Sveikos, nu mums priklauso nuo nuotaikos , kartais nori ragauti ir zuvytes, o kartais nes darzoves isverdu ir unitazui atiduodu
, nes atsisako valgyti ir tik mamos pienas ta diena maistu buna. mes mesytes nemegstamo o zuvyte tai vau
, mums tai gydytoja sake nuo 9men galite po truputi ragauti. Labai megsta pengasiju (nezinau ar tikrai taip
) galetu daug suvalgyti bet neduodu per daug. o keptos miesos visai neduodame
. Labi megstame alyvinius obuolius ir agurkus
O mes zuvyte valgome jau visa menesi
,ir mums be galo skanu
.Taip pat labai mekstame pomidorus be odeles ,o agurku nelabai .Jau 3 kartus valgeme balandelius su bulvyte (aisku be prieskoniui ir truputi su blenderiu pasmulkintus) .Varskyte mekstame uzpilta svieziomis trintomis uogomis (aisku truputi su cukruki).O atsildyti ledai
.Tikekite ar ne ,bet mes visiskai nenorime ir negereme pieno( taip pat ir mamytes) jau nuo 3 men .Bet esame gydytojos ivertintos 10 balu !!! (as turiu omenyje pagal issivystima).Be galo mekstame kefyra su bulviu kose ,dazniausiai ja valgome vakare
.Turime 6 dantukus ir pakeliui dar pora .Labai mekstame "bartis" jeigu ko negauname .Su puoduku niekaip neiseina susidraugauti ,tik nuo jo atsikeleme ir pampersas jau pilnas
.Sveikatos jums mamytes ir vaikuciai!!!
Labas rytas mamytes,na ir mes pas jus atejom,vakar mums suejo 10men
.Trumpai ka mokame,plojame katutes,rodome ate,paeinam laikydamiesi uz lovos,nors dar drebanciom kojytem,bet manau irgi gerai
.O va ropot nemokam,sliauzia ant uzpakaliuko
Visai nebenori nei pieno nei misinelio,tik ir laukia kokio kitokio maisto,vakar valgeme ir mes balandelius su bulvyte is mamos lekstes,ir
.Turime 4 dantukus
.Tik va naktys labai prastos,keliasi visada tuo paciu laiku ir paleidzia dudas,puse 4.ir iki kokiu 5 kariaujam abu
.Bet kaip ji nuraminu visada paguldau i savo lovyte,kazkaip bijau kad jai paguldysiu pas save tai pripras,ir kazkaip baisu kad neprispaust jo
O va zuvytes neduodu,nes ragavom 7men isbere veiduka,ir gyd patare duot nuo metuku.Tai va gal pradziai tiek
.
Negaliu pasakyti kiek sveriame ir ugio,dar nebuvome pas gyd.
Tikiuosi linksmai bendrausime ,dalinsimes vargais ir dziaugsmais ,ir si menesiuka
Negaliu pasakyti kiek sveriame ir ugio,dar nebuvome pas gyd.
Tikiuosi linksmai bendrausime ,dalinsimes vargais ir dziaugsmais ,ir si menesiuka
Labas rytas mamytės
Štai ir aš su savo mažiuku atkeliavom pas jus
Mano pypliukui 23.35 sukako 10 mėnesiukų. Labai malonu matyti savo senai pažistamas mamulkos ir ju mažylius.
Trumpai apie pasiekimus: mokom beveik viska išskyrus savarankiškai vaiksčioti, bet galvoju mažai liko iki pirmų žingsnelių. Dantukų turim tik du, ir niekaip nesulaukiam kitų
Valgo mažiukas gerai, neišrankus maistui kaip ir tetis
Štai ir viskas ka norejau parašyti. Dabar bendrausim ir draugausim čia
Geros dienelės
Užmiršau parašyti svori ir ugi
svoris 10.100 , ugis 72.
Trumpai apie pasiekimus: mokom beveik viska išskyrus savarankiškai vaiksčioti, bet galvoju mažai liko iki pirmų žingsnelių. Dantukų turim tik du, ir niekaip nesulaukiam kitų
Štai ir viskas ka norejau parašyti. Dabar bendrausim ir draugausim čia
Geros dienelės
Užmiršau parašyti svori ir ugi
QUOTE(Andren @ 2008 08 01, 20:50)
Paskaiciau kaip jus augate ,ir kaip naktimis miegate, tai pagalvojau gal kaip ir mums buvo tokia beda , kad naktimis prastai miegodavo.As pastebejau gal pora kartu taip buvo, kad jei tik vakare uzduodu musu maisto paragauti ar ka sociau valgyti, tai prastai miegodavo ir muistydavosi, tai dabar pries miegeli, duodu tik MP, ir gerai miegame, gal ir jums taip.
