Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

QUOTE(gintariux.82 @ 2008 08 06, 13:15)
dar norėjau paklaust, ar jūs namie vaikučius aunat batukais, kad gerai stotų ir nesistiebtų?  mirksiukas.gif viena giminaitė labai nusistebėjo, kad neaunu, nes maniškis ant galų pirštų dažnai stoja unsure.gif

teko dometis tuo siek tiek, tai namie batu tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos Raganiauskiene ir Mirasevindik,na jau turbut visa sutve susirinko,ar klystu g.gif lotuliukas.gif .Kad dar neatsistoja nepergyvenkit mamytes,mano irgi kelios dieneles tik kaip isikibes atsistoja ,ir bando eiti pagal lova mirksiukas.gif ,ir stojosi ant pirstu galiuku,o dabar jau kojytes pilnai ant peduciu stato.O va del batuku tai vaiko patogumui nebent,nes kai atveso as apmaunu gietrutes ir vaikas kaip nori stot jam slysta,nebent gietrutes su ABS vadinamais lotuliukas.gif .Del uosvienes tai isvis nenoreciau pradet temos ir ne vieta, doh.gif na o mama tai kada reikia galiu paprasyti pagalbos,bet stengiuosi kuo maziau sukelti rupesciu mirksiukas.gif
Greit ir mes vaziuosim pas gyd,tai butinai pasigirsim kiek priaugom ir uzaugom mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 06 rugpjūčio 2008 - 14:50
QUOTE(gintariux.82 @ 2008 08 06, 15:15)
sveikos mirksiukas.gif na mes šiandien pradėjom mylu mylu daryt thumbup.gif prisiglaudžia, apkabina, o mamai kiek džiaugsmo wub.gif dėl močiučių, tai nors abi ir arti, bet nelabai žiūri schmoll.gif mano mama  daugiau, bet šiaip nėra kam labai palikt, o jis ir taip maminukas, nenori skirtis su manim ax.gif dar norėjau paklaust, ar jūs namie vaikučius aunat batukais, kad gerai stotų ir nesistiebtų?  mirksiukas.gif viena giminaitė labai nusistebėjo, kad neaunu, nes maniškis ant galų pirštų dažnai stoja unsure.gif
dar pagalvojau dėl mūsų mažiukų foto 4u.gif sakau, gal kas moka atskiram puslapy sukurt, sudėtume, tai ir ne bet kas matytų ir nuolat matytume pasikeitimus ax.gif na nežinau, aš tik pasiūliau blush2.gif nes aš pati kažin ar mokėčiau blush2.gif

mes buvom nuejo pas gydytoja, nes mano lelius ir stojos ant pirstu galu. tad pasake, kad batukus auti kai einat i lauka, ir kad butu aukstu kulksniuku, nzn kaip cia paaiskint, na kaip senais laikais sandaliukai budavo. ir kad butu kietas padas. o siaip namie, leist kuo daugiau judet, ir jei yra galimybe vaika basa laikyt. nes taip masazuojas pedutes. showoff.gif

kas del uosvienes, tai tiek as galiu but rami, tiek mano vyras, mes gyvenam Anglijoj, o mamos Lietuvoj, tai ant tiek spakaini galva thumbup.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganiauskiene: 06 rugpjūčio 2008 - 14:53
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 06, 16:51)
mes buvom nuejo pas gydytoja, nes mano lelius ir stojos ant pirstu galu. tad pasake, kad batukus auti kai einat i lauka, ir kad butu aukstu kulksniuku, nzn kaip cia paaiskint, na kaip senais laikais sandaliukai budavo. ir kad butu kietas padas. o siaip namie, leist kuo daugiau judet, ir jei yra galimybe vaika basa laikyt. nes taip masazuojas pedutes. showoff.gif

Na turbut su kietu uzkulniu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 06, 16:51)

kas del uosvienes, tai tiek as galiu but rami, tiek mano vyras, mes gyvenam Anglijoj, o mamos Lietuvoj, tai ant tiek spakaini galva thumbup.gif  thumb_yello.gif

Tikrai tau assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 06 rugpjūčio 2008 - 14:56
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 06, 13:51)
kas del uosvienes, tai tiek as galiu but rami, tiek mano vyras, mes gyvenam Anglijoj, o mamos Lietuvoj, tai ant tiek spakaini galva thumbup.gif  thumb_yello.gif

tai va, mums irgi panasiai biggrin.gif tik aisku, labai jau diedukai pasiilgsta anukes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo premium: 06 rugpjūčio 2008 - 14:59
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 06, 13:47)
na negaliu skustis, kerta kaip uz tevyne. pradzioj mociutes buvo pripratinusios prie varskyciu, tai nieko daugiau ikist negalejau. bet dabar viska valgom. ir koses ir kotletus mamos ir uogas. tad problemos cia nera. net pavalges, mato, kad mama valgo, tai nori atimt. apzoriukas lotuliukas.gif 
o kaip martele musu? mirksiukas.gif

