Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Sveikos mamulytės 4u.gif Mums rytoj 10 mėn ir šiam mažam jubiliejui mes jau einam thumbup.gif pagal mūsų didumą tai LABAI gerai thumbup.gif (apie 11 kg, 82 cm) mat neurologas prognozavo lėtą vystymąsi dėl didumo . . ir nusiprognozavo doh.gif Mūsų pasiekimai kaip ir daugumos: rodo ate ate, ploja katutes, paėmęs šukas deda prie galvos, nes labai patinka plaukai mano ir sesės, bando šukuotis, nučiupęs distanciją, atsistoja prie televizorių, makaluoja su juo ir šaukia o o o , , atseit jungiu, jei televizorius išjungtas - tai baisus riksmas, kodėl nerodo, aš juk jungiu.
kantrybės visom mamulytėm, 4u.gif kai pradeda eiti prasideda , manau sunkiausias, tarpsnis, nes turi eiti iš paskos
Atsakyti
Na mums jau 10 su biškučiu tai sveriam 9700 ir 73 cm ūgis. Ropoja puikiai vos spėjam bėgti iš paskos doh.gif isikibusi eina, visur bando užlipti ir ant dėžių ir laiptų doh.gif savarankiškai gana ilgai pastovi, bet viena eiti bijo reikia isikibti. Turim tik 2 dantukus, valgom beveik viską ir MP.
Atsakyti
Mano suneliui Medui uz keliu dienu bus 10 men...
Jis labai aktyviai sliauzioja visiems is paskos smile.gif ...ypac suniui...
Vaiksto isikibes i baldus,viska ragauja nesvarbu valgoma ar ne smile.gif smile.gif smile.gif
Darineja stalcius,bando sutvarkyt kaip jam patinka:)

Turi 8 dantukus,todel koses valgyt atsibodo,nori ivairesnio maisto...Bandau duoti tai ka pati gaminu seimai...
Siaip ryte geria misini(Hipp 3) paskui vaisiu tyrele...pietum mesytes,desertui vaikisku hipp sausainiuku..Vakarienei kosytes,labai patinka su medum,ir zinoma sokoladines... biggrin.gif
Valgo viska labai noriai,ir visada...kol“kramto tol nieks nerupi,kai tik nustoja eina verst namu doh.gif
Miegot eina gana velai..apie 22 val kartais dar veliau..keliasi kasdien 10 ryto,nakti neprabunda ne kart.
Diena miega 3 kartus,du kartus po 2 val ir vakare 30 min.nusnaudzia..
Moka sakyt mama,tete,ate,baba,caca ir dar daug visokiu man nesuprantamu zodziu...
Labai linksmas vaikas,su visais noriai bendrauja,ypac megsta vaikus..
Labai patinka eit maudytis i baseina..kai pamato ten daugybe vaiku net dreba is pasitenkinimo lotuliukas.gif

I puoduka dar nedaro, nes dar nebandem net..bet paskaiciau, kad dar mazesni vaikuciai jau moka reik mokint ir man savo mazyli...
Tik va nuo ko pradet?

Atsakyti
sveikos mamytes..
Maniskei 10men. su biskuciu .... Darom ant puoduko labai neblogai,diena pampersu jau nededu,aisku buna,kad pridaro,bet siaip pasodinta ant puoduko labai graziai padaro ir kakuciu,ir sisiuku smile.gif
Cia ziuriu jau visu kalba tie vaikai-nu mano ne sad.gif ten tik taip bilia ka "papapapa" "mamama" tetete" biggrin.gif Eiti pati-be galo bijo,jeigu vedant bandai paleisti iskart tupiasi verysad.gif baile-nereali .......

