Įkraunama...
Įkraunama...

10 mėnuo

Sveikos, nu mes ir dabar miegame du kartus, ryte po atsikelimo praejus val, ir pietus.Vakar tai gerai pietu pamiegojo 3val 20min thumbup.gif . Jei per pietus pamiega kokia val, tai vakare ir piktas pasidaro, kur nebus kad vietoje nenusedi eina ir eina, o dabar jau ir begioti bando doh.gif doh.gif . Net nezinau nuo ko cia priklauso mamu svoris, sako maitini tai greiciau krenta,manau nuo organizmo priklauso.Viena gali maitinti maziuka ir nekrenta svoris o kitai op ir nebera. Man tai su svoriu problemos schmoll.gif schmoll.gif nera, net dar maziau sveriu nei pries nestuma doh.gif .Kai nekrenta svoris blogai, bet kai rubai jau smunta ir nepriauga tai ir ne kas blink.gif blink.gif blink.gif .Galiu kiek noriu ir kada noriu valgyti, mane jis isciulpia lotuliukas.gif lotuliukas.gif seniau mokejome tik ilipti i musu lova o dabar jau ir islipa ,tai jau geriau kai atsibunda zinau kad neiskris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2008 08 07, 22:10)
o manišks tai nesvarbu, kada vakare užmiega, ryte keliasi 7-8 val.
Tai ir migdau kuo anksčiau, kad bent vakaras laisvesnis būtų  ax.gif

pas mus lygiai taip pat, nesvarbu ar užmiega 20val. ar 22.30, keliasi 6 ryto, tai dabar migdau kai jis pradeda norėti, nes vakare jau piktas būna, nuo 19.30 pradeda ruoštis, lovas klotis ir t.t., prabunda, bet pasupi ir toliau miega, vakaras laisvas.
Atsakyti
Na as anksciau galvojau jai veliau uzmigs tai veliau atsikels,nieko panasaus .Mes nuo pirmu menesiu einam gulti 7val tai ir dabar uzmiegam tarp 7.30-8.30 val. Kai jau pradeda labai zirsti tai ir guldau.Ir diena mes miegam pora kartu,po pora val.kartais daugiau kartais maziau.
Na o del to svorio tai kaip kam as kai maitinau tai priaugau,kaip daugumai svoris krenta,buvo didelis apetitas sunku buvo nuo saldytuvo nueiti verysad.gif
Atsakyti
na ir aktyvios mamytės šį kartą lotuliukas.gif nebuvau vos porą dienų, o kiek prirašyta bigsmile.gif na mums su miegais, tai irgi nekas doh.gif vyras vis klausia, kada jis pagaliau pradės normaliai miegot rolleyes.gif seniau vakare apie 21 val užmigdavo, o dabar kokia valanda ar net dviem vėliau doh.gif ir aiškuų rytinis atsikėlimas nuo to nepriklauso schmoll.gif dažniausiai apie 7 val, nors šiandien pazyzė, paropinėjo aplink mane, tai aš jį paglosčiau, pasiguldžiau ir stebuklingai dar užmigo beveik iki 9 val thumbup.gif o dieną miegam du kartus maždaug iki 2 val abu kartus (būna ir kitaip) smile.gif
o šiandien mano gudragalvis pirštukus su spintelės durelėmis prisivėrė doh.gif nors šaliūa stovėjau, bet nespėjau sužiūrėt doh.gif bet tik šiek tiek, nedaug ax.gif o prieš tai vis kartojau, kad negalima, o jis purto galvelę, kad negalima, bet daro savo bigsmile.gif po to verkia ir žiūri į tas dureles verysad.gif oi tie mūsų mažiukai bigsmile.gif
Atsakyti
O mes atsikeliam, apie 8, isgeriam pienuko, tada dar apie pora valandzikiu nusnaudziam, papusryciaujam, kokios kosytes, varskytes ar jogurto ir vel nusnaudziam. Tada pietus biggrin.gif zaidimai ir miegiukas iki mazdaug 5 valandos vakaro, atsikelus vakariene ir budraujam iki mazdaug puses 9, maudomes ir einam liulio:)
Mano maziukui toks rezimas pats tinkamiausias. taip manau, nes tada jis pacios geriausios nuotaikos buna:) thumbup.gif
Atsakyti
Laba visoms,nu velniukas ne vaikas pasidare,zyzia ,rekia,nelaimingas vis,nakti kas kelesi kas val doh.gif ,ir zinok kas jam yra doh.gif .Uzeina pakalba 10min ir vel rekia doh.gif ,niu zodziu ner zodziu....
O del svorio tai ir as galedavau valgyt kada noriu ,kiek noriu,bet dabar po antro nestumo kaip prilipo 3-4kg,taip is neatlimpa doh.gif ,( bet valgau taip pat lotuliukas.gif ),o sako nuo nuovargio irgi krenta svoris ,s... nieks nekrenta,tik paakiu kapsai dideja,ir akys siaureja doh.gif lotuliukas.gif
Ai va dar atsiminiua,mano mazylis pradejo griezt dantukais,irgi idomu ar del idomumo jis cia taip ,kad kazkas burnyteje atsirado ,ar cia ieskoti bedos,jusu leliai tai daro g.gif
Tai va tokios nuotaikos pas mus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelka: 08 rugpjūčio 2008 - 12:20
QUOTE(sirdele99999 @ 2008 08 08, 08:08)
Na o del to svorio tai kaip kam as kai maitinau tai priaugau,kaip daugumai svoris krenta,buvo didelis apetitas sunku buvo nuo saldytuvo nueiti verysad.gif

