mano vaikinui uz savaites bus 11 menesiu....valgo beveik viska ir jau daug ka valgo is bendro puodo...apetitu vaikas nesiskundzia
tik duok ir kuo greiciau.... zodziu besotis...moka spjaudytis,purkst,ir dar visokiu nesamoniu
sako mama,amam,,tete,ate,auu loja kaip suniukas...parodo ate...vaiksto gerai uz vienos rankytes,vienas bijo,ropoja ir visur krausto viska ka pasiekia
Mano zuikė varineja keturiom milzinisku greiciu. Sako: mama, tete, mo (mociute), aaa (aciu), miau, au au, ta (tapke). Siek tiek viena pastovi, eina isikibus i ranka, turi 7 dantis, moka parodyt, kur telikas, lempa, tėtis, mama, plaukuciai, rankytes ir kojytes, dantukai ir burnyte. Lenda i spinteles ir is ten viska traukia lauk. Labai megsta geles, viska kisa i burna. labai megsta vaikus.
Mano sūneliui jau 10,5mėn.Tai vat ką jau išmokom:ropoja vos pagauti eina,kai sakai pagausiu lekia nerealiu greiciu ir su pasisokinejimais ir ivairiais rekimais.Pastoviai kalba savo kalba,moka sakyt tete,kati,atia.Su valgymu tai pas mus sunkiai,biski nevalgiukas.
Labuka mamukai
Na ir aš noriu savo mažiuką pagirti
Tai va mes tai esam maži šaunuoliukai
Mūsų mažiukui jau 10 mėnesiu ir 18 dienų. Turime jau 8 dantukus, tai patys kramtome jau daržoves, na su mėsyte dar šiek tiek sudėtinga... Labai mėgstam košes, vištiena su bulvėmis bei daržovėmis ir varškyte bei jogurtą
Mokame pasakyti tete, mama, pupa ( mūsų šarpiukės vardas), ate, kas čia ( bet išeina ka te
), ateik ateik ( bet išeina tika tika) na ir pan... Labai megsta rodyti ir sakyti visiems ate ate... Likus savaitei iki 10 mėn. sukakties Nojukas pradėjo vaikščioti
Tai dabar jau taip išgudrėjo, kad bando bėgti ir kliūva visur kur papuola
Labai megsta šokti ir daunuoti - tik sugroja reklama ar kokia kitokia muzika tupčioja, mosikuoja rankomis ir rėkia visu balsu aaaa... aaaa... Naujausias pasiekimas - labai idomu pasikraustyti mamos spintelėse ir stalčiuose, bei įsiropšti kur įmanoma pvz. į stalčių ar žaislų dėžę
Tai tiek...
Na ir aš noriu savo mažiuką pagirti
Tai tiek...
Mano Dominykui 10 men. ir 1 sav. su puse.
Dar nevaiksto, bet uz rankos paemus (vienos, nes abieju neduoda) tai begte bega. Dazniausiai visur ropoja. Labai retai uzsimirses nesilaikydamas niekur senkunde-dvi pastovi. Isikibes sofos paeina keleta zingsniuku.
Turim 7 dantukus. Del alergijos daug ko atsisakem is maisto. Nelabai noriai valgydavo mano virtas darzoves, kurias reikia kramtyti, bet jau vis labiau nesipriesina (t.y. nebespjauna ir nebeziaugcioja). Misinuka geria tik pries uzmigdamas, nakti arba ryte, bet tik salta ir tik siaip atsigerimui, o ne kaip valgyma.
Svetimus jau labai skiria nuo savo. Jei kas ateina pas mus ar gatvej kas uzkalbina - glaudziasi prie mamos ar tecio is pradziu, bet jei zmogus patinka, tai apsipranta ir net kartais ant ranku eina. Labai bijo senu zmoniu (net senelio prisibijo).
Kalba savo kalba (da-da, lia-da-da, te-te-te, ba-ba-ba, pa-pa-pa) bet nei vieno aiskaus, turincio prasme zodzio neissifravau kol kas. Zvygauja, cypauja, rekauja nuolat. Be galo megsta tv (kas mamai labai nepatinka), ypac reklamas (huba-buba ypatingai), klipus. Isgirdes muzika pats dainuoja, soka.
Viskas labai idomu - kas ant stalo, kas stalciuose, spintelese, pas mama rankinej ir pan.
Vezime nebelabai nori sedeti. Ypac jei yra salia mociute, tai taip ir rpasosi ant ranku, nes zino, kad mama tai neims (jau man siek tiek per sunku).
Puoduko dar neturim ir nelabai skubam. Turim stumdoma triratuka, zino, kad paspaudus mygtuka pradeda groti muzikele ir mirkseti lemputes. Be galo reikia visokiu distanciniu, telefonu, prailgintuvu, laidu ir t.t. Absoliuciai viska kisa i burna. Labai kandziojasi.
Dar galeciau rasyti ir rasyti.....
Dar nevaiksto, bet uz rankos paemus (vienos, nes abieju neduoda) tai begte bega. Dazniausiai visur ropoja. Labai retai uzsimirses nesilaikydamas niekur senkunde-dvi pastovi. Isikibes sofos paeina keleta zingsniuku.
Turim 7 dantukus. Del alergijos daug ko atsisakem is maisto. Nelabai noriai valgydavo mano virtas darzoves, kurias reikia kramtyti, bet jau vis labiau nesipriesina (t.y. nebespjauna ir nebeziaugcioja). Misinuka geria tik pries uzmigdamas, nakti arba ryte, bet tik salta ir tik siaip atsigerimui, o ne kaip valgyma.
