kantrybės visom mamulytėm,
Sveikos mamulytės
Mums rytoj 10 mėn ir šiam mažam jubiliejui mes jau einam
pagal mūsų didumą tai LABAI gerai
(apie 11 kg, 82 cm) mat neurologas prognozavo lėtą vystymąsi dėl didumo . . ir nusiprognozavo
Mūsų pasiekimai kaip ir daugumos: rodo ate ate, ploja katutes, paėmęs šukas deda prie galvos, nes labai patinka plaukai mano ir sesės, bando šukuotis, nučiupęs distanciją, atsistoja prie televizorių, makaluoja su juo ir šaukia o o o , , atseit jungiu, jei televizorius išjungtas - tai baisus riksmas, kodėl nerodo, aš juk jungiu.
kai pradeda eiti prasideda , manau sunkiausias, tarpsnis, nes turi eiti iš paskos
Na mums jau 10 su biškučiu tai sveriam 9700 ir 73 cm ūgis. Ropoja puikiai vos spėjam bėgti iš paskos
isikibusi eina, visur bando užlipti ir ant dėžių ir laiptų
savarankiškai gana ilgai pastovi, bet viena eiti bijo reikia isikibti. Turim tik 2 dantukus, valgom beveik viską ir MP.
Mano suneliui Medui uz keliu dienu bus 10 men...
Jis labai aktyviai sliauzioja visiems is paskos
...ypac suniui...
Vaiksto isikibes i baldus,viska ragauja nesvarbu valgoma ar ne
Darineja stalcius,bando sutvarkyt kaip jam patinka:)
Turi 8 dantukus,todel koses valgyt atsibodo,nori ivairesnio maisto...Bandau duoti tai ka pati gaminu seimai...
Siaip ryte geria misini(Hipp 3) paskui vaisiu tyrele...pietum mesytes,desertui vaikisku hipp sausainiuku..Vakarienei kosytes,labai patinka su medum,ir zinoma sokoladines...
Valgo viska labai noriai,ir visada...kol“kramto tol nieks nerupi,kai tik nustoja eina verst namu
Miegot eina gana velai..apie 22 val kartais dar veliau..keliasi kasdien 10 ryto,nakti neprabunda ne kart.
Diena miega 3 kartus,du kartus po 2 val ir vakare 30 min.nusnaudzia..
Moka sakyt mama,tete,ate,baba,caca ir dar daug visokiu man nesuprantamu zodziu...
Labai linksmas vaikas,su visais noriai bendrauja,ypac megsta vaikus..
Labai patinka eit maudytis i baseina..kai pamato ten daugybe vaiku net dreba is pasitenkinimo
I puoduka dar nedaro, nes dar nebandem net..bet paskaiciau, kad dar mazesni vaikuciai jau moka reik mokint ir man savo mazyli...
Tik va nuo ko pradet?
Jis labai aktyviai sliauzioja visiems is paskos
Vaiksto isikibes i baldus,viska ragauja nesvarbu valgoma ar ne
Darineja stalcius,bando sutvarkyt kaip jam patinka:)
Turi 8 dantukus,todel koses valgyt atsibodo,nori ivairesnio maisto...Bandau duoti tai ka pati gaminu seimai...
Siaip ryte geria misini(Hipp 3) paskui vaisiu tyrele...pietum mesytes,desertui vaikisku hipp sausainiuku..Vakarienei kosytes,labai patinka su medum,ir zinoma sokoladines...
Valgo viska labai noriai,ir visada...kol“kramto tol nieks nerupi,kai tik nustoja eina verst namu
Miegot eina gana velai..apie 22 val kartais dar veliau..keliasi kasdien 10 ryto,nakti neprabunda ne kart.
Diena miega 3 kartus,du kartus po 2 val ir vakare 30 min.nusnaudzia..
Moka sakyt mama,tete,ate,baba,caca ir dar daug visokiu man nesuprantamu zodziu...
Labai linksmas vaikas,su visais noriai bendrauja,ypac megsta vaikus..
Labai patinka eit maudytis i baseina..kai pamato ten daugybe vaiku net dreba is pasitenkinimo
I puoduka dar nedaro, nes dar nebandem net..bet paskaiciau, kad dar mazesni vaikuciai jau moka reik mokint ir man savo mazyli...
Tik va nuo ko pradet?
sveikos mamytes..
Maniskei 10men. su biskuciu .... Darom ant puoduko labai neblogai,diena pampersu jau nededu,aisku buna,kad pridaro,bet siaip pasodinta ant puoduko labai graziai padaro ir kakuciu,ir sisiuku
Cia ziuriu jau visu kalba tie vaikai-nu mano ne
ten tik taip bilia ka "papapapa" "mamama" tetete"
Eiti pati-be galo bijo,jeigu vedant bandai paleisti iskart tupiasi
baile-nereali .......
