Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

cipciukas, ne ne schmoll.gif , dar salmonelioze pasigaus doh.gif , tik kietai virta kiausinio tryni, sumaisau su darzovem.

mirasevindik, aisku pasirodyk gydytojui, bet mano nuomone sutampa su gydytojo, isaugs, viskas normalu, o masazus kasdien gali ir pati padaryt, tegyl gyd parodo mirksiukas.gif, jeigu neparodys, tai SM pades mirksiukas.gif Ir dar. Jeigu vaikas negeria tu vaistu, tai gal ir nereikia? As manau, kad vaikai "moka pasakyt ir parodyt" kas jiems tinka, o kas ne. Gerai butu padaryt nauja kraujo tyrima ir paziuret koks dabar hb 4u.gif

Ksėna, tame ir reikalas, kad su vaiku negerai, o be jo dar blogiau tongue.gif Ir amzius cia nieko nereiskia, tai problema mamos galvoj blush2.gif Na nieko , pakentesim juk esam supermamos thumbup.gif , tik gaila kad kartais del valandu kiekio kencia bendravimo kokybe blush2.gif , o norisi viska daryt LABAI GERAI. Siandien buvo labai nerami naktis, ne neverke, bet sukos, malesi po visa lova, budinejo... Vyras ryte klausia: nu kada jau bus lengviau? O as? Sakau - kai prades naktimis geriau miegoti, gal metuku laiko tongue.gif , o pati jau netikiu, kad jis prades geriau miegoti, paskaiciau SM, zinau - gali blogai miegot iki 5 metu doh.gif Va tada ir bus lengviau thumbup.gif blink.gif
Atsakyti
Sveiki visi "pabėgėliai" biggrin.gif
Pasivijom yahoo.gif

Taigi, prisirašom:
sėdim, stovim, vaikštom vieni. Kaip pingvinas, rankos į priekį, pasikrypuodamas, bet jau ir nedideles kliūtis įveikia biggrin.gif bigsmile.gif
Valgom blogai unsure.gif
Miegam blogai unsure.gif
Turim 5 dantis
Sava kalba kalba daug, dažnai iš lūpų padaro straubliuką ir sako "u"
Mėgsta gąsdinti, kad įkąs į nosį, apžioja ir juokiasi lotuliukas.gif
Kai nori pakviesti tetį, labai mojuoja abiem rankom, bet tyli g.gif

O dėl batukų, tai mes ir namie, ir lauke stengiamės būti basi, kol orai leidžia. Ir kojytes stato normaliai.
Atsakyti
Labas visoms mamytems

mes irgi vaikstom be batuku namie,kartais irgi stojasi ant galu pirstu,o kartais gerai stato pedute,nu paziuresim kaip cia toliau bus.

as irgi viena bunu su vaiku,mama mano dirba ir gyvena toli,tai ji jau retai atvaziuoja,o anyta irgi toli gyvena,bet ji nedirba bet ir gerai kad ji neatvaziuoja nes pradeda aiskinti kaip man vaika auginti,o tada ir susipykstam,MB sako jai kad nesikisk kur tau nereikia,bet toks jau jos charakteris tongue.gif
Atsakyti
Mano anyta gyvena tame paciame miesteir dirba tik dali savaites, o tevai gyvena toli ir pilnai dirba. Siaip apie anyta nieko bloga negaliu pasakyt, tikrai pati vis pasisiulo priziureti vaika, o mane isleisti kur nors (ar i parduotuves, ar i kirpykla). Ir siaip savaitgali kelias valandas kartais paziuri suneli, o mes su vyru islekiam kur nors. Vakar turbut mane perpute, tai vos pajudu kaip nugara skauda, o jau ka kalbet apie vaiko pakelima, visa kuna nudiegia. Vyras dirba, o anytai atostogos, tai isvaziavus verysad.gif Kaip tycia doh.gif Nu tai vercia namus mano angelelis doh.gif O as tik rekauju: to negalima, ano negalima, bet nelabai klauso smile.gif

