Sveikos, nu mes ir dabar miegame du kartus, ryte po atsikelimo praejus val, ir pietus.Vakar tai gerai pietu pamiegojo 3val 20min
. Jei per pietus pamiega kokia val, tai vakare ir piktas pasidaro, kur nebus kad vietoje nenusedi eina ir eina, o dabar jau ir begioti bando
. Net nezinau nuo ko cia priklauso mamu svoris, sako maitini tai greiciau krenta,manau nuo organizmo priklauso.Viena gali maitinti maziuka ir nekrenta svoris o kitai op ir nebera. Man tai su svoriu problemos
nera, net dar maziau sveriu nei pries nestuma
.Kai nekrenta svoris blogai, bet kai rubai jau smunta ir nepriauga tai ir ne kas
.Galiu kiek noriu ir kada noriu valgyti, mane jis isciulpia
seniau mokejome tik ilipti i musu lova o dabar jau ir islipa ,tai jau geriau kai atsibunda zinau kad neiskris
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 07, 22:10)
o manišks tai nesvarbu, kada vakare užmiega, ryte keliasi 7-8 val.
Tai ir migdau kuo anksčiau, kad bent vakaras laisvesnis būtų
Tai ir migdau kuo anksčiau, kad bent vakaras laisvesnis būtų
pas mus lygiai taip pat, nesvarbu ar užmiega 20val. ar 22.30, keliasi 6 ryto, tai dabar migdau kai jis pradeda norėti, nes vakare jau piktas būna, nuo 19.30 pradeda ruoštis, lovas klotis ir t.t., prabunda, bet pasupi ir toliau miega, vakaras laisvas.
Na as anksciau galvojau jai veliau uzmigs tai veliau atsikels,nieko panasaus .Mes nuo pirmu menesiu einam gulti 7val tai ir dabar uzmiegam tarp 7.30-8.30 val. Kai jau pradeda labai zirsti tai ir guldau.Ir diena mes miegam pora kartu,po pora val.kartais daugiau kartais maziau.
Na o del to svorio tai kaip kam as kai maitinau tai priaugau,kaip daugumai svoris krenta,buvo didelis apetitas sunku buvo nuo saldytuvo nueiti
Na o del to svorio tai kaip kam as kai maitinau tai priaugau,kaip daugumai svoris krenta,buvo didelis apetitas sunku buvo nuo saldytuvo nueiti
na ir aktyvios mamytės šį kartą
nebuvau vos porą dienų, o kiek prirašyta
na mums su miegais, tai irgi nekas
vyras vis klausia, kada jis pagaliau pradės normaliai miegot
seniau vakare apie 21 val užmigdavo, o dabar kokia valanda ar net dviem vėliau
ir aiškuų rytinis atsikėlimas nuo to nepriklauso
dažniausiai apie 7 val, nors šiandien pazyzė, paropinėjo aplink mane, tai aš jį paglosčiau, pasiguldžiau ir stebuklingai dar užmigo beveik iki 9 val
o dieną miegam du kartus maždaug iki 2 val abu kartus (būna ir kitaip)
o šiandien mano gudragalvis pirštukus su spintelės durelėmis prisivėrė
nors šaliūa stovėjau, bet nespėjau sužiūrėt
bet tik šiek tiek, nedaug
o prieš tai vis kartojau, kad negalima, o jis purto galvelę, kad negalima, bet daro savo
po to verkia ir žiūri į tas dureles
oi tie mūsų mažiukai
o šiandien mano gudragalvis pirštukus su spintelės durelėmis prisivėrė
O mes atsikeliam, apie 8, isgeriam pienuko, tada dar apie pora valandzikiu nusnaudziam, papusryciaujam, kokios kosytes, varskytes ar jogurto ir vel nusnaudziam. Tada pietus
zaidimai ir miegiukas iki mazdaug 5 valandos vakaro, atsikelus vakariene ir budraujam iki mazdaug puses 9, maudomes ir einam liulio:)
Mano maziukui toks rezimas pats tinkamiausias. taip manau, nes tada jis pacios geriausios nuotaikos buna:)
Mano maziukui toks rezimas pats tinkamiausias. taip manau, nes tada jis pacios geriausios nuotaikos buna:)
Laba visoms,nu velniukas ne vaikas pasidare,zyzia ,rekia,nelaimingas vis,nakti kas kelesi kas val
,ir zinok kas jam yra
.Uzeina pakalba 10min ir vel rekia
,niu zodziu ner zodziu....