ji kaip ir visada per daug nevalgo man kazko, gal per daug as jei to misinelio duodu ir ji neisalgsta g.gif kelis saukstelius koses paima ir wsio. kraujo tyrimus daremes lietuvoje tai truksta gelezies kaip ir man atrode. turi buti 120 kazko o jos buvo 110. tai geriam gelezi, slykstyne kokia!!!! vaikas ziaugcioja nuo tu 5 laseliu, kosmaras. o del ant pirstu vaiksciojimo, kai namo gryzom aplanke dukros tetis, tai oi jis mane sunervavo kad ji ant pirstu vaiksto, nuotraukas pasidare, sake kazkoki gydytoja pazysta tai parodys, o kita diena pasake, kad turbut jei koju operacijos reikes, DURNELIS. tai as jam pasiuliau paciam smegenis operuotis. manau, kad cia dauguma zuikiu vaiksto ant pirstuku ir paaugus pradeda vaikscioti kaip reikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 06, 19:01)
ji kaip ir visada per daug nevalgo man kazko, gal per daug as jei to misinelio duodu ir ji neisalgsta g.gif  kelis saukstelius koses paima ir wsio. kraujo tyrimus daremes lietuvoje tai truksta gelezies kaip ir man atrode. turi buti 120 kazko o jos buvo 110. tai geriam gelezi, slykstyne kokia!!!! vaikas ziaugcioja nuo tu 5 laseliu, kosmaras. o del ant pirstu vaiksciojimo, kai namo gryzom aplanke dukros tetis, tai oi jis mane sunervavo kad ji ant pirstu vaiksto, nuotraukas pasidare, sake kazkoki gydytoja pazysta tai parodys, o kita diena pasake, kad turbut jei koju operacijos reikes, DURNELIS. tai as jam pasiuliau paciam smegenis operuotis. manau, kad cia dauguma zuikiu vaiksto ant pirstuku ir paaugus pradeda vaikscioti kaip reikia. smile.gif

Niu prajuokinai,gerai jam pasiulei lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,aisku kad praeis tas laikas,ir maze eis kaip reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 06 rugpjūčio 2008 - 17:07
QUOTE(lelka @ 2008 08 06, 17:06)
Niu prajuokinai,gerai jam pasiulei lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ,aisku kad praeis tas laikas,ir maze eis kaip reikalas 4u.gif

tai kad taip sunervino iki pat gelmiu alilas. blush2.gif jo sesuo turi mergyte 2 menesiais jaunesne tai sake ir dantukus turi ir kalba daug o jo dukra tai nieko nedaro, o dar priedo ant pirstu galu vaiksto. tai as jam pasakiau, kad gal ta jo sesers mergyte vunderkinde, gal jau laksto kaip paselus. reikia ja irasyti i gineso knyga. jis mano kad mano dukra kokia tai invalide ar ka, jug ji 3 savaitem anksciau gime. aggressive.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 06 rugpjūčio 2008 - 17:16
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 06, 19:10)
tai kad taip sunervino iki pat gelmiu alilas. blush2.gif

niu zinai isivaizduoju,dar jai nelabai sutariat,tai turbut labai gudrus norejo pasirodyt doh.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 06 rugpjūčio 2008 - 17:14
QUOTE(premium @ 2008 08 06, 13:41)
o mums niekas nepadeda ax.gif mano tevai toli,uosviai dar toliau, tai kai pamato anuke, tai tik pasidziaugti ir pazaisti gali biggrin.gif mano nuomone vaikus turi augint tevai blush2.gif

žinoma, kad turi auginti tėvai, bet jei seneliai gali padėti, tai kodėl gi ne, ne visos mamos nori tik namų šeimininkėmis būti, o manau geriau kai seneliai padeda, nei kad auklės nuo mažens prižiūri, tuo metu tėvai irgi nebūna su vaiku, darželiuose taipogi nebūna kartu, taip kad viskas su protu manyčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mirasevindik @ 2008 08 06, 16:10)
tai kad taip sunervino iki pat gelmiu alilas. blush2.gif jo sesuo turi mergyte 2 menesiais jaunesne tai sake ir dantukus turi ir kalba daug o jo dukra tai nieko nedaro, o dar priedo ant pirstu galu vaiksto. tai as jam pasakiau, kad gal ta jo sesers mergyte vunderkinde, gal jau laksto kaip paselus. reikia ja irasyti i gineso knyga. jis mano kad mano dukra kokia tai invalide ar ka, jug ji 3 savaitem anksciau gime. aggressive.gif

nieko nera kvailiau, kaip lenktyniauti, kieno vaikas ka greiciau daryti pradejo doh.gif nu ir pasirinkai kandidata i vaiko tevus doh.gif neklausyk tu jo mirksiukas.gif
buvau siandien patikrinimui, pasisverem, tai oho, virs 8kg jau, man tai daug... biggrin.gif klausiau del stovejimo ant pirstu galu, tai parode kaip mokint minti pilna koja, mesti vaikstyne i siukslyna ir po menesio pasirodyti, jei nemins normaliai, reikes masazuotis. o tu naudojai vaikstyne? nes man atrodo, kad dauguma vaiku ir be tos vaikstynes ant pirstu galu mina is pradziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 08 06, 18:28)
nieko nera kvailiau, kaip lenktyniauti, kieno vaikas ka greiciau daryti pradejo doh.gif nu ir pasirinkai kandidata i vaiko tevus doh.gif neklausyk tu jo mirksiukas.gif
buvau siandien patikrinimui, pasisverem, tai oho, virs 8kg jau, man tai daug...  biggrin.gif klausiau del stovejimo ant pirstu galu, tai parode kaip mokint minti pilna koja, mesti vaikstyne i siukslyna ir po menesio pasirodyti, jei nemins normaliai, reikes masazuotis. o tu naudojai vaikstyne? nes man atrodo, kad dauguma vaiku ir be tos vaikstynes ant pirstu galu mina is pradziu g.gif

na mes naudojom vaikstyne, bet su saiku. o paskutinius pusantro men visai nenaudojom. dabar gryzus is LT ji visai nenori tos vaikstynes, verkia kai pasodinu, tai ir nesodinu, tegul ropoja sau.
Atsakyti