Tik va vienas didelis klausimas man iskilo,visai noreciau atimti soske - TIK KAIP TA PADARYTI ........Nes sako anksciau-greiciau pamirsta ir buna lengviau..O paskui jau sunku buna,pas suniukus reik metyti ir visur kitur
Ir sako 3 dienos sunkiausios buna,o po to jau gerai.... Bet neiseina mums
vistiek ant galo paduodu
Maniskei 10men. su biskuciu .... Darom ant puoduko labai neblogai,diena pampersu jau nededu,aisku buna,kad pridaro,bet siaip pasodinta ant puoduko labai graziai padaro ir kakuciu,ir sisiuku
Tik va vienas didelis klausimas man iskilo,visai noreciau atimti soske - TIK KAIP TA PADARYTI ........Nes sako anksciau-greiciau pamirsta ir buna lengviau..O paskui jau sunku buna,pas suniukus reik metyti ir visur kitur
QUOTE(villu @ 2007 07 24, 18:26)
Jeeezau, kiek jusu vaikuciai daug moka! Net nesitikejau perskaityti tokius didelius psiekimus- taria kai kuriuos zodelius, vaiksto, sisiuka i puoduka,t.t!
O vat maniskiui lygiai 10men., bet beveik nieku tokiu pasigirti ir neturim..
Ropojam, vaikstom isikibe i ka nors, neseniai pradejo "ate ate" daryti. Ir sako "te te te", bet, kad ta "te te" visur kisa- i valgydamas, ir siaip zaizdamas..
Ka cia dar.... Niu, kad nieko tokio ipatingo ir nedaro..
Turim du dantukus
O vat maniskiui lygiai 10men., bet beveik nieku tokiu pasigirti ir neturim..
Ka cia dar.... Niu, kad nieko tokio ipatingo ir nedaro..
Turim du dantukus
Nu taigi ir jūs turit kuom pasigirti
QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 07 29, 11:36)
sveikos mamytes..
ten tik taip bilia ka "papapapa" "mamama" tetete"
Eiti pati-be galo bijo,jeigu vedant bandai paleisti iskart tupiasi
baile-nereali .......
Ir sako 3 dienos sunkiausios buna,o po to jau gerai.... Bet neiseina mums
vistiek ant galo paduodu
Va taip ir padaryt, tik kad tėvams kantrybės ir užsispyrimo pritrūksta
Mums šiandien lygiai 10mėn. Pasiekimai: nė vieno nebijo, visiems šypsos, tik jau nebe pas visus nori eiti, daro ir sako "ate", plot su rankutėm irgi moka, bet retai tą daro
Šliaužioja, ropoja, atsistoja, vaikšto įsikibęs gerai, vakar kelis žingsniukus jau ženge be niekieko pagalbos
Esam dideli šį mėnėsį svertis neisim, nes musu gydytoja atostogauja, bet maždaug sveria virš 12kg, ir ūgis virš 80cm
Apetitu nesiskundžia, geria jau karvės pienuką prieš einant miego nakčiai
Turi 6 dantis ir daug garbanėlių ant galvytės
Tai tiek
sveikuciai
mums jau greit sukaks 11 menesiuku, o mokam tai daug
jau pirma diena po 10 menesiu sukaktuviu
mazylis pasileido ir perbego per kambari, jam tai labai patiko ir pradejo daryti tai kasdien. Mokam graziai nuo lovytes nulipti (ne zemyn galva)
ant puoduko nedarom
mokam daryti ate
kai pavalgom vietoj aciu pasakom AAAAAAAA
mokam rodyti oziukus (ir dar kokius)
valgom normaliai, bet labai viaukciojam (jei koks stambesnis gabaliukas nesumaltas galim ir atpilti)
megstam darineti stalcius (dabar jau sunkiau, nes rankenu nebera)
turim 3 dantis, laukiam kitu
miegam 2 kart po 1,5 val., vakare uzmiegam tik apie 11 val. keliames nakti 2-3 kart ir ryte atsikeliam 8 val.