Tik va vienas didelis klausimas man iskilo,visai noreciau atimti soske - TIK KAIP TA PADARYTI ........Nes sako anksciau-greiciau pamirsta ir buna lengviau..O paskui jau sunku buna,pas suniukus reik metyti ir visur kitur biggrin.gif Ir sako 3 dienos sunkiausios buna,o po to jau gerai.... Bet neiseina mums verysad.gif vistiek ant galo paduodu
Atsakyti
QUOTE(villu @ 2007 07 24, 18:26)
Jeeezau, kiek jusu vaikuciai daug moka! Net nesitikejau perskaityti tokius didelius psiekimus- taria kai kuriuos zodelius, vaiksto, sisiuka i puoduka,t.t! thumbup.gif
O vat maniskiui lygiai 10men., bet beveik nieku tokiu pasigirti ir neturim..  g.gif  Ropojam, vaikstom isikibe i ka nors, neseniai pradejo "ate ate" daryti. Ir sako "te te te", bet, kad ta "te te" visur kisa- i valgydamas, ir siaip zaizdamas..  tongue.gif 
Ka cia dar.... Niu, kad nieko tokio ipatingo ir nedaro..  rolleyes.gif
Turim du dantukus

Nu taigi ir jūs turit kuom pasigirti smile.gif

QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 07 29, 11:36)
sveikos mamytes..
Maniskei 10men. su biskuciu .... Darom ant puoduko labai neblogai,diena pampersu jau nededu,aisku buna,kad pridaro,bet siaip pasodinta ant puoduko labai graziai padaro ir kakuciu,ir sisiuku smile.gif
Cia ziuriu jau visu kalba tie vaikai-nu mano ne sad.gif ten tik taip bilia ka "papapapa" "mamama"  tetete"  biggrin.gif  Eiti pati-be galo bijo,jeigu vedant bandai paleisti iskart tupiasi  verysad.gif  baile-nereali .......

Tik va vienas didelis klausimas man iskilo,visai noreciau atimti soske - TIK KAIP TA PADARYTI ........Nes sako anksciau-greiciau pamirsta ir buna lengviau..O paskui jau sunku buna,pas suniukus reik metyti ir visur kitur  biggrin.gif  Ir sako 3 dienos sunkiausios buna,o po to jau gerai.... Bet neiseina mums  verysad.gif  vistiek ant galo paduodu

Va taip ir padaryt, tik kad tėvams kantrybės ir užsispyrimo pritrūksta mirksiukas.gif Juk paskui gali blogas sąkandis susiformuoti
Atsakyti
Mums šiandien lygiai 10mėn. Pasiekimai: nė vieno nebijo, visiems šypsos, tik jau nebe pas visus nori eiti, daro ir sako "ate", plot su rankutėm irgi moka, bet retai tą daro ax.gif Šliaužioja, ropoja, atsistoja, vaikšto įsikibęs gerai, vakar kelis žingsniukus jau ženge be niekieko pagalbos thumbup.gif wub.gif Esam dideli šį mėnėsį svertis neisim, nes musu gydytoja atostogauja, bet maždaug sveria virš 12kg, ir ūgis virš 80cm blush2.gif Apetitu nesiskundžia, geria jau karvės pienuką prieš einant miego nakčiai rolleyes.gif Turi 6 dantis ir daug garbanėlių ant galvytės tongue.gif Tai tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikuciai biggrin.gif mums jau greit sukaks 11 menesiuku, o mokam tai daug thumbup.gif
jau pirma diena po 10 menesiu sukaktuviu biggrin.gif mazylis pasileido ir perbego per kambari, jam tai labai patiko ir pradejo daryti tai kasdien. Mokam graziai nuo lovytes nulipti (ne zemyn galva) thumbup.gif ant puoduko nedarom lotuliukas.gif mokam daryti ate thumbup.gif kai pavalgom vietoj aciu pasakom AAAAAAAA thumbup.gif mokam rodyti oziukus (ir dar kokius) rolleyes.gif valgom normaliai, bet labai viaukciojam (jei koks stambesnis gabaliukas nesumaltas galim ir atpilti) rolleyes.gif megstam darineti stalcius (dabar jau sunkiau, nes rankenu nebera) biggrin.gif turim 3 dantis, laukiam kitu blink.gif miegam 2 kart po 1,5 val., vakare uzmiegam tik apie 11 val. keliames nakti 2-3 kart ir ryte atsikeliam 8 val. doh.gif
niu lyg ir viskas g.gif jei ka pamirsom, butinai parasysim mirksiukas.gif
sekmes visiems augant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 07 27, 13:42)
Sveikos mamulytės  4u.gif Mums rytoj 10 mėn ir šiam mažam jubiliejui mes jau einam  thumbup.gif pagal mūsų didumą tai LABAI gerai  thumbup.gif (apie 11 kg, 82 cm) mat neurologas prognozavo lėtą vystymąsi dėl didumo . . ir nusiprognozavo doh.gif Mūsų pasiekimai kaip ir daugumos: rodo ate ate, ploja katutes, paėmęs šukas deda prie galvos, nes labai patinka plaukai mano ir sesės, bando šukuotis, nučiupęs distanciją, atsistoja prie televizorių, makaluoja su juo ir šaukia o o o , , atseit jungiu, jei televizorius išjungtas - tai baisus riksmas, kodėl nerodo, aš juk jungiu.
kantrybės visom mamulytėm,  4u.gif kai pradeda eiti prasideda , manau sunkiausias, tarpsnis, nes turi eiti iš paskos

