Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

QUOTE(antajo @ 2011 12 20, 21:54)
jo, ir as ta pati pagalvojua biggrin.gif jau tikriusia kartu visa seimynele... smile.gif

eik, tu... neturiu dar biggrin.gif man sie metai tokie ... stress vienu zodziu biggrin.gif neturiu kada pirkt ka nors... plius siais metais dar perku dovanas tik is mazu amatininku... na beveik viska... tai ne taip jau lengva biggrin.gif tu kaip?

matei????  bigsmile.gif

aš knygas visiems, na o vyrui ir vaikams dar šį bei tą. gerbiu tavo mintį pirkt iš amatininkų. bet... tu juk ir pati amatininkė biggrin.gif gali padovanot ką iš savo darbų įrėmintų wink.gif oi,kaip būtų gražu biggrin.gif

ne, filmo tai nemačiau, tik treileriuką.

Atsakyti
su sventem mergaites!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Partizanė @ 2011 12 21, 00:11)
aš knygas visiems, na o vyrui ir vaikams dar šį bei tą. gerbiu tavo mintį pirkt iš amatininkų. bet... tu juk ir pati amatininkė biggrin.gif gali padovanot ką iš savo darbų įrėmintų wink.gif oi,kaip būtų gražu biggrin.gif

ai buvo ir tokiu pora dovanu ax.gif
Atsakyti
Su Kalėdom!!! biggrin.gif
Atsakyti
Labuka,

Sveikinu visas su Sv. Kaledom! Graziu jaukiu siltu svenciu!!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ahoy biggrin.gif

jop kaip ir žadėjom, pasidauginom biggrin.gif
to ir tikėjausi, bet hormonai matyt daro savo, kažkoks nerimas ir nepasitikėjimas yra, bet turi greit praeit, su pirmu irgi lengva depresūcha buvo, praėjo, niekur nedingau cool.gif

su šventėm visas thumbup.gif

treileriukas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 12 26, 19:06)
ahoy  biggrin.gif

jop kaip ir žadėjom, pasidauginom  biggrin.gif
to ir tikėjausi, bet hormonai matyt daro savo, kažkoks nerimas ir nepasitikėjimas yra, bet turi greit praeit, su pirmu irgi lengva depresūcha buvo, praėjo, niekur nedingau  cool.gif

sveikinu su "daugybom" tados biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

papasakokit kaip sventes praejo? ka gero nuveiket... ar veikiat? as siand prabimbinejau... kazkaip neiprastam man nieko neveikt... biggrin.gif visai smagu tureciau pasakyt... laukiu siand vakare avatar rodys..
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 12 26, 20:06)
ahoy  biggrin.gif

jop kaip ir žadėjom, pasidauginom  biggrin.gif

treileriukas  doh.gif  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif

Antajo, šventės sooooočios ir lietingos lotuliukas.gif

Kaip kitoms?
Atsakyti
labuka,

Na sventes ramios, socios... biggrin.gif ir gaila kad be sniego verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,

su praūžusiom Kalėdom ir ant slenksčio laukiančiais Naujais!!!

Daug visko pas mus per šventes, kaip visada ir kaip pas visus vaikuotus matyt smile.gif

BA bandžiau žiūrėt per filmai.it ar filmas.in - siaubas, įgarsinta lietuviškai, bet jau vaizdo visaaai nerasta. išjungiau po penkių minučių smile.gif

kai jau atsiras dvd ripas, taijau rėkit ploja.gif

ai, meduolia, su pagausėjimu 4u.gif linkiu kad visko vaikeliui sočiai būtų, o tau poilsio 4u.gif

na o kitoms Naujųjų proga linkiu smagių įspūdžių ir neprailgstančio laukimo wink.gif 4u.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus, na toks tas ir poilsis, bet gi žinojau kaip bus, ne pirmas bet manau kad jau ir paskutinis blush2.gif

per šventes harius poterius visus peržiūrėjau ta proga, ogi Robkis vaidino pasirodo vienoje dalyje, aš tai kaip nukritus iš medžio poterio gyvenime nežiūrėjus blush2.gif dar vakar pirmąją saulėlydžio dalį su vaikais žiūrėjom per baltikum auksinį, bet mano dičkiui kaip patinka, labiau nei visokie teletabiai, atsisėda į fotelį įsitaiso ir žiūri, toks vaizdas kad viską supranta bigsmile.gif aišku kad per mano nestuke.gif atžiūrėta mūsų abiejų tai neesmė lotuliukas.gif

o šiaip tarp kitko aš tai maniau anksčiau kad čia sėdi vienos nepilnametės blush2.gif kažkodėl man taip atrodė, o pasirodo visos apsivaikavusios kaip turi būt thumbup.gif
Atsakyti
Su 2012-iais merginos!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka,

Kokia tyla cia! verysad.gif
Atsakyti