O pas mus dar viena beda kad, labai nori valgyti smeli
, prie juros ar prie neries tik saujomis valgo, arba ant pilvo krenta ir laizo, kad po to tris diena is naktipuodzio smeli plaunu

O pas mus dar viena beda kad, labai nori valgyti smeli
Na, pries miega musu maisto neduodu, tik kokia 21 val uzvalgo koses, o apie 22 misinuko isgeria ir eina miegoti. O tai vakare tu isvis neduodi jokios koses? nes as kazkaip galvodavau, kad reikia sociau pavalgyti, kad is alkio neatsiketu. nors reiks gal pabandyt tos koses anksciau truputi duoti.
QUOTE(maze11 @ 2008 08 03, 11:42)
Na, pries miega musu maisto neduodu, tik kokia 21 val uzvalgo koses, o apie 22 misinuko isgeria ir eina miegoti. O tai vakare tu isvis neduodi jokios koses? nes as kazkaip galvodavau, kad reikia sociau pavalgyti, kad is alkio neatsiketu. nors reiks gal pabandyt tos koses anksciau truputi duoti.
aš vakare tik mišinio duodu, pavalgo apie 16 ar 16.30, o po to nebent vaisių tyrelės tarpe ir prieš miegą pieno geria, miegot einam 20val.
QUOTE(Liuksus @ 2008 08 03, 14:08)
aš vakare tik mišinio duodu, pavalgo apie 16 ar 16.30, o po to nebent vaisių tyrelės tarpe ir prieš miegą pieno geria, miegot einam 20val.
kiek kartu tavo mazius miega, jei jau 8 eina liuliuko? mano tai neina kazkaip anksciau uzmigdyt.
viena diena buvo miegojes tik 1 karta, tai tada 20,45 uzmigo
QUOTE(maze11 @ 2008 08 03, 15:28)
kiek kartu tavo mazius miega, jei jau 8 eina liuliuko? mano tai neina kazkaip anksciau uzmigdyt.
2 kartus, ryte keliasi 6 val, pirmo miego eina +- 9val., sekantis miegas apie 14val.
Sveikos,
Mano aukselis taip pat miega 2kartus, bet nakinio miegucio uzmiega tik apie 22val o ir tai tenka supti, lopsines dainuoti, kita karta ir pats uzmiega. Zodziu kaip jam uzeina.
Mano aukselis taip pat miega 2kartus, bet nakinio miegucio uzmiega tik apie 22val o ir tai tenka supti, lopsines dainuoti, kita karta ir pats uzmiega. Zodziu kaip jam uzeina.
QUOTE(rence25 @ 2008 08 03, 19:04)
Sveikos,
tai ir maniškis tik ant rankų supamas užmiega, ir dainuojam, o kaip kitaip
Sveikos MP pienuka valgome palyginti daug kartu 7 nu arba 6kartus,o vakare nuo 19val tik mamos piena valgome.Uzmiegame gana ankti, jis pas mus vyturiukas, noretu jau ir 20val; miegoti bet tempiu , kad ryte ilgiau miegotu tai iki 21,30 val kartais pavyksta, o ryte apie 8val keliasi, bet kas tris valandas nakti valgo MP. Man dar idomu kas maitina MP ar jusu maziuakai kai pavalgo kokio maistelio, ar kosyte nepraso dar pienuko, nes mano tai ar ir pienuko atsigeria
, nors atrodo jau ir sotus nebevalgo, o pienukas telpa
.Vaikstome palyginti jau gerai, bandome lauke begioti
,labai gestame tyrineti kas ant zemes yra skruzdelytes gaudyti.Ismokome pasakyti ne ne ir galva sukineja i sonu, kai ko nenori ar negalima
, adr zinome ir tarema kaip katyte ir suniukas sako
, bet per daug nesnekame
, o gal as per daug noriu 
Papildyta:
ai pastebejau kad cia beveik vien berniukai tokio amziaus, ar klystu
Papildyta:
QUOTE(Andren @ 2008 08 03, 20:05)
Sveikos MP pienuka valgome palyginti daug kartu 7 nu arba 6kartus,o vakare nuo 19val tik mamos piena valgome.Uzmiegame gana ankti, jis pas mus vyturiukas, noretu jau ir 20val; miegoti bet tempiu , kad ryte ilgiau miegotu tai iki 21,30 val kartais pavyksta, o ryte apie 8val keliasi, bet kas tris valandas nakti valgo MP. Man dar idomu kas maitina MP ar jusu maziuakai kai pavalgo kokio maistelio, ar kosyte nepraso dar pienuko, nes mano tai ar ir pienuko atsigeria
, nors atrodo jau ir sotus nebevalgo, o pienukas telpa
.Vaikstome palyginti jau gerai, bandome lauke begioti
,labai gestame tyrineti kas ant zemes yra skruzdelytes gaudyti.Ismokome pasakyti ne ne ir galva sukineja i sonu, kai ko nenori ar negalima
, adr zinome ir tarema kaip katyte ir suniukas sako
, bet per daug nesnekame
, o gal as per daug noriu 
ai pastebejau kad cia beveik vien berniukai tokio amziaus, ar klystu