Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(meduolia @ 2012 04 24, 11:05)
Partizane, tu Badu dar sergi?  g.gif  biggrin.gif nes aš tai susirgau  blush2.gif knygos jau važiuoja į Klaipėdą pas mano mamą, kurią anksčiau dar twilight'u buvau užkrėtusi  lotuliukas.gif

Eik į filmą skubiai. eik viena, drąsiau wink.gif tegu mb pažiūri vaikutį, tau bus ramiau
man patiko. momentas, kaip ji dreba prieš startą - kažkas tokio. pastebėjau, kad žiūrint ripą to nesijaučia. o kino teatre - net kartu ima drebulys.

aš treilerius kas vakarą pažiūriu. taip kad taip, liga giliai kažkur likusi.

BA 2 pirmasis plakatas? ežiukas rūke? biggrin.gif
Atsakyti
meduoliai

biggrin.gif

Sielonešė treileris

neskaičiau šios knygos, bet atsiliepimai tokie nieko kiek pamenu.

Bela vampyrė

Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 15:38)

obana, nemaniau, kad jis jau oficialus, treileri kure gerbejai kiek prisimenu, tai cia laimetojas buvo biggrin.gif
knyga tai man tikrai patiko, stooora, buvo reikalu skaityt, bet irgi toks meiles trikampiukas-kvadraciukas biggrin.gif reiktu kada issitraukt ir antra karta paskaityt thumbup.gif
Atsakyti
žiekit, į ką eisiu Snieguolė

man pasirodė toks neblogas, alia Žiedų valdovas smile.gif
Atsakyti
niam, niam Geilas biggrin.gif
o Pytas kažkoks Hary Poteriškas schmoll.gif matyt anglas g.gif

Kada ta snieguolė bus?

sielonešės treileris blink.gif kažkoks neformalas

Bela vampyrė irgi niam niam biggrin.gif

o plakačiukas tai toks lietuviškas, apsiniaukę, ūkanota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2012 04 26, 06:54)
niam, niam Geilas  biggrin.gif
o Pytas kažkoks Hary Poteriškas  schmoll.gif matyt anglas  g.gif

Kada ta snieguolė bus?

sielonešės treileris  blink.gif kažkoks neformalas

Bela vampyrė irgi niam niam  biggrin.gif

o plakačiukas tai toks lietuviškas, apsiniaukę, ūkanota  lotuliukas.gif

kai pažiesi filmą, Pytas kitaip atrodys biggrin.gif man net labai jis patiko biggrin.gif

kažkaip manau reikia paskaityt Sielonešę.

ei, egliosh, o Virpėjimo trečia dalis nepasirodžiusi?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 26, 21:29)
kažkaip manau reikia paskaityt Sielonešę.

ei, egliosh, o Virpėjimo trečia dalis nepasirodžiusi?

reik reik biggrin.gif
jau seniai isejus, bet as kazkaip niekaip nenusiperku, vis laukiu kol rasiu pigiau skaityta biggrin.gif
Atsakyti
ajopsikmat, kokia Kristen biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nice!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 17:24)
žiekit, į ką eisiu Snieguolė

man pasirodė toks neblogas, alia Žiedų valdovas smile.gif

aciu, uz knygos linka 4u.gif ,
tikrai jau sugunde, tokie specefektai ir Ciarlize tokiaaaa, tikra karaliene, niekad nemaniau kad ji gali tokia lemtinga blogiete suvaidinti, labai jau treileris suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 02 19, 13:03)
Parsitempiau iš bibliotekos visas knygas. Bet dabar įnikau į Stephenie Meyer - Sielonešė knygą. Žodžiu skaitymo turiu iki kaklo.  biggrin.gif

Bandžiau žiūrėti serialą "Vampyro dienoraščiai". Ne ne ir ne.  schmoll.gif  Visiškai nėra ko lyginti su Saulėlydžio saga.

Grįžtu čia trumpam. biggrin.gif Kol dar tiek daug liko laukti iki naujos serijos, įnikau į savo pačios sukritikuotus "Vampyro dienoraščiai". Atsiimu visus savo žodžius. biggrin.gif Superinis serialas. Bandžiau lyginti su Saulėlydžio saga. Nepykit, bet labiau patinka VD. Gal todėl, kad daugiau veiksmo, įtampos, kiekvienoje serijoje kažkas įvyksta. Na ir aktoriai ne tik gerai vaidina, bet ir gražūs biggrin.gif Malonumas akims ir adrenalinas wink.gif
Bet kokiu atveju labai laukiu Saulėlydžio sagos tęsinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 04 30, 10:49)
Grįžtu čia trumpam.  biggrin.gif Kol dar tiek daug liko laukti iki naujos serijos, įnikau į savo pačios sukritikuotus "Vampyro dienoraščiai". Atsiimu visus savo žodžius.  biggrin.gif Superinis serialas. Bandžiau lyginti su Saulėlydžio saga. Nepykit, bet labiau patinka VD. Gal todėl, kad daugiau veiksmo, įtampos, kiekvienoje serijoje kažkas įvyksta. Na ir aktoriai ne tik gerai vaidina, bet ir gražūs  biggrin.gif Malonumas akims ir adrenalinas wink.gif
Bet kokiu atveju labai laukiu Saulėlydžio sagos tęsinio smile.gif

True blood paziurekit, man is visu geriausias. o knygos irgi nerealios. Po TB man seka VD o tik po to saulelydis...
Atsakyti