O del svorio tai ir as galedavau valgyt kada noriu ,kiek noriu,bet dabar po antro nestumo kaip prilipo 3-4kg,taip is neatlimpa
,( bet valgau taip pat
),o sako nuo nuovargio irgi krenta svoris ,s... nieks nekrenta,tik paakiu kapsai dideja,ir akys siaureja
Ai va dar atsiminiua,mano mazylis pradejo griezt dantukais,irgi idomu ar del idomumo jis cia taip ,kad kazkas burnyteje atsirado ,ar cia ieskoti bedos,jusu leliai tai daro
Tai va tokios nuotaikos pas mus
O del svorio tai ir as galedavau valgyt kada noriu ,kiek noriu,bet dabar po antro nestumo kaip prilipo 3-4kg,taip is neatlimpa
Ai va dar atsiminiua,mano mazylis pradejo griezt dantukais,irgi idomu ar del idomumo jis cia taip ,kad kazkas burnyteje atsirado ,ar cia ieskoti bedos,jusu leliai tai daro
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 08 08, 08:08)
o as nezinau. dar maitinu, svoris tuoj pasieks buvusi
QUOTE(lelka @ 2008 08 08, 13:14)
Laba visoms,nu velniukas ne vaikas pasidare,zyzia ,rekia,nelaimingas vis,nakti kas kelesi kas val
,ir zinok kas jam yra
.Uzeina pakalba 10min ir vel rekia
,niu zodziu ner zodziu....
,( bet valgau taip pat
),o sako nuo nuovargio irgi krenta svoris ,s... nieks nekrenta,tik paakiu kapsai dideja,ir akys siaureja

laikykis
mums irgi sianakt sunki naktele buvo,keesi daug kartu vis paverkia ir vel snaudzia,ir diena nekokia tai manau kad dantukai nes virsuje jau tik like prasikalti,nes taip balta ir istine.pas mane jau lyg svoris toks kaip pries nestuma,bet tas pilvas toks ir liko kaip nescios,gal kad du cezariai,o dar vargstu su uzkietejusiais viduriais,gal ka patarsit?nes daug jau visko isbandziau,bet gal toks organizmas.
gal kuri bandet duoti dripsniu koses,nes sitos jau visos nusibodo
QUOTE(gudytejol @ 2008 08 08, 17:27)
mums irgi sianakt sunki naktele buvo,keesi daug kartu vis paverkia ir vel snaudzia,ir diena nekokia tai manau kad dantukai nes virsuje jau tik like prasikalti,nes taip balta ir istine.pas mane jau lyg svoris toks kaip pries nestuma,bet tas pilvas toks ir liko kaip nescios,gal kad du cezariai,o dar vargstu su uzkietejusiais viduriais,gal ka patarsit?nes daug jau visko isbandziau,bet gal toks organizmas.
as dripsniu kose seniai duodu.
maniskis turi 6 dantukus, tai oi kaip griezia jais, net siurpas eina
Manau cia nieko bloga, atrado nauja dalyka ir tiek. Labai tikiuosi, kad tas griezimas dantimis netrukus baigsis. O jei ne, tai dar gydytojos uzklausiu.
Mano vaikas taip pat vis dar blogai naktimis miega, keliasi kas valanda ar 2. Miegot eina kaip kada, kartais 21, o kartais ir 23. Keliasi apie 7.30-8.30 isgeria misinuko, tada apie 10 dar uzvalgo kosytes ir kokia 11-12 eina nusnusti valandziukei. 13-14 valgom pietus ir einam i lauka ar siaip ka nors veikiam. Antras miegelis buna apie 17-18 val.
Mano vaikas taip pat vis dar blogai naktimis miega, keliasi kas valanda ar 2. Miegot eina kaip kada, kartais 21, o kartais ir 23. Keliasi apie 7.30-8.30 isgeria misinuko, tada apie 10 dar uzvalgo kosytes ir kokia 11-12 eina nusnusti valandziukei. 13-14 valgom pietus ir einam i lauka ar siaip ka nors veikiam. Antras miegelis buna apie 17-18 val.
PANOS GAL KAS ZINOT KAIP DARYTI MESA KAD NEBUTU SPRANGI, NES SU BULVEM AR SIAIP DARZOVEM JI MAN NEVALGO, O VIENA MESA AR VIENAS DARZOVES VALGO GERIAU?