Siaip vaiksto jau gan neblogai, nors vaikstyne naudojom kokius 3 men, bet kojyte stato pilna pedute, tai nemanau, kad cia nuo vaikstynes ant pirstu galu vaikai stato kojytes.
Atsakyti
QUOTE(lendra @ 2008 08 07, 08:52)
cipciukas, ne ne  schmoll.gif , dar salmonelioze pasigaus doh.gif , tik kietai virta kiausinio tryni, sumaisau su darzovem.

mirasevindik, aisku pasirodyk gydytojui, bet mano nuomone sutampa su gydytojo, isaugs, viskas normalu, o masazus kasdien gali ir pati padaryt, tegyl gyd parodo mirksiukas.gif, jeigu neparodys, tai SM pades mirksiukas.gif   Ir dar. Jeigu vaikas negeria tu vaistu, tai gal ir nereikia? As manau, kad vaikai "moka pasakyt ir parodyt" kas jiems tinka, o kas ne. Gerai butu padaryt nauja kraujo tyrima ir paziuret koks dabar hb 4u.gif

Labutis! matai lendra cia tokia sistema toj danijoj, be reikalo vaiku nebado. taip man sake. LT gyditoja sake kad reikia gerti 1 men, tai mes dar 10 dienu turim tai gal kaip nors istempsim ziaukciodamos. o ant pirstu galu ji stojasi visada, isskyrus kai ant mano keliu stovi, o jei stovincia bandau pastatyti ant pedos tai ji sedasi. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirasevindik: 07 rugpjūčio 2008 - 11:57
labas maytes, mano aukselis nakti buvo tikras gyvsidabris. patebejau, kad visada pradeda spardytis, vartytis, zysti lygiai 3val.nakties. sad.gif ir kas per laikas g.gif
ryte visada kaip laikrodis, 8val. padijom blink.gif doh.gif
tai dabar reikes eit valgyt, kavalierius noriai valgo avizine kose, nebandyk atimt, o tai signalke isijungia mirksiukas.gif
namie ir basi lakstom, o kaip del vaikstuku, tai mes gavom per krikstynas dovanu, tai pagalvoju, tai gerai, kad nepirkom, nes tik ikisi i juos ir rekia, kol neiskeli. bet va supama arkliuka thumbup.gif patenkintas kaip saldaini gaves mirksiukas.gif lotuliukas.gif dabar ismandrejo, su viena ranka atsiremia i atlosa, o kita laikosi, tai tokia poza supasi kaip profas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai va, gerai begu, nes kitaip signalge isijungs pas maziu mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
maniškis irgi be batukų vaikšto, važiuoj pasivažinėt su batais, kad priprastų, bet jau kaip ir priprato, pradžioje tie batai laabai jį nervino lotuliukas.gif

o dėl padėjimo, manau, kad labai gerai ir tiesiog būtina nors kartais su vyru dviese kažkur išeiti, kad ir pasivaikščioti, kavinę, ar kiną, tai santykiam tik į nudą, va tada ir reikia močiučių pagalbos, o ne tam kad aiškintų kaip vaiką auginti ar būtų su juo ištisas dienas ir naktis, taipogi ir pasigražinti moterims, nes jei vyraw dirba, tai jis ir vakare grįžta, o kirpyklų ir kitų įstaigų ribotas darbo laikas, bent tokia mano nuomonė 4u.gif

