Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

Kas norėtų balsuoti už savo favoritus MTV apdovanojimuose?
Balsuoti galima čia

tik štai reikalinga registracija... mažu gal susikurt akaunta? konkurenciją twilightui palaikyt biggrin.gif nes ir mano favoritai ten tongue.gif

meduolia, ar žiūrėjai? smile.gif
Atsakyti
Oj, partizane, nė kaip atsakyt blush2.gif biggrin.gif žodžiu jeigu teisybė tai ir mačiau ir nemačiau Bado unsure.gif pirma, tai kad nėjau į kino teatrą, o žiūrėjau šlamštinos kokybės torentinį variantą doh.gif antra, tai, kad ištisai su vaikais, šią savaitę su abiem, nes dičkis serga, o nuo šiandien ir mažiukas kotais unsure.gif tai taip ir pažiūrėjau viena akim Badą, kita akim dičkio Žaibą Makvyną lotuliukas.gif nes pradedu žiūrėt, ateina ir sako:" makmyną man makmyną" cool.gif

Knygas ščyrai perskaičiau visą trilogiją (Egliosha, jei dar neskaitei, galėsiu paskolint, paskaityt). Tai vat, geras šmotelis, daug detalių labai įdomių, kabinančių, kas man priminė ir twilight'ą ax.gif labai gera mintis, kaip ir twilight'o. Žodžiu Tiek rašymo stilius tiek mintis man super duper
Poto dar žmonėse buvo strapipsniukas apie aktorę, ten ir apie rašytoją trumpai buvo, tai užvilko tas neformatas mane juodai.

Vyras viena akim Badą irgi matė, tiek pat kiek ir aš biggrin.gif tai patiko jam mintis, poto pažiūrėsim kartu kada vaikai užaugs lotuliukas.gif

Kas čia dar, o knygos gale parašyta tipo kad autorė pranoko pati save, nes tipo antra ir trečia dalis pranoko pirmąją, tai galiu tik pritarti kad taip taip taip, tas pats ir su saulėlydžiu man buvo, knygiškai, ne filmiškai ax.gif

Na ir laukiam MTV apdovanojimų, aš statau už abejus savo favoritus tiek Badą tiek twilight, nes labai tikiuosi nepaprastos dalies twilight, bo ten voltūriai, vilkai dar visokie velniai bus, mmm niam niam niam, turėtų būt labai įdomu

Aj beja, partizane, žinok Pitas melarkas g.gif nu nežinau nežinau, jeigu team'ai vėl skaldysis tai aš už Geila biggrin.gif išvaizdos prasme, žiūrint filmą, knygiškai, Pitas labai fainuolis
Atsakyti
omg, Meduolia, noresiu biggrin.gif reikia laika isnaudot kol bembis i pasauli nepabelde laugh.gif

ka nebut visai ne i tema biggrin.gif
chiebryte pries pora dienu po kai kuriu scenu perfilavimo:
user posted imageuser posted image
foto dideles tai dedu nuorodas
http://44.imagebam.c.....s5312 (6).jpg
http://6.imagebam.co.....50312 (1).jpg
http://71.imagebam.c.....life (10).jpg
http://25.imagebam.c.....nlife (3).jpg
http://44.imagebam.c.....0112- (4).jpg

fanu zaidimai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 04 30, 10:37)
True blood paziurekit, man is visu geriausias. o knygos irgi nerealios. Po TB man seka VD o tik po to saulelydis...

schmoll.gif Negaliu žiūrėti TB, nes man darosi koktu nuo tokio atviro sekso. Bent jau aktoriai būtų patrauklūs. O dabar, siaubas kažkoks. Nematau prasmės žiūrėti. g.gif
Nors ką gali žinoti, kai vasarą bus VD atostogos, gal pasižiūrėsiu kokią seriją, kai bus crazy nuotaika. biggrin.gif
Atsakyti
meduolia, na gaila, kad filmo nematei normaliai, kino teatre. kita kokybė, puikus pajautimas.
knygos - man pirma ir antra ok, trečia šiek tiek kažkur į šoną...
tarkim twilighte man iš viso, paskutinė kažkokios pievos, aš labiau iš tų, kad Stefai reikėjo kažkada laiku sustoti biggrin.gif
na, bet visada mes turime skirtingas nuomones smile.gif

o tu paprašyk, kad vyras tave į kino teatrą išleistų smile.gif labai didelis malonumas jausti arti arti va tą baimę, drebulį ir t.t.

aš turiu savų priežasčių mėgti Pitą, kai pamačiau aktorių...

Knygoje gal ir buvau Geilo pusėj, laukiau, kada ji pas jį grįš. bet knygoj man nepatiko jo karingumas, jaučiau, kad neliks ji su juo. ir akivaizdu, kad Pitas ją labiau myli. galiausiai juk jis pas ją grįžo, ne Geilas.