Nepergyvenk del vaiko didumo, mano mergyte gal net dar didesne, bet nepasakyciau, kad leciau vystosi, nebent tik vaikscioti bijo...
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

na, mums be poros dienelių ir gi 10 mėnesiukų thumbup.gif Tai gi sveriam 9kg ir užaugom 73 cm biggrin.gif Juokiamės visiems, plojam katutes, prausiamės rankytes, mojuojam ir sakom ate ate, dar sakom mama wub.gif Labai mėgsta žaidimą: ji bėga keturiom nuo mūsų, o mes ją vejamės ir gaudom, tai krykštauja iš laimės ir vis atsisuka ar tikrai ją gaudom lotuliukas.gif Žodžiu linksma ir ačiū Dievui, sveika mergaitė biggrin.gif
Atsakyti
Mums 10,5 mėn.. turim 7 dantis ir dar kalasi smile.gif ropojam greitai, įsikibę taip pat vaikštom ir vieni dedam 3 žingsnius, jei nusimato didesnis atstumas, tada ant kelių ir lotuliukas.gif ant puoduko darom retai, kai būna be pamperso sysioja tik ant grindų, ant kilimo nėra niekad padarės mirksiukas.gif mokam duoti labas ir parodyti ate, sako: ka, tetis, mama, titas, teta, ati (ačiū), da (dar), au (šuniukas), mokam vaikyti varnas - pššššššššš. ant lovos ir fotelio užlipam be problemų, nulipam irgi tik kojom žemyn, niu bet man tai baugu. lengvai įjungiam kopą ir teliką, visi stalčiai atidaryti. o valgom beveik viską, mišinuką, pieniškas košytes, sriubytes, daržovienę, atskirai mėsytę su baltu padažiuku ir bulvytėm arba ryžiais, miau varškyte, danonkes, sausainius patys kramtom, agurkus, praita savaitgali sukapojom balandelį, niu ką duodi, tą valgo, o sveriam 11.9 kg
Atsakyti
Dukrytei 10,5men. Pradejo nebemegti svetimu, reikia gerokai pasipratinti, kad paimtu kas ant ranku. Dar nevaiksto, tik ropoja intensyviai, dantys du. Valgo gausiai ir viska. Miega gerai. Labai megdzioja. Linkim viesiems svaikatos ir geros nuotaikos!
Atsakyti
Musu mazylei jau 10.5 menesio.
Sveria 8.4kg, ugis 74 cm. nelabai valgi unsure.gif pamaciusi maista atkakliai sukioja galvyte ir saukia: ne ne ne doh.gif

Moka: ploti katutes; daryti -viru viru kose; rodyti ate; duoti rankute, kai sakai - labas; glostyti - caca lelia; parodyti kaip myli mamyte - glaudzia galvyte wub.gif ; ropoti; atsistoti; vaikstineti laikantis - paciai vienai dar neiseina; sedeti ir daryti i puoduka; akimis iesko tecio, kai klausi - kur tetis.

Kalba: ma-ma, te-te, ne-ne, niam niam it t.t. - bet dar labiau atskirais skiemenemis. ax.gif

Megsta: maudytis tiek baseiniukuose tiek vonioje - neimanoma is vandens be riksmo istraukti doh.gif

Dantuka turim dar tik 1 - neseniai prasikale. laukiam daugiau smile.gif

Miega nakti be atsibudimu nuo 22 iki 8 (nors aisku visko buna...) ir diena dar 2 kartus po 2 val mazdaug.

sekmes ir kantrybes auginant mazuliukus angeliukus 4u.gif
Atsakyti