Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Sveikos, nu mums priklauso nuo nuotaikos , kartais nori ragauti ir zuvytes, o kartais nes darzoves isverdu ir unitazui atiduodu lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes atsisako valgyti ir tik mamos pienas ta diena maistu buna. mes mesytes nemegstamo o zuvyte tai vau thumbup.gif thumbup.gif , mums tai gydytoja sake nuo 9men galite po truputi ragauti. Labai megsta pengasiju (nezinau ar tikrai taip cool.gif ) galetu daug suvalgyti bet neduodu per daug. o keptos miesos visai neduodame schmoll.gif . Labi megstame alyvinius obuolius ir agurkus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O mes zuvyte valgome jau visa menesi biggrin.gif ,ir mums be galo skanu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Taip pat labai mekstame pomidorus be odeles ,o agurku nelabai .Jau 3 kartus valgeme balandelius su bulvyte (aisku be prieskoniui ir truputi su blenderiu pasmulkintus) .Varskyte mekstame uzpilta svieziomis trintomis uogomis (aisku truputi su cukruki).O atsildyti ledai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tikekite ar ne ,bet mes visiskai nenorime ir negereme pieno( taip pat ir mamytes) jau nuo 3 men .Bet esame gydytojos ivertintos 10 balu !!! (as turiu omenyje pagal issivystima).Be galo mekstame kefyra su bulviu kose ,dazniausiai ja valgome vakare nestuke.gif .Turime 6 dantukus ir pakeliui dar pora .Labai mekstame "bartis" jeigu ko negauname .Su puoduku niekaip neiseina susidraugauti ,tik nuo jo atsikeleme ir pampersas jau pilnas schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .Sveikatos jums mamytes ir vaikuciai!!! soske.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes,na ir mes pas jus atejom,vakar mums suejo 10men bigsmile.gif .Trumpai ka mokame,plojame katutes,rodome ate,paeinam laikydamiesi uz lovos,nors dar drebanciom kojytem,bet manau irgi gerai mirksiukas.gif .O va ropot nemokam,sliauzia ant uzpakaliuko lotuliukas.gif Visai nebenori nei pieno nei misinelio,tik ir laukia kokio kitokio maisto,vakar valgeme ir mes balandelius su bulvyte is mamos lekstes,ir thumbup.gif .Turime 4 dantukus thumbup.gif .Tik va naktys labai prastos,keliasi visada tuo paciu laiku ir paleidzia dudas,puse 4.ir iki kokiu 5 kariaujam abu doh.gif .Bet kaip ji nuraminu visada paguldau i savo lovyte,kazkaip bijau kad jai paguldysiu pas save tai pripras,ir kazkaip baisu kad neprispaust jo ax.gif O va zuvytes neduodu,nes ragavom 7men isbere veiduka,ir gyd patare duot nuo metuku.Tai va gal pradziai tiek mirksiukas.gif .
Negaliu pasakyti kiek sveriame ir ugio,dar nebuvome pas gyd. 4u.gif
Tikiuosi linksmai bendrausime ,dalinsimes vargais ir dziaugsmais ,ir si menesiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 03 rugpjūčio 2008 - 10:01
Labas rytas mamytės biggrin.gif Štai ir aš su savo mažiuku atkeliavom pas jus thumbup.gif Mano pypliukui 23.35 sukako 10 mėnesiukų. Labai malonu matyti savo senai pažistamas mamulkos ir ju mažylius. clap_1.gif
Trumpai apie pasiekimus: mokom beveik viska išskyrus savarankiškai vaiksčioti, bet galvoju mažai liko iki pirmų žingsnelių. Dantukų turim tik du, ir niekaip nesulaukiam kitų doh.gif Valgo mažiukas gerai, neišrankus maistui kaip ir tetis thumbup.gif
Štai ir viskas ka norejau parašyti. Dabar bendrausim ir draugausim čia mirksiukas.gif
Geros dienelės 4u.gif
Užmiršau parašyti svori ir ugi doh.gif svoris 10.100 , ugis 72.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 03 rugpjūčio 2008 - 10:36
QUOTE(Andren @ 2008 08 01, 20:50)
Paskaiciau kaip jus augate ,ir kaip naktimis miegate, tai pagalvojau gal kaip ir mums buvo tokia beda , kad naktimis prastai miegodavo.As pastebejau gal pora kartu taip buvo, kad jei tik vakare uzduodu musu maisto paragauti ar ka sociau valgyti, tai prastai miegodavo ir muistydavosi, tai dabar pries miegeli, duodu tik MP, ir gerai miegame, gal ir jums taip. rolleyes.gif  unsure.gif
O pas mus dar viena beda kad, labai nori valgyti smeli unsure.gif  unsure.gif  g.gif  g.gif , prie juros ar prie neries tik saujomis valgo, arba ant pilvo krenta ir laizo, kad po to tris diena is naktipuodzio smeli plaunu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, pries miega musu maisto neduodu, tik kokia 21 val uzvalgo koses, o apie 22 misinuko isgeria ir eina miegoti. O tai vakare tu isvis neduodi jokios koses? nes as kazkaip galvodavau, kad reikia sociau pavalgyti, kad is alkio neatsiketu. nors reiks gal pabandyt tos koses anksciau truputi duoti.
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2008 08 03, 11:42)
Na, pries miega musu maisto neduodu, tik kokia 21 val uzvalgo koses, o apie 22 misinuko isgeria ir eina miegoti. O tai vakare tu isvis neduodi jokios koses? nes as kazkaip galvodavau, kad reikia sociau pavalgyti, kad is alkio neatsiketu. nors reiks gal pabandyt tos koses anksciau truputi duoti.