o as nezinau. dar maitinu, svoris tuoj pasieks buvusi rolleyes.gif tai nezinau, ar cia kad maitinu, ar siaip organizmas atsistato g.gif buvau labai daug priaugusi per nestuma, per 10 menesiu jau numeciau 20 kg, dar gerai butu bent kokius 3-4 numest ir zinau, kad su laiku ju neliks, nes man taip ir krito, labai letai, bet uztikrintai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 08 08, 13:14)
Laba visoms,nu velniukas ne vaikas pasidare,zyzia ,rekia,nelaimingas vis,nakti kas kelesi kas val doh.gif ,ir zinok kas jam yra doh.gif .Uzeina pakalba 10min ir vel rekia doh.gif ,niu zodziu ner zodziu....
O del svorio tai ir as galedavau valgyt kada noriu ,kiek noriu,bet dabar po antro nestumo kaip prilipo 3-4kg,taip is neatlimpa  doh.gif ,( bet valgau taip pat lotuliukas.gif ),o sako nuo nuovargio irgi krenta svoris ,s... nieks nekrenta,tik paakiu kapsai dideja,ir akys siaureja doh.gif  lotuliukas.gif
Ai va dar atsiminiua,mano mazylis pradejo griezt dantukais,irgi idomu ar del idomumo jis cia taip ,kad kazkas burnyteje atsirado ,ar cia ieskoti bedos,jusu leliai tai daro g.gif
Tai va tokios nuotaikos pas mus mirksiukas.gif  4u.gif

laikykis mirksiukas.gif maniškis tik du turi, tai nėra kuo griežt, bet į lovytės kraštą apsižiojęs gremžia lotuliukas.gif net nemoku paaiškint kaip ax.gif na skaptuoja kaip koks bebriukas lotuliukas.gif o kas dėl svorio, tai man 3 kg irgi niekaip neišgaruoja bash.gif o per nėtumą tikrai nemažai priaugus buvau ax.gif
Atsakyti
mums irgi sianakt sunki naktele buvo,keesi daug kartu vis paverkia ir vel snaudzia,ir diena nekokia tai manau kad dantukai nes virsuje jau tik like prasikalti,nes taip balta ir istine.pas mane jau lyg svoris toks kaip pries nestuma,bet tas pilvas toks ir liko kaip nescios,gal kad du cezariai,o dar vargstu su uzkietejusiais viduriais,gal ka patarsit?nes daug jau visko isbandziau,bet gal toks organizmas.
gal kuri bandet duoti dripsniu koses,nes sitos jau visos nusibodo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 08 08, 17:27)
mums irgi sianakt sunki naktele buvo,keesi daug kartu vis paverkia ir vel snaudzia,ir diena nekokia tai manau kad dantukai nes virsuje jau tik like prasikalti,nes taip balta ir istine.pas mane jau lyg svoris toks kaip pries nestuma,bet tas pilvas toks ir liko kaip nescios,gal kad du cezariai,o dar vargstu su uzkietejusiais viduriais,gal ka patarsit?nes daug jau visko isbandziau,bet gal toks organizmas.
gal kuri bandet duoti dripsniu koses,nes sitos jau visos nusibodo  tongue.gif

as dripsniu kose seniai duodu.
Atsakyti
maniskis turi 6 dantukus, tai oi kaip griezia jais, net siurpas eina doh.gif Manau cia nieko bloga, atrado nauja dalyka ir tiek. Labai tikiuosi, kad tas griezimas dantimis netrukus baigsis. O jei ne, tai dar gydytojos uzklausiu.

Mano vaikas taip pat vis dar blogai naktimis miega, keliasi kas valanda ar 2. Miegot eina kaip kada, kartais 21, o kartais ir 23. Keliasi apie 7.30-8.30 isgeria misinuko, tada apie 10 dar uzvalgo kosytes ir kokia 11-12 eina nusnusti valandziukei. 13-14 valgom pietus ir einam i lauka ar siaip ka nors veikiam. Antras miegelis buna apie 17-18 val.
Atsakyti
PANOS GAL KAS ZINOT KAIP DARYTI MESA KAD NEBUTU SPRANGI, NES SU BULVEM AR SIAIP DARZOVEM JI MAN NEVALGO, O VIENA MESA AR VIENAS DARZOVES VALGO GERIAU? unsure.gif
Atsakyti