Įkraunama...
Įkraunama...

Saulėlydžio sagos mylėtojų buveinė :)

jūs vampyrų seralus žiūrit, o aš serealą apie narkošas biggrin.gif blush2.gif Breaking Bad, labai patinka
o vampyrų dienoraščius du sezonus pražiūrėjau, bet man kažkoks jis per skystas pasirodė ir tie aktoriai kažkokie per gražūs visi, nenormaliai net blush2.gif
o tru blood vieną seriją pabandymui buvau atsisiuntus, tai irgi nelabai, nors geriau negu vampyrų dienoraščiai, bet matyt nenuotaika buvo tai irgi nurašiau kad vėliau sužiūrėtas bus, ir vis neprisiruošiu pažiūrėt, nes nekabina.

Beja, o kokius vertimus žiūrit? lietuviškus?? nes su jais prastoka žiūriu, aš va Breaking Bad vis žiūriu kada išverstos serijikes bus, ale taip kad profesionaliai išverstų labai ilgai laukt reikia.
Galim ir angliškai bandyt, bet tada vis tiek kažkokio mąstymo, įsijautimo reikia, kad suprast, na bent jau su mano kalbos išmokimo lygio blush2.gif biggrin.gif

o kad mano postas būtų vis tik į temą tai su mielu noru dar kokį dvidešimt kartų BA pažiūrėčiau, man patiko antajo nuomonė, kad fanas yra fanas, gali ieškot priekabių bet visumoj esi gerbėjas ir tuom viskas pasakyta, taip ir pas mane biggrin.gif
Atsakyti
kazkas siand svencia gimtadieni.... ir nieko nestato, nevaisina biggrin.gif

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!! happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

QUOTE(meduolia @ 2011 12 14, 19:22)
jūs vampyrų seralus žiūrit, o aš serealą apie narkošas  biggrin.gif  blush2.gif Breaking Bad, labai patinka

Beja, o kokius vertimus žiūrit? lietuviškus?? nes su jais prastoka žiūriu, aš va Breaking Bad vis žiūriu kada išverstos serijikes bus, ale taip kad profesionaliai išverstų labai ilgai laukt reikia.

kas cia per serialas? apie ka?

as nemegstu verstu ar kitaip iskraipytu biggrin.gif man orginalo kalba patinka ziuret... smile.gif
Atsakyti
Meduolia, mano diedas Breaking Bad megsta irgi biggrin.gif viska kiek yra perziurejo, kazkaip mes priprate esam ziuret angliskai filmus, nors kartais man sunku isikirst hihihi.gif

kas cia tokia gimtuvininke??? laugh.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
topsecret.gif

barbytė
user posted image

user posted image
Atsakyti
antajo, "bręstantis blogis" verčiasi, jį rodo ir per LNK, bet 1nakties doh.gif
man tai jis žiauriai geras ir imdb įvertintas 9,5 bigsmile.gif belekiek apdovanojimų susigrobęs, kažkaip prilipo man

o kas liečia vertimus tai pirmus sezonus vampyrų dienoraščių žiūrėjau torent įgarsinimą lotuliukas.gif nu tai kąąą aš žinau, gal man vien dėl to ir nepatiko blush2.gif biggrin.gif
aš tai galiu žiūrėt ir originalo kalba, bet būna dar viena akim kažką kitą darau, kažkaip vis tiek sunkiau, dar jeigu koks dialogas sunkesnis ar kas, tai poto vargankė blush2.gif

Ešli gimtudininkė? g.gif nu tai tada sveikinam sveikinam biggrin.gif
Atsakyti
meduolia,kaip tavo liniuotė? rodo keistenybes
Atsakyti
jungiuosi prie fanu/faniu ;]]]

Papildyta:
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 15, 22:56)

jokiu keistenybiu ten nematau ;] kur cia matai keistenybes?
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 15, 22:56)

keistenybės ir yra biggrin.gif žodžiu aš dar pilvota visa visa, jau 16d. po termino ir pirmadienio jei dar sulauksiu pilvota guluosi planiniam cezariui. Situacija kartojasi kaip ir su pirmėliu, nors kažkaip tikėjau kad šįkart pavyks natūraliai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolia @ 2011 12 16, 08:08)
keistenybės ir yra  biggrin.gif žodžiu aš dar pilvota visa visa, jau 16d. po termino ir pirmadienio jei dar sulauksiu pilvota guluosi planiniam cezariui. Situacija kartojasi kaip ir su pirmėliu, nors kažkaip tikėjau kad šįkart pavyks natūraliai  unsure.gif

nu vėl ne į temą, o kodėl cezariui, o ne skatinimui?
nes su pirma man taip buvo, tai skatino skatino ir pagimdžiau. nuo 0 skatino, nes niekas nevyko.
bet nesakau kad buvo lengva ir neskauda biggrin.gif lotuliukas.gif

INTERVIU
Atsakyti
su pirmu irgi nuo 0 skatino, skatino, poto žiū, kad nietu, nes vaikas aukštai buvo, nenusileidęs, daugiau kaip 12 valandų nuo vandenų nubėgimo, o gimdymo takai ilgi, kieti ir mažai prasidarę unsure.gif
daba situacija tokia pat, tik anąkart 11 d. pernešiojau, o daba tipo duodam dar laiko iki pirmadienio, bus 19d. pernešiota unsure.gif pilvas irgi aukštai, galva aukštai, gimdymo takus stebi jau antra savaitė, pokyčio nekažin kas vyksta, tai nusprendė kad skatint neapsimoka ir kankint irgi neapsimoka, nes greičiausiai viskas vėl užsibaigtų CP unsure.gif

kas ten žino kiek ten pernešiota, sūnus gimė visas varškėtis dar, o rodė kad 11d. pernešiotas tipo

o kad būtų į temą biggrin.gif
interviu - fainuoliai wub.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
na meduolia jau matyt čiučiuoja naują leliuką smile.gif

o kaip kitos laikotės? dovanėles supakavot? biggrin.gif

šimtasmankių
user posted image

o čia treileris filmo, kuriame vadina Xavier biggrin.gif oi verta pažiūrėt!
Atsakyti
QUOTE(Partizanė @ 2011 12 20, 21:25)
na meduolia jau matyt čiučiuoja naują leliuką smile.gif

o kaip kitos laikotės? dovanėles supakavot? biggrin.gif

o čia treileris filmo, kuriame vadina Xavier biggrin.gif oi  verta pažiūrėt!

jo, ir as ta pati pagalvojua biggrin.gif jau tikriusia kartu visa seimynele... smile.gif

eik, tu... neturiu dar biggrin.gif man sie metai tokie ... stress vienu zodziu biggrin.gif neturiu kada pirkt ka nors... plius siais metais dar perku dovanas tik is mazu amatininku... na beveik viska... tai ne taip jau lengva biggrin.gif tu kaip?

matei???? bigsmile.gif
Atsakyti