aš vakare tik mišinio duodu, pavalgo apie 16 ar 16.30, o po to nebent vaisių tyrelės tarpe ir prieš miegą pieno geria, miegot einam 20val.
Atsakyti
QUOTE(Liuksus @ 2008 08 03, 14:08)
aš vakare tik mišinio duodu, pavalgo apie 16 ar 16.30, o po to nebent vaisių tyrelės tarpe ir prieš miegą pieno geria, miegot einam 20val.

kiek kartu tavo mazius miega, jei jau 8 eina liuliuko? mano tai neina kazkaip anksciau uzmigdyt.
viena diena buvo miegojes tik 1 karta, tai tada 20,45 uzmigo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(maze11 @ 2008 08 03, 15:28)
kiek kartu tavo mazius miega, jei jau 8 eina liuliuko? mano tai neina kazkaip anksciau uzmigdyt.
viena diena buvo miegojes tik 1 karta, tai tada 20,45 uzmigo  thumbup.gif

2 kartus, ryte keliasi 6 val, pirmo miego eina +- 9val., sekantis miegas apie 14val.
Atsakyti
Sveikos,
Mano aukselis taip pat miega 2kartus, bet nakinio miegucio uzmiega tik apie 22val o ir tai tenka supti, lopsines dainuoti, kita karta ir pats uzmiega. Zodziu kaip jam uzeina. blush2.gif
Atsakyti
Mes irgi miegame 2 kartus , apie 10 is ryto po to apie16 val. ,o vakare tai velai apie 23 val .Bet aisku buna ir isimciu ( pavarkstam nuo karscio , isdykavimo ir t.t ) ,tada buna svente clap.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 08 03, 19:04)
Sveikos,
Mano aukselis taip pat miega 2kartus, bet nakinio miegucio uzmiega tik apie 22val o ir tai tenka supti, lopsines dainuoti, kita karta ir pats uzmiega. Zodziu kaip jam uzeina.  blush2.gif

tai ir maniškis tik ant rankų supamas užmiega, ir dainuojam, o kaip kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos MP pienuka valgome palyginti daug kartu 7 nu arba 6kartus,o vakare nuo 19val tik mamos piena valgome.Uzmiegame gana ankti, jis pas mus vyturiukas, noretu jau ir 20val; miegoti bet tempiu , kad ryte ilgiau miegotu tai iki 21,30 val kartais pavyksta, o ryte apie 8val keliasi, bet kas tris valandas nakti valgo MP. Man dar idomu kas maitina MP ar jusu maziuakai kai pavalgo kokio maistelio, ar kosyte nepraso dar pienuko, nes mano tai ar ir pienuko atsigeria doh.gif , nors atrodo jau ir sotus nebevalgo, o pienukas telpa blush2.gif .Vaikstome palyginti jau gerai, bandome lauke begioti lotuliukas.gif ,labai gestame tyrineti kas ant zemes yra skruzdelytes gaudyti.Ismokome pasakyti ne ne ir galva sukineja i sonu, kai ko nenori ar negalima biggrin.gif , adr zinome ir tarema kaip katyte ir suniukas sako rolleyes.gif , bet per daug nesnekame unsure.gif , o gal as per daug noriu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Andren @ 2008 08 03, 20:05)
Sveikos MP pienuka valgome palyginti daug kartu 7 nu arba 6kartus,o  vakare nuo 19val tik mamos piena valgome.Uzmiegame gana ankti, jis pas mus vyturiukas, noretu jau ir 20val; miegoti bet tempiu , kad ryte ilgiau miegotu tai iki 21,30 val kartais pavyksta, o ryte apie 8val keliasi, bet kas tris valandas nakti valgo  MP.  Man dar idomu kas maitina MP ar jusu maziuakai kai pavalgo kokio maistelio, ar kosyte nepraso dar pienuko, nes mano tai ar ir pienuko atsigeria doh.gif , nors atrodo jau ir sotus nebevalgo, o pienukas telpa blush2.gif .Vaikstome palyginti jau gerai, bandome lauke begioti lotuliukas.gif ,labai gestame tyrineti kas ant zemes yra skruzdelytes gaudyti.Ismokome pasakyti ne ne ir galva sukineja i sonu, kai ko nenori ar negalima  biggrin.gif , adr zinome ir tarema kaip katyte ir suniukas sako rolleyes.gif , bet per daug nesnekame unsure.gif , o gal as per daug noriu g.gif

ai pastebejau kad cia beveik vien berniukai tokio amziaus, ar klystu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti