Įkraunama...
Įkraunama...

Ar priauginti nagai gali būti nagams nepriimtini?

visiskai pritariu amurai, reikia keisti manikiurininke beee.gif
galiu pasakyt is savo patirties, jau daugiau nei metus turejau gelinius ir po to akrilinius nagus, visa laika pas ta pacia manikiurininke ejau, viskas buvo super, retkarciais prie odeliu atsokdavo akrilas, bet labai retai..kol nesumasciau isvaziuot i uzsieni gyvent ax.gif
uzsipirkau ten pat akrilo, priemoniu, gavau kelias pamokas is savo manikiurininkes ir buvau palaiminta sekmingai testi jos pradetus darbus biggrin.gif bet...dariausi pirma karta pati sau papildyma, uztrukau gal 4h blink.gif ir...nepilnai po sav, prie odeliu atsokinejo akrilas, nors naudojau is jos pirkta, viskas tas pats, tik deja, manikiurininke pasikeite ax.gif
bet siaip didziuojuosi savo pirmu darbu, tik gaila sugaisto laiko,nors ka padarysi,del grozio reikia aukotis flirt.gif
vat tau ir kaltas netinkantis nagams akrilas ir pan, jei manikiurininke gerai darbo neismano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(visadaJI @ 2008 04 30, 14:35)
visiskai pritariu amurai, reikia keisti manikiurininke beee.gif
galiu pasakyt is savo patirties, jau daugiau nei metus turejau gelinius ir po to akrilinius nagus, visa laika pas ta pacia manikiurininke ejau, viskas buvo super, retkarciais prie odeliu atsokdavo akrilas, bet labai retai..kol nesumasciau isvaziuot i uzsieni gyvent ax.gif
uzsipirkau ten pat akrilo, priemoniu, gavau kelias pamokas is savo manikiurininkes ir buvau palaiminta sekmingai testi jos pradetus darbus biggrin.gif  bet...dariausi pirma karta pati sau papildyma, uztrukau gal 4h blink.gif  ir...nepilnai po sav, prie odeliu atsokinejo akrilas, nors naudojau is jos pirkta, viskas tas pats, tik deja, manikiurininke pasikeite  ax.gif 
bet siaip didziuojuosi savo pirmu darbu, tik gaila sugaisto laiko,nors ka padarysi,del grozio reikia aukotis  flirt.gif
vat tau ir kaltas netinkantis nagams akrilas ir pan, jei manikiurininke gerai darbo neismano mirksiukas.gif

vat vat... smile.gif bet nieko su laiku tikrai ismoksi ir darysi superinius nagiukus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amura @ 2008 04 30, 13:08)
vat vat... smile.gif  bet nieko su laiku tikrai ismoksi ir darysi superinius nagiukus mirksiukas.gif  4u.gif

manau,kad taip ir bus, juk reiks viena karta galu gale ismokti biggrin.gif o siaip ir sudetinga nera, svarbiausia viska perprast ir ismokt su kaire ranka dirbt, tvarkant desine, kas man sunkiausia ir gaunasi doh.gif
tik tai tiek, kad as cia del saves viska darau, nors ant sazines niekas nelipa, kad del mano kaltes su atsokinejusiais naguciais vaiksto ax.gif
Atsakyti
nusipirkau super nail center firmos rinkinuka ir yra 4 geliu indeliai gal galite pasakiti eiliskuma kuri pirma tepti;1.VERSIEGELUNGSGEL KLAR.2,HAFTGEL KLAR.3.AUFBAUGEL KLAR.4.MOONLIGHT 3 IN 1 GEL.aciu uz info ax.gif...
Atsakyti
As pries truputi daugiau nei metus buvau prisiauginusi akrilinius nagus, beveik 3 menesius pravargau ir nusiemiau. Graziais pavaiksciodavau vos savaite, kartais nei savaites neistempdavau, atkeldavo prie odeliu, atsokinedavo ir t.t. Is pradziu galvojau, kad gal nemoku elgtis, per ilgi ir pan, bet netgi nutrumpinus problema isliko. Tad neapsikentusi nusiemiau. O va dabar jau beveik 2 men kaip turiu gelinius ir jokiu problemu, nagai ilgesni nei turejau akrilinius ir nei atkelineja, nei atsokineja. Viskas kuo puikiausiai. Tad manau, kad man paprasciausiai akrilas netiko. Na o sesuo pries pora metu lygiai taip pat vargo su geliniais, nespedavo tvarkyt nagu, tai pravargo apie metus ir nusieme. Turi atsiauginusi graziausius nagus, tokius kokiu gyvenime nera turejusi ir vargo nemato. Nereikia nei akriliniu nei geliniu smile.gif
Beje mano pacios nagai pakankamai tvirti ir stiprus, bet pavargau kas 2 d valytis ir lakuotis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(3vaikumama @ 2006 04 04, 23:07)
Esu padariusi apie 200 priauginimu.Nepasitaike ne vieno,kad organizmas atmestu geli...Tik jei naguciai labai nualinti,labiau patartina naudoti akrila.

O ar nepasitaikė kad atmestų net pačius tipsus? Pasipasakosiu aš čia. Kliedžiu dėl ilgų nagų,tačiau mano pačios jie žiauriai sluoksniuojas doh.gif Ir būtent po lakavimo,kol nelakuoju,dar šiokie tokie užauga,tik porą sykių nutepu,vsio,dvisluoksnis tortas. Nutariau prisiaugint. Kreipiaus į meistrę,kuri pati merginoms manikiūrininkių kursus veda. Prilipdė man tipsiukus,ir po keletos min. pažiūrėjus į mano nagus net aiktelėjo,sakė per tiek metų dar tokio čiūdo nemačius. Visi alei vieną tipsai buvo skilę išilgai per pusę,kai kurie net keliose vietose blink.gif Teko viską nuimt. Gal kas žinot kame čia problema? Nes dabar dvejoju ar verta mėgint dar.
Ir dar pati labai norėčiau kursiukus lankyt, gal irgi kas kokį patarimą duotumėt,kur vilniui gerai manikiūrininkes ruošia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 27 birželio 2008 - 11:22
sveikutes.esu pati prisiauginusi nagus.ir noriu pasakyti is patirties kad geliniai nagai yra geriau negu akriliniai nagai, kai nusiimi labai gerai pasimato.po akrilo nagu nebeturesit. schmoll.gif
Atsakyti
o gal kas nors galite man paaiskinti kodel gelis atsokineja ne nuo visu nagu. pavyzdziui man visada atsoka ant desines rankos smiliaus , vidurinio pirsto ir nykscio, o annt kaires rankos tik nuo vvidurinio pirsto g.gif (beje su geliniais nagucciais esu jau 4 men ir visada tas pats)
Atsakyti
Sveikutes,galiu pasidalinti ir as savo patirtim,man visada patiko priauginti naguciai vos tik jie atsirado pabandziau ir as,tiesa pirma karta uzsidejau uzseni ju LT dar nebuvo,patiko,grazu wub.gif ,bet turiu tokia problema man jie neprigija verysad.gif Is pradziu dar to nesupratau maniau kad tai meistras blogas tai medziaga bloga(bandziau ir geli ir akrila),bet pasirodo nei tas nei tas netiko,veliau isiaiskinau kad nieks nekaltas o mano organizmas neprijima ju,turiu inkstu lyga ir kai isiaiskinau butent kas turi problemu su inkstais negales nesioti naguciu verysad.gif Kas del nailteko tai galiu pasakyt kad nuo jo geltonuoja naguciai negriztamai.Tai va dabar esu su trumpais bet visada tvatkingais naguciais 4u.gif Manau kad galima ir savus uzauginti visai neprastus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prada13 @ 2008 07 11, 13:07)
Sveikutes,galiu pasidalinti ir as savo patirtim,man visada patiko priauginti naguciai vos tik jie atsirado pabandziau ir as,tiesa pirma karta uzsidejau uzseni ju LT dar nebuvo,patiko,grazu wub.gif ,bet turiu tokia problema man jie neprigija  verysad.gif Is pradziu dar to nesupratau maniau kad tai meistras blogas tai medziaga bloga(bandziau ir geli ir akrila),bet pasirodo nei tas nei tas netiko,veliau isiaiskinau kad nieks nekaltas o mano organizmas neprijima ju,turiu inkstu lyga ir kai isiaiskinau butent kas turi problemu su inkstais negales nesioti naguciu verysad.gif Kas del nailteko tai galiu pasakyt kad nuo jo geltonuoja naguciai negriztamai.Tai va dabar esu su trumpais bet visada tvatkingais naguciais  4u.gif Manau kad galima ir savus uzauginti visai neprastus. biggrin.gif

