Zuikis iprato buti supamas kai susirgo ir atsidureme ligonineje (buvo 5men). Iki to laiko pats uzmigdavo skaniai pavalges Mp. Nuo to laiko tenka supti, man net patinka pasupti, lopsine padainuoti bet kai tie veiksmai tesiasi ir 30 ar 50min tai jau kartais ir nervas suima. Buna ant ranku miega o paguldai stojasi ir dar sypsosi ir vel migdymas nuo pradziu
Kelias naktis bandziau nesupti bet uzmigo tik apia 1val nakties baisiausius riksmus keldamas
Del Mp- as dar maitinu pati. Mano mazius Mp valgo ryte tik atsibudes, pries mieguti (2xdienoje) ir pries naktini miegeli. Na kartais dar koki 1karta dienos metu. Nakti keliasi 1x ir reikalauja papo
Jei valgo pietu- darzoviene su mesa- uzsigerti duodu sultim ar vandeneliu. Skaiciau kad nereikia tada duoti Mp nes maziau vitaminu pasisavina. JEi valgo pvz jogurta -kartais duodu biski Mp pasiurbti
Skysciu per diena isgeria nelabai daug ir tik is paprasto puodelio. Puodeli su snapeliu panaudojom tik apie 1men
Del Mp- as dar maitinu pati. Mano mazius Mp valgo ryte tik atsibudes, pries mieguti (2xdienoje) ir pries naktini miegeli. Na kartais dar koki 1karta dienos metu. Nakti keliasi 1x ir reikalauja papo
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 03, 23:47)
As saviskes niekada nesu supusi , o kam pripratinai
, bet kol uzmiega pati , mano paskutines nervu lasteles "zuva" , buna ,kad net 3 h praeina kol atsijungia .O kaip atpratinti - turbut paprasciausiai nesupk
, pakentesi keleta dieneliu ir atpras ,miegoti tai juk reikia .
Geru JUMS nakteliu

o man pavyzdžiui nesuprantama kaip savo vaiko (jums nežinau, tikiausiai anūko, nes pagal datas
Labas rytas mamytes
,o mes miegame 2,kartais 3 kartus ,priklauso kada atsikelia,ir kada uzmiega pietu miegelio.O supt tai ir as supu,buna kartais ir ilgai,betdabar as ji pasodinu ant zemes irleidziu pazyzent,o tada ant rankyciu ir liules,tada greit nusminga
.Jau pora savaiciu kokiuu nebegeria visai nei pieno,nei misinuko
,diena sultys arba vandeniukas,o vakare darau melisos arbateles,kazkaip priprato ir sveika
(Prisiskynem pas mociute svieziu lapeliu).Matau daug mamyciu yra kurios dar savo pieneliu maitina,saunuoles
.O vakare einam irgi miegot pagal aplinkybes,kokia buvo dena,kiek miegojom,bet dazniausiai uzmiega 21-22val
.
Naktimis vis dar prastai miegame,keliames n kartu
Dar del supimo,kadangi man ir nakti tenka supt,tai as uzdejau ant lovytes tuos daikciukus kad supuotusi lovyte,(uzkrito kaip vadinais
).Gal pabandykit ir jus kurios neuzdeje tu dalyku
Liuksussutinku su tavimi
,juk veliau tokio malonumo nebeturesime
Geros dieneles
Naktimis vis dar prastai miegame,keliames n kartu
Dar del supimo,kadangi man ir nakti tenka supt,tai as uzdejau ant lovytes tuos daikciukus kad supuotusi lovyte,(uzkrito kaip vadinais
Liuksussutinku su tavimi
Geros dieneles
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 03, 23:47)
As saviskes niekada nesu supusi , o kam pripratinai
, bet kol uzmiega pati , mano paskutines nervu lasteles "zuva" , buna ,kad net 3 h praeina kol atsijungia .
Aš irgi saviškio nepratinau supt, kam man papildomas darbas, mes ir be supimų užmiegam. Manau kaip vaiką pripratini nuo gimimo taip jau ir bus jau tokio kaip musų neatpratinsi.
