Oj, partizane, nė kaip atsakyt

žodžiu jeigu teisybė tai ir mačiau ir nemačiau Bado

pirma, tai kad nėjau į kino teatrą, o žiūrėjau šlamštinos kokybės torentinį variantą

antra, tai, kad ištisai su vaikais, šią savaitę su abiem, nes dičkis serga, o nuo šiandien ir mažiukas kotais

tai taip ir pažiūrėjau viena akim Badą, kita akim dičkio Žaibą Makvyną

nes pradedu žiūrėt, ateina ir sako:" makmyną man makmyną"
Knygas ščyrai perskaičiau visą trilogiją (Egliosha, jei dar neskaitei, galėsiu paskolint, paskaityt). Tai vat, geras šmotelis, daug detalių labai įdomių, kabinančių, kas man priminė ir twilight'ą

labai gera mintis, kaip ir twilight'o. Žodžiu Tiek rašymo stilius tiek mintis man super duper
Poto dar žmonėse buvo strapipsniukas apie aktorę, ten ir apie rašytoją trumpai buvo, tai užvilko tas neformatas mane juodai.
Vyras viena akim Badą irgi matė, tiek pat kiek ir aš

tai patiko jam mintis, poto pažiūrėsim kartu kada vaikai užaugs
Kas čia dar, o knygos gale parašyta tipo kad autorė pranoko pati save, nes tipo antra ir trečia dalis pranoko pirmąją, tai galiu tik pritarti kad taip taip taip, tas pats ir su saulėlydžiu man buvo, knygiškai, ne filmiškai
Na ir laukiam MTV apdovanojimų, aš statau už abejus savo favoritus tiek Badą tiek twilight, nes labai tikiuosi nepaprastos dalies twilight, bo ten voltūriai, vilkai dar visokie velniai bus, mmm niam niam niam, turėtų būt labai įdomu
Aj beja, partizane, žinok Pitas melarkas

nu nežinau nežinau, jeigu team'ai vėl skaldysis tai aš už Geila

išvaizdos prasme, žiūrint filmą, knygiškai, Pitas labai fainuolis