galima ir savo uzsiagugint naudojant gera laka nail tekas tai ne priemone schmoll.gif mano manikiuriste man pasiule geresnes priemones tai patikekit turiu ilgus nagucius kokiu niekada neturejau thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,isspresim siokius tokius klausimus...kalbant ,ka rinktis ar akrila ar geli,siulyciau apsvarstyti ko jus norite,ar tvirtumo ar nuostabaus blizgesio...moterim kurios turi nedaug ruosos namuose,siulyciau geli...o namu seimininkems ir veiklioms moterims-akrilas.naguciu laikymas priklauso ir nuo organizmo,ir nuo medziagos,ir nuo aplinkos poveikio(50%),kita 50% uzima meistro darbas(beje ,kaip ateityje atrodys ir kokio stiprumo silpnumo naguciai bus ,taip pat priklauso nuo meistro,o ne nuo medziagos su kuria dirbama).siulyciau rinktis meistra ir salona kurie turetu rekomendacijas ir butumet mate jau darbus,zinotumet ko norite ir reikalaujate.beje,papildymus reiktu darytis ne reciau kaip 3 savaites,ir ne dazniu kaip 2.tai laikas kai jusu naguciai atauga ir rekia papildyti.tuo metu yra percentruojamas,koreguojamas ir lakuojamas.
turincioms naturalius nagelius,siulyciau taip pat puoseleti...beje nailtek tikrai gera priemone...ju yra keliu rusiu,rinkites atidziai,kiekvienai moteriai reikia kitokio,priklauso kokio sailpnumo nageliai,beje nepamirskime ,kad organizmas veikiamas ne tik isoriskai,bet ir is vidaus.nepamirskinte stiprinti imuniteta.ypatingai pavasary. mirksiukas.gif
aiste juciene
Atsakyti
QUOTE(vilmosius @ 2008 07 12, 22:21)
galima ir savo uzsiagugint naudojant gera laka nail tekas tai ne priemone  schmoll.gif  mano manikiuriste man pasiule geresnes priemones tai patikekit turiu ilgus nagucius kokiu niekada neturejau thumbup.gif

Kokia tai priemone? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif As jau daugiau nei metus esu prisiauginusi gelinius nagus. Pakeiciau 3 manikiurininkes, pirmoji mano supratimu naudojo pati prasciausia geli koks tik gali buti, atsokinedavo gelis is krastu jau keliu dienu unsure.gif O darant korekcija, laikant pirstus lempoje geldavo ranka iki alkuniu.
Kita manikiurininke dare neblogai, bet pasikeite gyvenamoji vieta, tai teko keisti ir maninkiurinke verysad.gif
Dabartine manikiurininke naudoja Katerinos atrodo geli (kazkaip kitaip rasosi) tai gelis neatsokineja nuo krastu, bet kiekviena diena izvelgiu nauju iskilimu is sonu aggressive.gif nesuprantu kodel? juk tikrai juos pasaugau, praktiskai jokiu darbu nedirbu...
Atsakyti