Svetimus jau labai skiria nuo savo. Jei kas ateina pas mus ar gatvej kas uzkalbina - glaudziasi prie mamos ar tecio is pradziu, bet jei zmogus patinka, tai apsipranta ir net kartais ant ranku eina. Labai bijo senu zmoniu (net senelio prisibijo).
Kalba savo kalba (da-da, lia-da-da, te-te-te, ba-ba-ba, pa-pa-pa) bet nei vieno aiskaus, turincio prasme zodzio neissifravau kol kas. Zvygauja, cypauja, rekauja nuolat. Be galo megsta tv (kas mamai labai nepatinka), ypac reklamas (huba-buba ypatingai), klipus. Isgirdes muzika pats dainuoja, soka.
Viskas labai idomu - kas ant stalo, kas stalciuose, spintelese, pas mama rankinej ir pan.
Vezime nebelabai nori sedeti. Ypac jei yra salia mociute, tai taip ir rpasosi ant ranku, nes zino, kad mama tai neims (jau man siek tiek per sunku).
Puoduko dar neturim ir nelabai skubam. Turim stumdoma triratuka, zino, kad paspaudus mygtuka pradeda groti muzikele ir mirkseti lemputes. Be galo reikia visokiu distanciniu, telefonu, prailgintuvu, laidu ir t.t. Absoliuciai viska kisa i burna. Labai kandziojasi.
Dar galeciau rasyti ir rasyti.....
Mums uz keliu dieneliu bus 10men. turime 4 dantukus,valgome visas kruopines koses
,su mesyte taip pat,sausainius,jogurta ir dar daug ka.Pratinames po truputi prie normalaus maisto zodziu valgo super viska ir daug,amzinai turi ka nors kramsnoti.Misinuko isgeria 400ml per diena.
Moka sakyti mama,tete,baba,dede kada nenori sako ne ir purto galvyte,jei burnytei turi nors kruopyte neissizioja tol kol visko nesukramto.Turi begalini nora valgyti pats ir yra labai jautrus.Puikiai supranta kada ji bari ir labai isizeidzia,pradeda verkti ir dar ilgokai pyksta
Va su miegeliu turime bedos,nes uzmiega 9-9.30,o keliasi 6val. Bet per nakty prabunda dar 5-6 kartus,nes pameta papuli,atsikloja ir susala ar ka susapnuoja,zodziu vargelis.Pats atsistoja lengvai ir uz bet ko pasilaikydamas,nors valgome daug bet sveriame tik 8,9kg.Megstame sokti ir uzmiegame visada savarankiskai ir tik savo lovyteje.Apie tai galima rasyti be galo be krasto,bet pradziai uzteks.
Moka sakyti mama,tete,baba,dede kada nenori sako ne ir purto galvyte,jei burnytei turi nors kruopyte neissizioja tol kol visko nesukramto.Turi begalini nora valgyti pats ir yra labai jautrus.Puikiai supranta kada ji bari ir labai isizeidzia,pradeda verkti ir dar ilgokai pyksta
Va su miegeliu turime bedos,nes uzmiega 9-9.30,o keliasi 6val. Bet per nakty prabunda dar 5-6 kartus,nes pameta papuli,atsikloja ir susala ar ka susapnuoja,zodziu vargelis.Pats atsistoja lengvai ir uz bet ko pasilaikydamas,nors valgome daug bet sveriame tik 8,9kg.Megstame sokti ir uzmiegame visada savarankiskai ir tik savo lovyteje.Apie tai galima rasyti be galo be krasto,bet pradziai uzteks.
QUOTE(elickaa @ 2007 08 20, 17:07)
mano vaikinui uz savaites bus 11 menesiu....valgo beveik viska ir jau daug ka valgo is bendro puodo...apetitu vaikas nesiskundzia
tik duok ir kuo greiciau.... zodziu besotis...moka spjaudytis,purkst,ir dar visokiu nesamoniu
sako mama,amam,,tete,ate,auu loja kaip suniukas...parodo ate...vaiksto gerai uz vienos rankytes,vienas bijo,ropoja ir visur krausto viska ka pasiekia 
tas pats-turi aštuonis dantis
Mano dukrytei jau 10 menesiu. Turi 3 dantukus, nesiskundzia apetitu. Vaiksto puikiai, siandien buvo labai laiminga vaiksciodama po kiema
Moka daryti katutes, viru viru kose, soka kai muzika groja, parodo didele didele
Ir dar moka uzlipti ir nulipti nuo lovos. Kai paprasau duoti bucki, tai issizioja ir prisiliecia prie lupu
Ir vaikiskoj knygelej parodo kur suo, kate, pele ir karve. Kai pasakau kad einam niam niam, tai ji nubega i virtuve prie maitinimo kedutes.
Mes jau turim 8 dantukus
. Valgo beveik viska, apetitu nesiskundzia ypac megsta mesyte, pirktiniu jau nelabai valgo, namie paruosta skanesne. Pats jau vaiksto
ir daro "tvarka" namie. Isilipa i zaislu deze ir sedi laimigas, arba uzsilipa ant lovos ir ziuri reklamas net nemirksedamas
Be galo megsta vairuoti jau masinos vairas tai viskas, jei pasodinam prie vairo ir leidziam "pavairuot" tai buna asaru pakalne kai reik islipti.