Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 21, 18:55)
Įdomu, kur tą Mielą draugą rodys? Nes kaip suprantu seniai jis sukurtas.

laukiu be proto sito filmo doh.gif

QUOTE(Partizanė @ 2012 04 25, 17:24)
žiekit, į ką eisiu Snieguolė

man pasirodė toks neblogas, alia Žiedų valdovas smile.gif

Ir as noriu i sita.. kada rodo ?
Buvau Veidrodeli veidrodeli... Nu tai dukrai patiko.. man tai siaip sau, kazko truko, o gal vertimas LT erzino, nu nes taip lievai igarsinta, siaubas.. doh.gif
QUOTE(egliosha @ 2012 04 27, 17:18)
ajopsikmat, kokia Kristen biggrin.gif
user posted image

fantastiskai atrodo wub.gif
Atsakyti
isiversiu pas jus.. siuo metu skaitau ''twilight'' ir knygos priekyje trumpas knygu sarasiukas,be tu kurias ju paminejot yra dar viena ''the short second life of Bree Tanner''
ar esast jau aptarusios sita? 4u.gif
Atsakyti
bandziau skaityti originalo kalba, bet nekazka ten, nekazka tas Bri gyvenimas...

Kristen Stewart and 'Snow White and the Huntsman' co-stars in Madrid
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
božečki kokia charlize graži wub.gif

QUOTE(- hal - @ 2012 05 17, 09:43)
isiversiu pas jus.. siuo metu skaitau ''twilight'' ir knygos priekyje trumpas knygu sarasiukas,be tu kurias ju paminejot yra dar viena ''the short second life of Bree Tanner''
ar esast jau aptarusios sita? 4u.gif

aptarinėjom seniai kažkada, nuspręsta daugmaž vienbalsiai, kad nebalai dėmesio verta knyga, skirtingai nei tarkim kita autorės knyga Sielonešė.

Fracūzka, šiandien gryn tavo antrininkę mačiau, iš Turkijos kartu skridom. Ir su vaikeliu buvo, nu tikrai maniau kad tu, bet kad vaikutis mažesnis už tavo, ir berniukas.
Atsakyti
aciu atsakiusioms 4u.gif iveikiau visas knygas iskyrus Penktoji dalis - Midnight sun (Vidurnakčio saulė) ,bet permeciau akimis,kaip supratau ta tas pats saulelydis tik Edwardo akimis,ar as teisi?
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 05 21, 18:57)
aciu atsakiusioms  4u.gif  iveikiau visas knygas iskyrus Penktoji dalis - Midnight sun (Vidurnakčio saulė) ,bet permeciau akimis,kaip supratau ta tas pats saulelydis tik Edwardo akimis,ar as teisi?

aha, man labai ta dalis patiko kiek jos yra, paaiskino kai kuriuos dalykus apie kuriuos net nepagalvojau pirma knyga skaitydama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2012 05 21, 17:04)
aha, man labai ta dalis patiko kiek jos yra, paaiskino kai kuriuos dalykus apie kuriuos net nepagalvojau pirma knyga skaitydama biggrin.gif

tada paskaitysiu ir as ,nes knygas visas per 4 dienas prarijau blush2.gif siek tiek bemiegiu naktu ,bet nieko tokio biggrin.gif verta..labai pabaiga patiko ax.gif
bet kazkodel namau kad si paskutine knyga bus isleista ar bent jau prasites.. turbut taip ir liks internete,bet gerai kad isvis yra smile.gif
Atsakyti
Kristen Kelyje premjeroje Kanu festivalyje
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image

ir Robke ten buvo biggrin.gif
Papildyta:
dar fotkiu is diena vykusios spaudos konferencijos biggrin.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
čia Kristen Dunst šalia jos ar kas?
Atsakyti
Kristen Dunst drinks_cheers.gif

Robas kaži ką ten veikė g.gif biggrin.gif kiba merginą savo lydėjo lotuliukas.gif

mūsiškė Kristen visai originaliai atrodo ax.gif
akiniukai, plaukai ir visa povyza visai nieko rolleyes.gif
kas jau kas bet man kristen figūra thumb_yello.gif ypač kojos

čia kažkada pagalvojau apie egliosha, jetus tuoj gi gimdys wub.gif kas mums nuotraukų pažers, apšvies unsure.gif
Atsakyti
Graži paskutinė kur dvi Kristen biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pliukšt: 24 gegužės 2012 - 07:14
o brac, ka radau!!!

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 24 gegužės 2012 - 19:23