miegam mes pakankamai gerai, jei nori atsigerti, tai pageriais ir toliau miega, kartais būna nemigo valandų, bet nieko, o rytais irgi keliamės kaip laikrožiai 6.00 tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiauskiene @ 2008 08 07, 13:32)
labas maytes, mano aukselis nakti buvo tikras gyvsidabris. patebejau, kad visada pradeda spardytis, vartytis, zysti lygiai 3val.nakties. sad.gif ir kas per laikas g.gif 
ryte visada kaip laikrodis, 8val. padijom blink.gif  doh.gif 
tai dabar reikes eit valgyt, kavalierius noriai valgo avizine kose, nebandyk atimt, o tai signalke isijungia mirksiukas.gif 
namie ir basi lakstom, o kaip del vaikstuku, tai mes gavom per krikstynas dovanu, tai pagalvoju, tai gerai, kad nepirkom, nes tik ikisi i juos ir rekia, kol neiskeli. bet va supama arkliuka thumbup.gif  patenkintas kaip saldaini gaves mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  dabar ismandrejo, su viena ranka atsiremia i atlosa, o kita laikosi, tai tokia poza supasi kaip profas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
tai va, gerai begu, nes kitaip signalge isijungs pas maziu mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Sveikos mamos 4u.gif ,o mano mazylis jau kelinta naktis keliasi nuo puses 4 ir iki 5 dudos buna paleistos doh.gif ,o ir keliais visada 7 doh.gif .Nezinau kada as sulauksiu tokios nakteles kad isimiegociau kaip zmogus doh.gif verysad.gifO dienomis taio juokingai rekt pradejo,pakelia galva aukstyn ir zviegia,kaip mazas drambliukas straubliuka pakeles ir iki uzkimimo saukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 07 rugpjūčio 2008 - 12:53
Aciu lendra ot buciau pamaitinus ,nors savo vaikams nuo metu jau duodavau g.gif .Skambino vaikai is pajurio ,sake mano pupa neislipa is pripuciamo baseiniuko ir sisi ir kaku sugebejo prikrauti , ir juroje issimaude tik akys visa laika buvo issokusios is orbitu , matyt saltokas vanduo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif , o taip sake viskas okei!!! ir valgo gerai ir miega kaip visada( prastai) hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif . Greiciau grystu ,pasiilgau velniskai ax.gif
Atsakyti
[quote=lelka,2008 08 07, 13:50]
mano mazylis jau kelinta naktis keliasi nuo puses 4 ir iki 5 dudos buna paleistos doh.gif ,o ir keliais visada 7 doh.gif

ar cia toks laikas, kai vaikai taip prastai miega? g.gif sunku, ir vaikams ir tevams. o dar kai mano mazius spardos, kaip uz tevyne doh.gif praeita nakti teva apsparde, tai tevas is miegu pasokes jau atgal norejo duot, o kai pamate, kad cia brangusis sunelis taip, taip po nosim burbuliuot pradejo tik doh.gif ryte klausiau, kas buvo, o tas sako, jau maniau, kad uzmigau kur, ir kad kazkas kabinejasi lotuliukas.gif
tetis neismiega normaliai, tai sake jau eis miegot i kita kambari g.gif
o as jau apie save nebeklabu. baigiu i zombi pavirst verysad.gif o ka tokia dalia jau musu mamu blush2.gif
todel kai tik lelius mano uzmiega, ir as jau einu pietuku kartu, nes kitaip pamelusiais paakiais vaiksciociau doh.gif
siandien vaikui vietoj koses daviau kepto kiausinio. mano nuostabai suvalge viska essen.gif nes su grietine ir pomidorais buvo lotuliukas.gif
pritariu mamytems, kad pavargstam per diena su savo leliukasi, reikia profilaktiskai pailset nuo maziu, nes kitaip vaikai tokie nemieli pasidaro. unsure.gif
mano maziui jau 10men. o dar ne kart nebuvau niekam palikus doh.gif kur reikia iseit, visur kartu. doh.gif
del to, kartais iskyla pyksciu ir barniu su teveliu blush2.gif bet ko gero cia taip turi but mirksiukas.gif
Atsakyti
Raganiauskiene ar pasiutai kaip tai kepta kiausinu ,kiba ir ant riebalu doh.gif ,ar as kaska ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 08 07, 14:50)
Raganiauskiene ar pasiutai kaip tai kepta kiausinu ,kiba ir ant riebalu doh.gif ,ar as kaska ne taip supratau g.gif

na mes ant sviesto kepem, ant aliejaus dar nesiryztu. o kiausinis gerai keptas, nes virto visai nevalgo. na kiausiniene ta prasme. o ka blogai? g.gif unsure.gif
Atsakyti