niu lyg ir viskas
jei ka pamirsom, butinai parasysim
sekmes visiems augant
jau pirma diena po 10 menesiu sukaktuviu
niu lyg ir viskas
sekmes visiems augant
QUOTE(skriba @ 2007 07 27, 13:42)
Sveikos mamulytės
Mums rytoj 10 mėn ir šiam mažam jubiliejui mes jau einam
pagal mūsų didumą tai LABAI gerai
(apie 11 kg, 82 cm) mat neurologas prognozavo lėtą vystymąsi dėl didumo . . ir nusiprognozavo
Mūsų pasiekimai kaip ir daugumos: rodo ate ate, ploja katutes, paėmęs šukas deda prie galvos, nes labai patinka plaukai mano ir sesės, bando šukuotis, nučiupęs distanciją, atsistoja prie televizorių, makaluoja su juo ir šaukia o o o , , atseit jungiu, jei televizorius išjungtas - tai baisus riksmas, kodėl nerodo, aš juk jungiu.
kai pradeda eiti prasideda , manau sunkiausias, tarpsnis, nes turi eiti iš paskos
Nepergyvenk del vaiko didumo, mano mergyte gal net dar didesne, bet nepasakyciau, kad leciau vystosi, nebent tik vaikscioti bijo...
Sveikos mamytės
na, mums be poros dienelių ir gi 10 mėnesiukų
Tai gi sveriam 9kg ir užaugom 73 cm
Juokiamės visiems, plojam katutes, prausiamės rankytes, mojuojam ir sakom ate ate, dar sakom mama
Labai mėgsta žaidimą: ji bėga keturiom nuo mūsų, o mes ją vejamės ir gaudom, tai krykštauja iš laimės ir vis atsisuka ar tikrai ją gaudom
Žodžiu linksma ir ačiū Dievui, sveika mergaitė
na, mums be poros dienelių ir gi 10 mėnesiukų
Mums 10,5 mėn.. turim 7 dantis ir dar kalasi
ropojam greitai, įsikibę taip pat vaikštom ir vieni dedam 3 žingsnius, jei nusimato didesnis atstumas, tada ant kelių ir
ant puoduko darom retai, kai būna be pamperso sysioja tik ant grindų, ant kilimo nėra niekad padarės
mokam duoti labas ir parodyti ate, sako: ka, tetis, mama, titas, teta, ati (ačiū), da (dar), au (šuniukas), mokam vaikyti varnas - pššššššššš. ant lovos ir fotelio užlipam be problemų, nulipam irgi tik kojom žemyn, niu bet man tai baugu. lengvai įjungiam kopą ir teliką, visi stalčiai atidaryti. o valgom beveik viską, mišinuką, pieniškas košytes, sriubytes, daržovienę, atskirai mėsytę su baltu padažiuku ir bulvytėm arba ryžiais, miau varškyte, danonkes, sausainius patys kramtom, agurkus, praita savaitgali sukapojom balandelį, niu ką duodi, tą valgo, o sveriam 11.9 kg
Musu mazylei jau 10.5 menesio.
Sveria 8.4kg, ugis 74 cm. nelabai valgi
pamaciusi maista atkakliai sukioja galvyte ir saukia: ne ne ne
Moka: ploti katutes; daryti -viru viru kose; rodyti ate; duoti rankute, kai sakai - labas; glostyti - caca lelia; parodyti kaip myli mamyte - glaudzia galvyte
; ropoti; atsistoti; vaikstineti laikantis - paciai vienai dar neiseina; sedeti ir daryti i puoduka; akimis iesko tecio, kai klausi - kur tetis.
Kalba: ma-ma, te-te, ne-ne, niam niam it t.t. - bet dar labiau atskirais skiemenemis.
Megsta: maudytis tiek baseiniukuose tiek vonioje - neimanoma is vandens be riksmo istraukti
Dantuka turim dar tik 1 - neseniai prasikale. laukiam daugiau
Miega nakti be atsibudimu nuo 22 iki 8 (nors aisku visko buna...) ir diena dar 2 kartus po 2 val mazdaug.
sekmes ir kantrybes auginant mazuliukus angeliukus
Sveria 8.4kg, ugis 74 cm. nelabai valgi
Moka: ploti katutes; daryti -viru viru kose; rodyti ate; duoti rankute, kai sakai - labas; glostyti - caca lelia; parodyti kaip myli mamyte - glaudzia galvyte
Kalba: ma-ma, te-te, ne-ne, niam niam it t.t. - bet dar labiau atskirais skiemenemis.
Megsta: maudytis tiek baseiniukuose tiek vonioje - neimanoma is vandens be riksmo istraukti
Dantuka turim dar tik 1 - neseniai prasikale. laukiam daugiau
Miega nakti be atsibudimu nuo 22 iki 8 (nors aisku visko buna...) ir diena dar 2 kartus po 2 val mazdaug.
sekmes ir kantrybes auginant mazuliukus angeliukus