras gavo dovanų Steve Jobs biografiją
Aj, kažkada partizanė rašė tipo ko čia tose knygose visos "negražuolės" ogi to kad daba būt mada tokiai
o dėl vardo tai juokas juokais, bet jeigu mūsu šeima gyventų kur užsienį ir reiktų tarptautinio vardo tarkim mergaitei tai man Izabelė
o kai rinkom berniukui vardą antram, tai jau mane buvo saulėlydis apsėdęs negyvai ir atsitiktinumas bet mano vyras tipo sako:"o kaip tau Robertas" aš:"Pattinsonas?"
Jokūbas - puikus vardas, tik aprašymas nelabai koks
dar va prisiminiau dėl to "negražuolės" įvaizdžio ir twilight'o populiarumo tai manau, kad psichologiškai sužaista, nes juk tos visos paauglystėje patiriamos emocijos, tokios kaip bjauriojo ančiuko ir pan. Galiu duot kepurę pri..., kad daug kas skaitydami tą knygą atpažįsta save paauglystėje, susitapatina gal net tuo momentu.
Matysim kaip su Badu bus
Matysim kaip su Badu bus
Ne, Bade nerašoma apie jos grožį ar negrožį (aišku ji nežino, kad aplinkiniams ji simpatiška). Aš kalbėjau apie aktores - nei viena ne gražuolė.
o apie vardą kur rašei, tai kaip tik tokią vieną namuose auginu
bet buvo užvadinta žymiai anksčiau iki sagos pasirodymo 
meduolia, beje, Badas neužkabins iš karto nuo pat pradžių... pajusi vėliau
ir jis kitoks, visai kitoks ir apie kitką.
ir... paskaityk ir eik į filmą. tada jau pagirios
šiaip sakyčiau filmas įdomiau po knygos, nei prieš. kažkaip kritikai visi sutartinai tą sako.
Egliosha, sveikinu
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 17, 20:31)
Ne, Bade nerašoma apie jos grožį ar negrožį (aišku ji nežino, kad aplinkiniams ji simpatiška). Aš kalbėjau apie aktores - nei viena ne gražuolė.
bet buvo užvadinta žymiai anksčiau iki sagos pasirodymo 
ir jis kitoks, visai kitoks ir apie kitką.
šiaip sakyčiau filmas įdomiau po knygos, nei prieš. kažkaip kritikai visi sutartinai tą sako.
O is kur knyga? labai jau idomu, skaityt megstu, kai tik laisvo laiko bent kiek ispuola