O as anksciau irgi supdavau, kazkaip gana greit uzmigdavo. Taciau dabar jis pats atsisake to supimo, lipa nuo ranku, cypia ir viskas. Tada pasiguldau i musu lova, apsikabinu, jis vartosi, sedasi, gulasi ir taip uzmiega per koki 15-30 min. Dar vis kartais bandau ant ranku uzmigdyt, bet jis iskart verkt pradeda. Paguldau i musu lova, buna kartais ir iskart nusminga
. O tada tai jau perkeliu i jo lovyte. Nakti niekada nereikia supt, idedu ciulptuka ar arbatytes duodu atsigert kai atsibunda, paverciu ant soniuko ir miega toliau (iki kito atsibudimo
)
Niu as ji supt jau taip konkreciai pradejau nuo 8 men,nes pradejom sirgt,tada dantys,vel susirgom vejarupiais
,dabar vel dantys
,iki 8 men vaiko kaip neturejau atrodo,buvo superinis kudikelis
,bet naktimis keliuosi nuo gimimo
iki dabar
,geriam arbata,sukames ant kito sono,idedu soskyte,ir dar kazkas uzeina,kad paleidzia dudas ir psio
Labas, mamos.
cipciukas, tikrai butu gerai, jeigu jus patikslintumet datas,nes nelabai suprantam apie kuri vaika kalbat
O kodel jus supat ir migdot taip ilgai? Jeigu nenori miego, tai nenori
Maniskis miega 2 kartus po 1 val. Kelias 7 ryte, eina miegot 11-12, sekantis kartas 15-16, nakties miegas 21-22. Tai jeigu as migdyciau 3 val, tai visa laika tik ir migdyciau, o kada zaist, myluot, valgyt, i lauka ir tt.?
Man irgi nesuprantama tie pasakymai PRIPRAS. Na miegojo su manim, dabar miega puse nakties atskirai, jokiu problemu. Nevalge naktimis, dabar vel pradedu duot, nes 4 val, bunda realiai alkanas. Nori uzmiega ant ranku, sukiojuos kompiuterio kedej, nori -ant kamuolio pasokineju, nori- guledamas su MP, nori- tete vakare pasupa. Ir jokiu bedu
Man patinka toks poziuris: vaikas 9 men. pilve suposi ir dabar jis po truputeli antpranta nuo supimosi. Tuoj paaugs ir nereikes supti, jug tie 10 men. taip greitai praleke, ir nemiegos kartu - iseis pas mergas
As MP duodu uzkandai po valgio, jeigu nepamirstu
, ir pilve vietos sitam produktui visada atsiranda
Liuksus, atsiprasau uz toki klausima
Maciau skelbima del drabuziu krikstynoms. Ar kas nors ka nors pasiule?
Susiduriau su netiketa problema. Reikia vaikui iseiginiu drabuziu, nes pakviesti i vestuves, po men. dar noriu krikstyt, na ir metukai sueis, tai but gerai atelje nuotrauka padaryt. O Estijoj NERA PARDUOTUVESE PUOSNIU VAIKISKU DRABUZIU, tik visokios kiseniuotos kelnes, dzinsai ... O per interneta dar nieko nesu pirkusi
Patarkit
cipciukas, tikrai butu gerai, jeigu jus patikslintumet datas,nes nelabai suprantam apie kuri vaika kalbat
O kodel jus supat ir migdot taip ilgai? Jeigu nenori miego, tai nenori
Man irgi nesuprantama tie pasakymai PRIPRAS. Na miegojo su manim, dabar miega puse nakties atskirai, jokiu problemu. Nevalge naktimis, dabar vel pradedu duot, nes 4 val, bunda realiai alkanas. Nori uzmiega ant ranku, sukiojuos kompiuterio kedej, nori -ant kamuolio pasokineju, nori- guledamas su MP, nori- tete vakare pasupa. Ir jokiu bedu
As MP duodu uzkandai po valgio, jeigu nepamirstu
Liuksus, atsiprasau uz toki klausima
Susiduriau su netiketa problema. Reikia vaikui iseiginiu drabuziu, nes pakviesti i vestuves, po men. dar noriu krikstyt, na ir metukai sueis, tai but gerai atelje nuotrauka padaryt. O Estijoj NERA PARDUOTUVESE PUOSNIU VAIKISKU DRABUZIU, tik visokios kiseniuotos kelnes, dzinsai ... O per interneta dar nieko nesu pirkusi
Taip tai mano anukyte ( as apie tai jau rasiau turbut neatkreipete demesio ) ,o as savo dziauksma supuoju tik ne del to ,kad uzmiktu ,o seip kai myluoju . As prisimenu savo bedas del ivairiu pripratinimu kai auginau saviskius ,nesinori to paties . Uztenka ,kad nuo ranku nenulipa ( kitos mociutes nuopelnas ) .O uz sita ZMOGELIUKA gyvybe paaukociau
.O dabar mamytes noreciau paklausti ,ar duadate savo angeliukam kokio nors PATIEKALO is kiausinuko , jeigu taip tai gal galetumete parasyti