šiandien pažiūrėjau keletą treilerių VD. galvoju mažu reikia pabandyt peržiūrėt. O lietuviškai jų nerodė niekad?

na o apie twilight... kažkada žiūrėjau per tv new moon. ir jaučiau, kaip norisi, kad ji pas Džeiką liktų biggrin.gif nežinau net kodėl biggrin.gif

Muzikiniai linkėjimai iš BA
Papildyta:
eglioshai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Partizanė: 05 gegužės 2012 - 21:06
user posted image
meduol, tai sakai imi kas kairėj?
aš tai ne biggrin.gif

kaip ir čia

user posted image

neinu na lievo tsakant lotuliukas.gif
Atsakyti
Eglioš, geras su tais bel ami doh.gif

Partizane, neišleis nieks manęs į filmą, serga vaikai, durdomas, žodžiu, jovalas namuose, o ir pačiai nėr nuotaikos kažkur varyt ir zyzlius palikt unsure.gif
O drebulys tai sutinku drinks_cheers.gif

nagi, nagi, sudominai kokios tos priežastys dėl Pito? g.gif biggrin.gif

New moon, aš kaip tik atvirkščiai doh.gif lotuliukas.gif parinaus, tiek knygą skaitydama, tiek filmą žiūrėdama, tibo, nu pyp, ko tas Džeikas toks priskretęs lotuliukas.gif

Partizane, idėjai kaip tik Pito tokią foto kur man jis geriausiai išėjęs, tai negaliu ent paprieštarauti, bet filme jis labai daug kur susilyzinęs plaukus buvo, kažkaip man schmoll.gif blush2.gif o šioj foto thumbup.gif
Edva wub.gif
Atsakyti
Taigi suprask, filme jis tipo lievai atrodo iki išrinkimo į žaidynes, o paskui gi su jais padirba stilistai ir abu tampa gražuoliais. Keitė irgi...
Apskritai manau aktoriai labai taikliai parinkti pgl knygoj nupasakotus charakterius. Gal tik Pitui ūgio trūktų, bet filme to nesimato, kaip Tomas Kruzas mažas, bet filmuose hot superhero biggrin.gif

Išleis tave kinan dviems valandoms, pailsėti, mamos dienos proga - tikrai išleis, pamatysi. Ir atsigausi pati, atsikvėpsi. Nepamiršk, mamai irgi reikia poilsio, kitaip gali palūžti ir susirgti.
Aš pati va ties riba...

Knygoj Džeikas nervino juodai, bet kad Edva ją metė, paliko kitiems vampyrams suėst, tai per visą sagą negalėjau atleist.
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2012 05 06, 08:35)
*Taigi suprask, filme jis tipo lievai atrodo iki išrinkimo į žaidynes, o paskui gi su jais padirba stilistai ir abu tampa gražuoliais. Keitė irgi...
Apskritai manau aktoriai labai taikliai parinkti pgl knygoj nupasakotus charakterius. Gal tik Pitui ūgio trūktų, bet filme to nesimato, kaip Tomas Kruzas mažas, bet filmuose hot superhero biggrin.gif

**Išleis tave kinan dviems valandoms, pailsėti, mamos dienos proga - tikrai išleis, pamatysi. Ir atsigausi pati, atsikvėpsi. Nepamiršk, mamai irgi reikia poilsio, kitaip gali palūžti ir susirgti.
Aš pati va ties riba...

***Knygoj Džeikas nervino juodai, bet kad Edva ją metė, paliko kitiems vampyrams suėst, tai per visą sagą negalėjau atleist.

*tai tą suprantu biggrin.gif
aktoriai geri parinkti, Siną ir Heimičą kitokiais įsivaizdavau unsure.gif užtat Trinket tip top įsivaizdavau, tie perukai, kablukai ir visa kita, ak... biggrin.gif

**Man geriausias poilsis kada išgrūdu vyrą į darbą, dičkį į daržą, o mes su mažium karaliaujam blush2.gif biggrin.gif

*** TRU TRU Edva krito juodai akyse, bet kam nepasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
MTV balsavimuose pasidarbuota cool.gif
Atsakyti
Je je je aš irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 05 05, 19:36)
schmoll.gif Negaliu žiūrėti TB, nes man darosi koktu nuo tokio atviro sekso. Bent jau aktoriai būtų patrauklūs. O dabar, siaubas kažkoks. Nematau prasmės žiūrėti.  g.gif
Nors ką gali žinoti, kai vasarą bus VD atostogos, gal pasižiūrėsiu kokią seriją, kai bus crazy nuotaika.  biggrin.gif

kurioj jau ten vietoj sexo scenos tokios baisios? Sukes vienoj vietoj gal tik papuka parode. Na gal Dzeisono daugiau, bet kad jau taip issireikst tai nzn. Aisku kiekvienas pagal sugedimo laipsni vertina biggrin.gif
Atsakyti